VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Godišnje okupljanje krkaša
01.01.2017 02:05:58   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Kako je to bilo već najavljeno sinoć, pretposljednje večeri godine na izmaku, u TV-sali hotela „Jadran“ okupio se dio velike Krkine obitelji radi održavanja sjednice redovne godišnje Skupštine Kluba.


Sjednicu je vodio predsjednik Skupštine gosp. Gojko Lambaša.  Rutinski je prihvaćen izvještaj našeg glavnog trenera o radu i rezultatima u 2016. godini, te su još prihvaćeni Plan i program rada za 2017., te Financijski plan za narednu godinu. Od strane trenera Radečića posebno su apostrofirani nastupi naših Frane i Luke na najvećim međunarodnim natjecanjima, te rezultati juniora na međunarodnoj regati na Bledu i Hrvatskom veslačkom prvenstvu. Trener Radečić posebno je istakao problem angažiranja novih mladih veslačkih snaga jer, kako je rekao, dođe nam puno djece, ali malo njih ostane, a posebno je zabrinjavajuće što su svakoj novoj generaciji radne navike sve lošije. Što se tiče Plana rada kojeg je izložio predsjednik Kluba naglašena je želja za daljnjim rezultatskim napredovanjem i nastupima barem 4 naša veslača, ali i Sare, na međunarodnoj sceni. Naravno sve će ovisiti o financijama s kojima Klub, uostalom kao i većina ostalih klubova u Šibeniku, vrlo teško izlazi na kraj pa će se u tom smislu u narednoj godini morati poduzeti određeni novi koraci.

Posljednja točka Dnevnog reda bila je podjela priznanja (velika hvala zlatarnici „Čivljak“) Sari i dečkima iz četverca i osmerca čijom je zaslugom, kao i (naravno) zaslugom trenera, Krki pripao veliki pehar Hrvatskog veslačkog saveza kao najboljem veslačkom klubu u uzrastu juniora na HVP 2016.

Izvan Dnevnog reda, pred sam odlazak na tradicionalnu zajedničku večeru, predsjednik Kluba je okupljenima prenio pozdrave trenutno bolesnog Ive Despota, jednog od najboljih štrokera  u povijesti veslanja na ovim prostorima. U ime Kluba predsjednik se javno zahvalio dr. Radovanu Radoniću, inače članu HAVK „Mladost“, koji se posebno zauzeo da se našem Ivi omogući ono najbolje od medicinske skrbi.  Zajedničkim angažmanom okupljenih za Ivu se prikupila financijska pomoć čime su krkašice i krkaši ponovno pokazali ono najbolje od sebe.

Dodajmo svemu gore navedenom da je zaista bilo lijepo vidjeti poznata lica bivših i sadašnjih veslačica  i veslača koji su, usprkos jakoj buri i niskoj temperaturi našli za potrebno naći se zajedno i time dati do znanja koliko nas sve veže ljubav prema Klubu i veslanju uopće.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"