VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Regata u Zagrebu, izborna sjednica Vijeća klubova u Zadru
19.09.2016 10:02:57   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju U subotu 17. rujna 15-ak krkaša i jedna krkašica nastupili su na regati Kontinentalnog kupa „Miljenko Finderle“ koja uobičajeno okuplja klubove iz (s) kontinenta Hrvatske, te iz Istre.


Naši se treneri skoro pa već tradicionalno odlučuju za odlazak na ovu Regatu kao posljednju provjeru pred nastup na Hrvatskom veslačkom prvenstvu (HVP) koje se ove godine održava od 7. do 9. listopada. Naravno, pravi test spremnosti pojedine posade je baš sam nastup na HVP-u, a sve što se dešava prije možemo svrstati u kalkulacije, kombiniranja, skrivanja karata i slične mudrolije svih trenera na svijetu, pa tako i veslačkih trenera u Hrvatskoj. Evo kakve su rezultate postigle naše posade redom kako su nastupale na mirnoj površini jezera Jarun:

-          Stipe Mandušić (1xKMB) prvo mjesto;

-          Kristijan Papak, Stipe Koloper, Nikola Dugopoljac i Nino Perišić (4-JMB, prva posada) drugo mjesto;

-          Paško Stipandžija, Valentin Mihalić, Denis Borna Bumbak i Jerko Radovčić (4-JMB, druga posada) sedmo mjesto;

-          Sara Panjkota (1XJŽB) četvrto mjesto;

-          Frane Filip Garma, Ante Klarić, Jakov Koštan, Luka Gojanović Rakić (4-JMA) prvo mjesto.

Istog dana kad se održavala Regata u Zagrebu, u Zadru u ugodnom ambijentu prostora V.K. „Jadran“, jednog od naših najznačajnijih klubova, održana je izborna sjednica Vijeća klubova Hrvatskog veslačkog saveza na kojoj je 27 zastupnika klubova iz čitave Hrvatske izabralo novo vodstvo za naredni olimpijski ciklus. Sjednica je protekla u vrlo tolerantnom ozračju uz zajedničku želju svih nazočnih da se grandiozni uspjesi postignuti na netom završenim OI u Brazilu ponove i u Tokiju gdje će se održati iduće Igre. Novim predsjednikom Hrvatskog veslačkog saveza, nakon povlačenja gosp. Zlatka Buzine, izabran je dugogodišnji veslački funkcionar gosp. Branimir Bašić, dok je predsjednik V.K. „Krka“ Dražen Crnogaća izabran za predsjednika Vijeća klubova. Gosp. Bašiću ovo je prvi mandat na čelu jednog od 3 najuspješnija sportska saveza u Hrvatskoj, dok će naš (Krkin) predsjednik po četvrti put za redom obnašati časnu funkciju predsjednika Vijeća. Na samoj sjednici izabrana je još i gđica Branka Murat  (HVK „Mornar“ Split) za dopredsjednicu Vijeća, zatim još  9 članova Izvršnog odbora Saveza, te tročlani sastav Nadzornog odbora. Dodajmo navedenom da je VK „Jadran“ bio sjajan organizator sjednice, te da je, kako to već priliči CRO-veslanju, konkurencija izabranima bila vrhunska: za tešku i odgovornu dužnost predsjednika Saveza natjecao se još i gosp. Goran Nuskern superuspješni predsjednik supersuspješnog HAVK „Mladost“, dok je protukandidatkinja novom-starom predsjedniku Vijeća bila gđa Mirna Rajle Brođanac, najbolja veslačica u povijesti našeg veslanja. Sretno svima, u novom ciklusu zadaće neće biti lakše nego što su bile u onom prošlom! Samo zajedničkim radom može se ponovno stići do Olimpa!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"