VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Provjera forme u ZG
20.09.2015 17:04:12   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Jučer su mladi krkaši, njih ukupno 15, raspoređeni u tri četverca, jednom dvojcu i jednom skifu, nastupili u Zagrebu na 2. regati kupa „Miljenko Finderle 2015./16.“ Odlazak na Regatu bio je, inače, kontrolne naravi, dečki su predvođeni trenerima Krasićem i Radečićem trebali ispitati svoje mogućnosti u konkurenciji klubova čije posade ne nastupaju u Kupu Dalmacije. HVP je blizu i svi se traže, pa tako i naši. Evo koje su rezultate postigli:


Četverac na pariće kadeta u sastavu Valentin Mihalić, Nino Perišić, Kristijan Papak, Paško Stipandžija, odveslao je trku na zadovoljstvo trenera i osvojio prvo mjesto. Ima tu još zamjerki prvenstveno oko učestalosti dolazaka na treninge, ali kako kaže trener Radečić „Imaju mota, brod im ide!“ pa sad zamjerke ostavljamo za iduću godinu kad će se na 2 km više toga vidjeti. Svakako Valentin, Nino, Kristijan i Paško imaju realnu priliku za osvajanje jedne od medalja na ovogodišnjem Hrvatskom veslačkom prvenstvu.

Četverac bez kormilara mlađih juniora u sastavu Luka Gojanović-Rakić, Frane Filip Garma, Ante Klarić i Nikola Dugopoljac… što reći o njima? Došli, vidjeli i (uvjerljivo) pobijedili, tako da se po svemu sudeći i njima smiješi borba za medalje na HVP. Treba reći da se u njihovoj utrci desio sudar između posada IST i JRI koje zbog toga nisu pokazale sve što znaju i mogu što je prava šteta jer je uvijek poželjno pobijediti u borbi u kojoj nema incidentnih situacija.  Onda svima bude sve jasno. Svakako, štroker Luka & Co. jesu dobra posada u kojoj su Nikola i Ante i iduće godine JMB, uz napomenu da je Frane Filip veći dio ove godine bio izvan pogona zbog bolesti, što sve rezultatima posade daje novu dimenziju.

Četverac bez kormilara mlađih juniora („KRKA II“) u sastavu Lovre Juras, Stipe Koloper, Josip Šunjerga i Ivan Rogač, u istoj trci u kojoj su nastupali Luka i &  Co. zauzeli su 4. mjesto s popriličnim zaostatkom od skoro 25 sekundi za klupskim kolegama - pobjednicima. Ove godine definitivno nisu konkurentni za upuštanje u bitku za medalje.

Andrija Šupe u samcu za juniore! Pobijedio lako u svojoj skupini kvalifikacija i onda se u finalnoj utrci u više navrata zapetljao u plovke i skoro se prevrnuo. Prema izvještaju trenera ostao na Jarunu gdje ga u vrijeme pisanja ovog osvrta još uvijek otpetljavaju iz zamke vragometnih plovaka. Smatramo da Andrijine bliske susrete s malim bijelima valja pripisati njegovom neiskustvu, a sumnjamo i na to da mu je jedinom na Regati staza bila širine one za kajak, pa možda još i uža.

Dvojac bez kormilara za juniore u sastavu Filip Kendeš i Jakov Koštan osvojili su srebrnu medalju. Trener Krasić rekao je našem predsjedniku da su se muški borili. Njima bi na HVP ulazak u A-finale bio veliki uspjeh, uz napomenu da su juniori i iduće godine.

Na kraju: šteta je što na Regati nisu zaveslale i Sara i Lucija u 2xJŽB, ali kako se na izlet pošlo u 2 kombija (hvala Centru „Šubićevac“) nije bilo mjesta i za njih dvije, a nije da nisu zaslužile ići, dapače!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"