VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Regata u Minhenu
02.05.2018 19:17:51   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Jučer su u Zagreb, radi obavljanja mini priprema za nastup na najjačoj svjetskoj veslačkoj regati za juniore, onoj u Minhenu, predvođeni trenerom Milanom Radečićem, otputovali slijedeći krkaši kao članovi CRO-izborne vrste: Nino Perišić, Kristijan Papak i Jerko Radovčić.


Na olimpijskoj stazi glavnog grada Bavarske Nino će nastupiti oba dana natjecanja  (subota i nedjelja) u četvercu na pariće s kolegama iz Tisnog (Frane Gabre), Zagreba (Ivan Šarić) i Splita (Goran Mahmutović i/ili Karlo Borković), dok će Jerko i Kristijan veslati u četvercu bez kormilara zajedno s kolegama iz Rijeke (Gianni Amižić i Dominik Omerović). Posada četverca će se prvi put okupiti u Zagrebu, dok je društvo iz četverca „bez“ u dva navrata već odradilo u Šibeniku popriličan broj kilometara.  

Konkurencija će, kao i uvijek u Minhenu, biti žestoka. Organizator je obznanio prijave više od tisuću sudionika iz 15 zemalja. Osim europskih posada kojima se olimpijska staza može smatrati domaćim terenom, nastupit će i posade iz Azije, Afrike i Latinske Amerike. Teško se ne složiti s pomalo euforičnom najavom organizatora da će ova „high performance“ Regata biti najbolji test trenutne spremnosti za juniore, a mi dodajemo i kao jako dobra najava konkurencije koja naše momke čeka na Europskom prvenstvu koje će se krajem svibnja održati u Francuskoj (GravelinesDunkirk), odnosno Svjetskom prvenstvu koje ih čeka početkom kolovoza u Češkoj (Račice). Ono što je važno reći je to da preko Minhena, Gravelinesa i Račica, Mimini momci, svi 17-godišnjaci, zapravo gledaju na predolimpijsku regatu – Svjetsko prvenstvo koje će se iduće godine održati u Tokiju. Tu će trebati biti pravi! Lani je u Njemačkoj i Litvi letvica podignuta jako visoko, iduće godine želimo najmanje toliko! 

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"