VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Gradonačelnik čestitao Sari i osmercu
20.10.2016 20:49:08   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Danas smo u našem Domu ugostili gosp. dr. Željka Burića, gradonačelnika našeg Grada, koji nas je s svojim suradnicama došao posjetiti i čestitati Sari i momcima na odličjima osvojenim na Hrvatskom veslačkom prvenstvu.


S strane Krke drage goste su dočekali predsjednik Kluba Dražen Crnogaća, predsjednik Skupštine prof. Gojko Lambaša, glavni trener Milan Radečić, te Sara i dečki - svi naši medaljaši svi osim Luke koji je školovanje nastavio u Zagrebu (ali u dresu Krke J). Gosp. gradonačelnik je, kao fetivi* Šibenčanin, u Krku donio košaru fritula, a gosp. Branko Koloper  (Matkol) nam je za ovu svečanu priliku donirao veliku tortu s znakom Krke.

Predsjednik Crnogaća prvom je čovjeku Grada posebno zahvalio na ustrajnoj pomoći infrastrukturi ŠI-sporta, te naporima na osnivanju studija koji su jedino jamstvo za bolje seniorske dane našeg Kluba. Posebno je istaknuo ulogu gosp. Zdravka Iljadice bez čije donacije ne bi bilo ni osmerca, pa tako ni pobjede u kraljevskoj disciplini! Trener Radečić je zahvalio svojim veslačima koji su se svojski zalagali, veslali često i po noći, sve kako bi na HVP postigli što bolji uspjeh. Gosp. je gradonačelnik svoju čestitku počeo tradicionalnim krkaškim sloganom „Upri Krka!“, pa potom podsjetio nazočne, među kojima i zaista brojne predstavnike 7. sile, na sve što se u protekle tri godine radilo i radi na sportskoj infrastrukturi, u što je do danas utrošeno oko 15 milijuna kuna. Podsjetio je i na napore u razvoju visokoškolskog obrazovanja u Šibeniku s zaključkom da Šibenik mora biti, a već to poprilično i jeste, grad u kojem se ugodno živi.

Nakon što je predsjednik Crnogaća poteštatu* Šibenika uručio prigodan dar: uokvirene zlatne medalje dodjeljivane u Kupu Dalmacije, a koje su ove godine, povodom 950 godina spomena Šibenika, bile posebno dizajnirane, prišlo se jelu i piću… sve u svemu bilo je dobro, jaaako dobro! Hvala svima, idemo dalje!

Aspiriniks

* fetivi - pravi, izvorni

* potestat (lat.+tal.), u sr. vijeku, gradski načelnik (predsj. općine) u autonomnim hrv. primorskim gradovima (Split, Trogir, Šibenik, Senj i dr.).

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"