VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Sjednica Vijeća klubova u Puli
04.12.2016 19:30:22   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju U subotu 02. prosinca 2016. u Puli je, u odličnoj organizaciji V.K. „Istra“, održana redovna sjednica Vijeća klubova Hrvatskog veslačkog saveza na koju je pristiglo 19 (od 27) zastupnika klubova  - članova HVS-a.


Sama sjednica imala je radni i svečani dio. U radnom dijelu dominirale su teme uobičajene za kraj godine – rasprava i prihvaćanje Plana rada HVS-a za 2017. godinu, te Financijski plan za narednu godinu. Što se tiče Plana rada, među ostalim, razgovaralo se o do sada učinjenim koracima usmjerenim na vraćanje šibenskog Zatona (čitaj: hangara i ostalih građevina) veslanju. Uz navedena dva dokumenta na koja nas obvezuju važeći hrvatski zakoni usvojen je i novi Pravilnik o registracijama kojim će se klubovima omogućiti besplatna prva registracija svih članica i članova. Razgovaralo se još i o apsurdnosti CRO-zakonodavstva koje ide šumom, a život drumom pa se tako npr. donosi Financijski plan bez potpunih pokazatelja financiranja od strane HOO-a, a postavilo se i pitanje zdravstvenih pregleda sudionika natjecanja koji u Svijetu ni približno nisu tako učestali.

Svečani dio sjednice bio je posvećen obilježavanju sjajne obljetnice 130 godina sportskog veslanja u Puli kada su zastupnici predali prigodne poklone predsjedniku domaćina-slavljenika gosp. Draganu Stanković. Tako je i V.K. „Krka“ putem svog predsjednika Dražena Crnogaća, koji se na skupu našao u dvostrukoj ulozi, predala domaćinu foto-monografiju NP Krka (hvala NP na donaciji!) „Legenda o Krki“ s prigodnom posvetom.  Potom su se svi okupljeni našli na prijateljskom druženju – domjenku, a neki su iskoristili priliku za prošetati Pulom i posjetiti čuvene antičke spomenike.

Vrijedno je reći da je delegacija Krke prije same sjednice imala srdačan susret s gosp. Vladom Šestanom bivšim trenerom našeg kluba koji umirovljeničke dane provodi u Puli u kojoj je proveo većinu svog radnog vijeka. Tom prilikom nije se propustilo zahvaliti šjor Vladi na svemu što je učinio za Krku i hrvatsko veslanje uopće!

Na kraju valja istaći i da smo nam je na samoj sjednici iz ruku predsjednika HVS-a gosp. Branimira Bašića uručen veliki pehar namijenjen klubu s najboljim rezultatima postignutim u uzrastu juniora na ovogodišnjem Hrvatskom veslačkom prvenstvu!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"