VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Regata u Splitu
19.09.2017 11:58:08   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

U subotu 16. rujna na stazi u splitskom Spinutu održana je 6., ujedno i posljednja ovogodišnja, regata za „Kup Dalmacije 2017.“ na kojoj su, među 11 klubova iz Dalmacije i jednog iz BiH (V.K. „Rama“) sudjelovali i krkašice i krkaši. Cure i momci iz najstarijeg šibenskog sportskog kluba, njih ukupno 26 razvrstani u 14 posada, na Regati su postigle/i slijedeće plasmane:


Prvo mjesto: Nino Perišić u samcu za mlađe juniore; Stipe Mandušić i Filip Matešić u dvojcu na pariće za mlađe kadete; Mario Ivić, Lovre Jurišić, Karlo Papak, Bruno Skelin i Franko Vukšić u četvercu GIG za kadete, te Jerko Radovčić i Kristijan Papak u dvojcu na pariće za mlađe juniore.

Drugo mjesto: Paško Stipandžija i Denis Borna Bumbak u dvojcu na pariće za mlađe juniore; Mario Budimir, Bruno Petković, Jakov Gulin i Mate Papak u četvercu na pariće za mlađe juniore; te Sara Slugan u samcu za mlađe kadetkinje.

Treće mjesto: Roko Dodig u samcu za mlađe kadete. 

Na Regati su još veslali, ali ponajviše zbog jakog juga i za veslanje popriličnih valova, nisu uspjeli doveslati do medalje: Moris Macura, Sara Panjkota, Roko Rupić i Frane Papak, Jakov Škugor i Toni Mladineo, Antonio Margan, te Lovre Klarin.

 Zahvaljujući navedenim plasmanima na Regati je „Krka“ zauzela ukupno 4. mjesto među 12 sudjelujućih klubova uz napomenu da u Splitu, kao i na svim regatama za Kup do sada, nisu veslali naši ponajbolji pojedinci Frane Filip Garma i Luka Gojanović Rakić koji se još odmaraju od izvrsnih, ali iscrpljujućih, međunarodnih nastupa.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"