VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Jesenske pripreme 2017.
30.11.2017 19:28:11   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Počevši od 24. studenoga 2017. godine u akvatoriju rijeke Krke odvijaju se pripreme 30-ak veslačica i veslača – kandidatkinja i kandidata za sastav izborne vrste u 2018. godini.


Cure i momci rade s bazama u Zatonu i Skradinu odakle se svakodnevno kreće u „gutanje“ desetaka kilometara po šibenskom zaljevu i jezeru Prokljan. Za vrijeme kišnih, odnosno vjetrovitih dana, radi se u teretani i veslaonici veslačkog kluba „KRKA“ u Šibeniku.

Ovogodišnje „šibenske“ pripreme okupile su juniorke i juniore, te B-seniore i seniorke, među kojima i lanjske svjetske, odnosno europske,  prvake i prvakinje u juniorskoj konkurenciji: sestre Ivanu i Josipu Jurković, Izabelu Krakić, Antona Lončarića i Fabia Ipsu. Među nabrojenim šampionima nema bivšeg člana V.K. „KRKA“ Luke Gojanovića koji je svoj sportski i životni put nastavio u Zagrebu, dok je Frane Garma odsutan zbog školskih obveza (stručno putovanje u Španjolsku). Od šibenskih veslača među kandidatima se nalaze mladići koji tek zakoračuju u svijet ozbiljnog veslanja: Nino Perišić, Jerko Radovčić, Kristijan Papak i Lovre Klarin. Cilj priprema je provjera trenutnih sposobnosti, te rano iznalaženje mogućih sastava posada za narednu godinu u kojoj juniore i B-seniore očekuju svjetska i europska prvenstva u Francuskoj, Češkoj, Bugarskoj i Poljskoj.

Na čelu pripremnih aktivnosti posada je izbornik gosp. Darko Mikšić, koji rukovodi stručnim stožerom kojeg čini 7 trenera, među kojima je i nacionalni koordinator za Dalmaciju, glavni trener aktivnih krkašica i krkaša, gosp. Milan Radečić.

Druženje hrvatske veslačke mladosti bit će okončano, ako dozvole vremenske prilike, tradicionalnom daljinskom regatom na relaciji  Šibenik – Zaton koja bi se trebala održati 01. prosinca (petak) s početkom u 9,30 sati, a na kojoj će sudjelovati 7 dvojaca i 30 skifova. Poželimo svima koji će sudjelovati mirno more i što manje kiše!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"