VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Teuta brončana na EP!
24.05.2015 17:04:35   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Teuta treća, 4X i 4+ šesti, to je bilanca nastupa CRO-posada u A-finalima Europskog prvenstva održanog 23. i 24. svibnja u Račicama. 


Stjecajem okolnosti dva puta uzastopno gledali smo snimku završnice utrke ženskih skifova i svaki put nam se učinilo da je mlada Osječanka u cilj ušla druga, ispred Bugarke, ali eto foto-finiš je rekao drugačije. Svejedno, Teuta je i danas potvrdila da je veliki potencijal našeg veslanja. Čitavu utrku bila je u borbi za drugo mjesto (prvoplasirana nedodirljiva Nizozemka je u ovom trenutku priča za sebe), veslala je snažno, čvrsto i s očitom vjerom u uspjeh jer nije lako u samcu izdržati taj i psihološki i tjelesni napor. Neka joj bude za pohvalu što nas je podsjetila na Martina Sinkovića u juniorskim danima! Bravo, bravo Teuta! Svaka čast i onima koji stoje iza Tvog uspjeha!

Što reći za 4X? Momci su najbolje od sebe očito dali jutros u teškoj bitci za ulazak u A-finale kada su nam uistinu izvrsnim veslanjem pobudili nadu u zapaženiji plasman. Međutim, zadnju trku Prvenstva počeli su i završili s očitim umorom, ili kako je to maloprije rekao Mime: "Nisu prebacivali leđa, nije bilo eksplozije u nogama, bilo je dosta tromo." Ili kako je to rekla Luca: "To je tako kad sjedneš u čamac i odmah osjetiš da si umoran i samo želiš da je trka sutra, a ne danas." Sjetimo se da su se našli zajedno u Zagrebu prvi put prije 10 dana, sjetimo se da su Andrija i Leon (zajedno s Padovanom i Trojanovićem) u Minhenu od Poljaka ostali 12 sekundi, a od Čeha 8 sekundi. Danas su u izravnom okršaju te iste Poljake izbacili iz A-finala, a s Česima bili poravnati. Smatramo da im treba dati šansku, treneru i dalje ukazati povjerenje i da ovo danas nije bio njihov zadnji zajednički nastup. Oni mogu još više i još bolje,  samo napokon trebaju odraditi bar mjesec dana zajedno i... i s Teutom pravac Rio!

Što se tiče 4+, dečkima svaka čast, borili su se koliko su mogli, ali i tu treba više zajedničkog rada ako se želi nešto više napraviti.

Za kraj, dozvolite da kažemo da nam je jako nam je žao što Tomislav Čanić nije pravi. Također žao nam je što se u izbornoj vrsti za EP nije našlo mjesta za Tonija Sršena iz V.K. Zagreb.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"