VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Pobjede Krke u Makarskoj i Vrlici
04.06.2017 21:31:23   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Dok su se najbolji juniori Europe natjecali za primat u Krefeldu, domaći veslački život i dalje je tekao onako kako je to krajem prošle godine planirano. Krkašice i krkaši nastupili su, naime, 20. svibnja na 3. regati za „Kup Dalmacije 2017.“ održanoj u Makarskoj.


S obzirom na protek vremena reći ćemo samo da smo na tom natjecanju osvojili ukupno drugo mjesto iza HVK „Gusar“, s tim da su naši mlađi kadeti i mlađi juniori pobijedili u svojim uzrastima!  

Prve subote lipnja nastupili smo na regati „Mini-kup Dalmacije 2017.“ koja se, za razliku od gore spomenutog Kupa kao starijeg brata, vesla na stazi dugoj samo 500 metara gdje do izražaja dolaze oni koji su eksplozivniji i znaju iskoristiti zaveslaj. Dakle, veseli nas reći da su naše veslačice i naši veslači, pod vodstvom trenera Blaževića i Krasića, osvojili naslov ukupnih pobjednika Regate. Pobjede su ostvarene i u uzrastu starijih juniora, kao i mlađih kadeta, uz napomenu da je trener Radečić najbolje posade zadržao u Šibeniku radi pripremanja za veliku međunarodnu regatu koja će se idućeg vikenda održati na Bledu. S obzirom na to da su nam iz sjedišta Veslačkog saveza Dalmacije već stigli podaci o rezultatima, odnosno plasmanima, niže ističemo imena i prezimena članova naših posada koji su te plasmane i rezultate ostvarili. 

Prva mjesta osvojile/i su: Sara Slugan (1XKŽB); Paško Stipandžija (1XJMB); Denis Borna Bumbak (1XJMB); Stipe Mandušić (1XKMB); Matej Krnić (1XKMB); Filip Matešić i Roko Dodig (2XKMB); Lovre Juras (1XJMA); Antonio Margan (1XJMA); Karlo Papak, Jakov Škugor, Toni Mladineo, Mario Ivić i kormilar Franko Vukšić  (4XKMA GIG). 

Drugoplasirane/i su bile/i: Frane Papak (1XKMB); Roko Rupić i Moris Macura (2XKMB); Ante Klarić (1XJMA); Ana Papak (1XJŽB);  Mario Budimir i Josip Cigić (2XJMB); Bruno Petković i Mate Papak (2XJMB). 

Brončanu medalju kući je odnio  Lovre Jurišić (1XKMA), dok je petoplasiran bio Jakov Gulin (1XJMB). 

Čestitamo svim našim curama i momcima koji su tako uspješno proveli prekrasan kasnoproljetni dan natječući se u prirodi na mirnoj vodi jezera Peruća.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"