VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Veliki dan ŠI-sporta
27.01.2018 00:24:58   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Petak, 27. siječnja 2018., šibensko Kazalište, veliki dan ŠI-sporta i krkaši (opet) u glavnim ulogama… kao i lani… kao i niz godina ranije… lani su im se poklonili sportski suparnici na regatnoj stazi, a danas u ime rezultata iz 2017. i čitava šibenska javnost!


Na sjajnu priredbu, osim čelnih ljudi Zajednice sportova Grada, stigli su i župan i gradonačelnik s svojim suradnicama & suradnicima. Bio je tu i otac biskup, gosti iz Knina i Splita, a bila je tu i krema ŠI – sporta. Bile su tu cure, bili su tu i momci, svi koji su uspjesima ispisali još jednu lijepu godinu sportske povijesti našega grada.

Među 50-ak perspektivnih sportaša kojima je otac biskup uručio diplome bile su i naše nade: Sara Slugan, Matej Krnić i Stipe Mandušić. Potom su na pozornicu izišli Nino Perišić, Jerko Radovčić, Kristijan Papak i Lovre Klarin i primili priznanja kao druga momčad Grada. Iza njih na pozornicu se popeo i naš glavni trener Milan Radečić kako bi primio svoj i te kako zasluženi pehar kao najbolji trener Šibenika u 2017., a onda su iza svog trenera pred brojni auditorij izišli i Luka Gojanović-Rakić i Frane Filip Garma, naše prošlogodišnje (i ne samo prošlogodišnje) perjanice: Luka i Frane, glasovima novinara, ali i predstavnika klubova – članova zajednice sportova Grada, proglašeni su za naj-sportaše našeg grada za 2017.!

Osim gore navedenih krkaši su imali još jedan trenutak tužnog zadovoljstva kad je Antonio Despot, sin preminulog Ive Despota, primio plaketu za svog oca kao posmrtno priznaje svim sportskim pothvatima Velikog Štrokera!

Pridružujemo se čestitkama svim nagrađenima, ali i svima koji su dali sve od sebe na sportskim priredbama kako bi pobijedili i sportske suparnike, ali i nadišli vlastite granice!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"