VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Održana sjednica Skupštine V.K. „Krka“
29.12.2017 22:38:23   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju U četvrtak 28.12. u šibenskom hotelu „Jadran“ održana je redovna sjednica Skupštine V.K. „Krka“. Na sjednici se okupilo 70-ak članica i članova Kluba, od onih najmlađih (2,5 godine) do onih malo manje mladih. Sjednicu je, kao i obično znalački, vodio prof. Gojko Lambaša, predsjednik Skupštine Kluba.


Najvažnije teme dnevnog reda sjednice bile su one uobičajene za kraj svake godine – Financijski plan, te Plan i program rada za narednu godinu. Što se tiče financija u 2018. iz usta predsjednika Kluba gosp. Dražena Crnogaće moglo se  čuti kako Klub očekuje rješavanje problema plaćanja komunalnog doprinosa u iznosu od cca 282 tisuće kuna Gradu za legalizaciju ex-disko kluba „Veslo“ te zbog navedenog sklapanje ugovora o kreditu s nekom od banaka kao golemog tereta koji će dugo godina opterećivati rad Kluba. Vrlo je ohrabrujuće, istakao je predsjednik, da upravo Grad ponajviše podržava Krku u ostvarenju njenih programa, te se u narednom razdoblju očekuje da će ta podrška biti još i veća. Što se, pak, tiče sportskih rezultata istaknuto je kako su u idućoj godini najveći izazovi postavljeni pred Franu Garmu koji je već dokazana međunarodna klasa, te skupinu od 4-5 mladića predvođenih Ninom Perišićem koji najavljuju pohod na veliku međunarodnu scenu. I Franu i Nina & Co. očekuju svjetska i europska prvenstva u Francuskoj, Češkoj, Poljskoj i Bjelorusiji, te naravno nacionalna prvenstva. Posebno je za juniore istaknuta činjenica kako se već u idućoj godinu zapravo pripremaju za najvažnije natjecanje generacije – ono koje će uslijediti u 2019. godini: Svjetsko prvenstvo i predolimpijska regata u Tokiju!

Za kraj sjednice ostavljeni su sami bomboni – podjela priznanja najboljim posadama Kluba u godini na izmaku. Tako su prigodna priznanja i pehare dobili redom: Matej Krnić kao prvak RH u skifu za mlađe kadete, Sara Panjkota kao brončana na Hrvatskom veslačkom prvenstvu u uzrastu juniorki, te sjajna posada u sastavu: Nino Perišić, Jerko Radovčić, Kristijan Papak i Lovre Klarin koji su na HVP osvojili čak dvije medalje i to zlatnu u četvercu na pariće i srebrnu u četvercu „sa“. Naravno, najslađi među bombonima ostavljeni su za sam kraj kad su europski prvaci u četvercu „sa“ i četvrti na Svijetu u četvercu „bez“, Frane Garma i Luka Gojanović-Rakić, zajedno s njihovim trenerom Milanom Radečićem, primili svoje pehare, plakete i (kao iznenađenje) zlatne igle za kravate urešene šibenskom tokom unikatno za tu priliku izrađene od strane poznatog šibenskog zlatara gosp. Laze Čivljaka!

Treba reći da su predaju nagrada uveličali ne samo sjajni primatelji nego i neke od osoba važnih za krkinu povijest: Frane Juras, Janez Grbelja, Zdravko Gracin, Paško Škarica, Šime Gojanović-Rakić i (naravno) sam predsjednik Skupštine gosp. Gojko Lambaša.

Okupljanje krkašica i krkaša tradicionalno je završeno zajedničkom večerom u taverni „Kula“ gdje su se obnovila sjećanja na proteklu godinu, a i neke ranije godine, sve s nadom da nas u 2018. očekuje potvrda vrijednosti šibenskog sportskog veslanja kako na domaćim, tako i na međunarodnim natjecanjima.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"