VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Kaštela 2017.
27.06.2017 17:31:36   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Vruće subotnje jutro 24. lipnja 2017. godine veslačice i veslači Dalmacije, zajedno s dragim gostima iz V.K. „Rama“ (BiH), proveli su u Kaštelanskom zaljevu natječući se na 5. regati za „Kup Dalmacije 2017.“


Ovo lijepo i potrebno kup-natjecanje tijekom godina izraslo je u vrlo jaku i organiziranu sportsku manifestaciju. Uostalom i velikani CRO-veslanja poput braće Skelin, Smoljanovića, Vujevića, Frankovića, Boraske… sve do onih mlađih koji nas jučer-danas vesele sjajnim međunarodnim uspjesima, počeli su s prvim natjecateljskim zaveslajima upravo na regatama Kupa održavanim u Dubrovniku, Šibeniku, Zadru, Splitu, Kaštelima, Makarskoj, Tisnom, Veloj Luci, Metkoviću i Vrlici. Utoliko se ovo natjecanje, zajedno s Mini-kupom, pokazuje kao pun pogodak! Niže možete pročitati kako su u Kaštelima ovog puta prošle krkašice i krkaši.

1.      mjesto – zlatne medalje:

Frane Filip Garma i Luka Gojanović Rakić – zbog obveza prema izbornoj vrsti prvi put su se ove godine pojavili u Kupu. Pobijedili su u utrkama dvojaca na pariće i to kako u uzrastu juniora, tako i seniora, čime su još jednom pokazali koliko su nadareni, svestrani i moćni veslači.

Matej Krnić – pobijedio u utrci najmlađih skifista (1XKMB), već niz utrka pokazuje da se s njim, ako bude radio, može ozbiljno računati.

Filip Matešić i Stipe Mandušić – pobijedili u utrci najmlađih posada dvojaca na pariće (2XKMB), za njih vrijedi ista opaska kao i za Mateja: na nadarenost trebaju pridodati još i redovitost na treninzima!

Lovre Jurišić, Toni Mladineo, Jakov Škugor, Mario Ivić i Franko Vukšić – nepobjedivi u Kupu! Perspektivna posada GIG-a sastavljena od dječaka koji su još uvijek veslački početnici i kojima se, baš kao i Mateju, Filipu i Stipi, smiješi lijepa veslačka budućnost, opet pod uvjetom redovnog rada na treninzima.

Lovre Klarin, Nino Perišić, Kristijan Papak i Jerko Radovčić – oni više nisu neiskusni, dapače, a ne treba ih niti podsjećati na potrebu za radom. Iza njih je u četvercu na pariće mlađih juniora već nekoliko izuzetno jakih međunarodnih regata na kojima su najavili svoju vrijednost. U subotu su superiorno pobijedili, a nadamo se njihovom dobrom nastupu na predstojećem Hrvatskom veslačkom prvenstvu (09. – 11. srpnja).

 

2.      mjesto i srebrnu medalju osvojio je Denis Borna Bumbak u samcu mlađih juniora, a jednako tako vrlo uspješna bila je i Ana Papak u samcu za mlađe juniorke!

 

3.      mjesto i brončanu medalju osvojila je Sara Slugan u samcu najmlađih kadetkinja.

 

Bez medalja su se iz Kaštel-Kambelovca vratili samo Frane Papak i Sara Panjkota koji su bili peti u svojim disciplinama, te Antonio Margan koji je u samcu juniora bio nadomak osvajanja brončane medalje, ali je utrku, zbog valova, završio prevrtanjem.

Ukupno su krkašice i krkaši na ovoj Regati osvojile/i 86 bodova i titulu najboljeg kluba u uzrastu mlađih juniora!

Aspiriniks

       

 

 

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"