VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
„Krka“ u uzrastu juniora najbolja u Hrvatskoj!!!
10.10.2016 22:08:31   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Tijekom dana iz ureda glavnog tajnika Hrvatskog veslačkog saveza stigla nam je vijest o tome da je, na temelju rezultata ostvarenih na netom završenom Hrvatskom veslačkom prvenstvu, V.K. „Krka“ između 30-ak sudjelujućih klubova iz čitave Hrvatske, ostvarila najbolji rezultat u uzrastu juniora.


U navedenom uzrastu veslačica i veslača od starosti (mladosti) od 16 do 18 godina osvojili smo ukupno 20,00 bodova. Odmah iza nas su se poredali klubovi iz Zagreba: drugoplasirana V.K. „Croatia“ s 17,92 boda, te trećeplasirana V.K. „Trešnjevka“ s 17,28 bodova.

Radi se o još jednom lijepom i zasluženom priznanju za naše veslače i sjajnu Saru, te naravno njihove trenere Milana Radečića, Jovicu Krasića i Nikicu Blaževića. Hvala svima na uspješnom radu koji ih obvezuje i za iduću godinu: Frani i Luki u izbornoj vrsti moraju se pridružiti neka nova šibenska imena!

Koristimo priliku zahvaliti se OKK „Dražen Petrović“ i J.K. „Val“ na ustupljenim kombi-vozilima. U aktualnom vremenu besparice bez njihove kolegijalne pomoći ne bi niti mogli otputovati u Zagreb!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"