VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Bravo za Luku i Damira!
19.06.2016. 22:02:13   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Jučer i danas osvojene su dvije srebrne medalje hrvatskih veslača na III Regati Svjetskog kupa, onoj održanoj u Poznanu, Poljska. Najprije, u subotu, sjajni Luka Radonić u još jednoj njemu svojstvenoj završnici lakih samaca ušao je u cilj drugi iza Pietra Rute (ITA), a ispred trećeplasiranog veslača iz Poljske (Jerzy Kowalski). Bravo za Luku!
Danas, u nedjelju, Damir Martin je fenomenalnim veslanjem vodio 3/4 utrke ispred olimpijskog pobjednika slavnog Mahe Drysdalea (NZL). Damša do kraja utrke nije popuštao, ali je stari mačak s Sjevernog otoka pokazao da u njegovim mišićima, srcu i plućima, ima i te kako još dinamita. Ovime je, sportski gledano, najuspješniji izdanak obitelji Martin pokazao da ima sigurno A-finale na OI, a da ni medalja nije daleko!
 
Potpuno u sjeni velikog natjecanja koje se održavalo u Poljskoj u Zagrebu je trener Mime pripremao juniorski osmerac s ciljem izvlačenja norme za predstojeće EP koje će početi u Litvi (Trakai) točno za 18 dana i 18 sati. Prema riječima trenera posada koju čine po dva krkaša, zadranina i mladostaša, te po jedan momak iz Iktusa i Jaruna pokazuje da ima potencijala. Već nakon samo 3-4 treninga izvukli su normu za spomenuto natjecanje uz napomenu da su za vrijeme izvlačenja na Jarunu vladali savršeni uvjeti bonace. Usuđujemo se misliti da se radi o posadi najmanje jednako dobroj kao što je bila ona koja je 2013. u Minsku (BLR) osvojila broncu. O svemu će naravno odlučiti izbornik, a nama ostaje da čekamo razvoj događaja i nadamo se novom uspješnom nastupu hrvatske veslačke mladosti  na jednom velikom natjecanju.

Aspiriniks

P.S.: Kao ilustraciju članka imate priliku vidjeti tri "neveslačke" slike naših mladića iz 2015. godine. Jedna, ona Lukina, snimljena je u Domu V.K. "Krka", a na preostale dvije Damša je "uhvaćen" na Rami.


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"