VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Izlet u Makarsku
20.05.2018 16:55:22   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Krkašice i krkaši, njih oko 30-ak proveli su subotu u Makarskoj gdje se u uvali Donja Luka održala 4. po redu regata za „Kup Dalmacije 2018.“


Vrijeme je za promatrače bilo lijepo, dok su veslačice i veslači imali povremenih problema za održavati ravnotežu čamaca na pomalo nemirnom moru. Valja istaći da na regati u Makarskoj nisu sudjelovali naši reprezentativci Frane Filip Garma, Nino Perišić, Jerko Radovčić i Kristijan Papak, koji se pripremaju za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu koje će se krajem idućeg tjedna održati u Francuskoj, odnosno Svjetsko prvenstvo za mlađe seniore koje će se od 25. do 19. srpnja održati u Poljskoj (Poznan). Evo plasmana kojima su njihov izostanak pokušale nadoknaditi ostale šibenske posade:

-          Prvo mjesto: Matej Krnić – odličan kao i uvijek, s najboljim vremenom kad se računaju obje skupine mlađih kadeta u skifu!

-          Prvo mjesto: Mario Budimir i Mate Papak. Jednako kao i Matej i Mario i Mate postigli su najbolje vrijeme obje skupine, ali oni u disciplini dvojca na pariće za mlađe juniore.

-          Drugo mjesto: Sara Panjkota, srebrna u disciplini samca za juniorke, vrlo pouzdana kao i uvijek, s nestrpljenjem očekujemo njen nastup na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u njenoj pravoj disciplini – samac za lake juniorke.

-          Drugo mjesto: Sara Slugan, što reći za nju onako sitnu i lagašnu osim bravo!

-          Treće mjesto: Ivano Jurić i Luka Sunara u dvojcu na pariće za mlađe kadete, prva skupina.

-          Treće mjesto: Roko Rupić i Frane Papak u dvojcu na pariće za mlađe kadete, druga skupina.

-          Treće mjesto: Paško Stipandžija u skifu za juniore.

-          Treće mjesto: Filip Matešić u skifu za starije kadete.

U tijesnim utrkama u kojima se bronca gubila za manje od  sekunde četvrto mjesto u dvojcu „bez“ osvojili su Lovre Klarin i Denis Borna Bumbak, u skifu za mlađe kadetkinje Marta Budimir, te Bruno Petković u skifu za mlađe juniore.

Peto mjesto osvojio je Toni Poduriljko u samcu za mlađe kadete, a šesti su bili Josip Cigić i Antonio Margan u juniorskom dvojcu na pariće.

Na Regati nisu nastupile naše odlične cure Lana Turšić i Ana Papak, koje inače veslaju zajedno u dvojcu na pariće za mlađe juniorke, budući da se Ana još nije sasvim oporavila od ozljede zadobivene na satu tjelesnog u školi.

Napomenimo da su prošlog tjedna reprezentativci Nino, Jerko i Kristijan, te njihovi kolege Lovre i Denis Borna, imali radni tj. natjecateljski vikend. Reprezentativci su u sparing-utrkama provjerili trenutno stanje forme, dok su Lovre i Denis Borna nastupili na regati Kontinentalnog kupa „Miljenko Finderle“ i osvojili drugo mjesto u dvojcu „bez“! Također, valja dodati i da Frane već neko vrijeme boravi u Zagrebu radi pripreme za nastup na važnoj međunarodnoj regati u Njemačkoj (Ratzenburg) u četvercu "bez" za tzv. U-23 seniore.

Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"