VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Završne pripreme za EP
13.05.2017 14:58:54   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Danas, u subotu 13. svibnja, u Zagrebu će se okupiti juniorski četverac „sa“ hrvatske izborne vrste radi obavljanja završnih priprema za nastup na Europskom prvenstvu koje će se 20. i 21. svibnja održati u Krefeldu (Njemačka).  


Četverac čine mladi krkaši Luka Gojanović Rakić i Frane Filip Garma, Fabio Ipša član „V.K. „Istra“ iz Pule, Ivan Ante Grgić član V.K. „Iktus“ iz Osijeka, te kormilar Luka Balek iz HVK „Gusar“ Split.

Konkurencija koja Hrvate očekuje na Elfrather See više je nego jaka, a predvodi je četverac Njemačke, pobjednik nedavne velike međunarodne regate u Minhenu i svakako prvi favorit natjecanja. Prijavljene su još  i posade iz Bjelorusije, Italije, Rusije, Turske i Ukrajine. Natjecanje u ovoj disciplini održat će se kroz tri kruga: kvalifikacije, repesaž i finale. Od CRO-posade očekujemo da u borbi do zadnjeg metra nadmaši svoje mogućnosti jer će se samo tako u jakoj međunarodnoj konkurenciji pokazati prava sportska vrijednost. Sve ostalo su priče za domaću uporabu.

Inače, u Krefeld odlazi kao nikad prije brojna hrvatska delegacija koju čine djevojke u četvercu „bez“ i dvojcu na pariće, te momci u dvojcu i četvercu bez kormilara, skifu,  dvojcu i četvercu na pariće. Istaknimo da je vrlo perspektivni Frane Gabre član V.K. „Dupin“ iz Tisnog član upravo četverca na pariće. Ukoliko bi se upustili u (nezahvalne) prognoze predvidjeli bi da će se iz Krefelda hrvatsko veslanje vratiti najmanje s jednom medaljom! Favoriti za medalju su ponajprije cure u četvercu i braća Lončarić u dvojcu, dok muškom četvercu „sa“ i dublu pridajemo dark horse ulogu, ulogu onih koji jesu pobijedili na „Croatia Open“ regati, ali koji nisu nastupili u Minhenu,. Uz malko sreće oni bi mogli ugodno iznenaditi.

 Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"