VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848

15.09.2014 20:32:18   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Veslačice i veslači Krke protekle subote, 13. rujna 2014. godine, nastupili su na šestoj, ujedno posljednjoj, regati za „Kup Dalmacije 2014.“ održanoj u organizaciji HVK „Mornar“. Veslalo se, kao i uvijek do sada, na spinutskoj regatnoj stazi po uvjetima razmjerno povoljnim za veslanje, ako se izuzme velika plima koja je, kao završni udarac repom opasne ciklone nazvane „Talija“, preplavila uobičajene prilaze moru. Na regati je nastupilo 26 mladih krkašica i krkaša raspoređenih u 16 posada u svim uzrastima (jer su Antonia i Jure veslali i za juniore i za seniore). Na regati smo zauzeli ukopno treće mjesto što smatramo (napokon) solidnim rezultatom pogotovo kad se ima na umu da pravih seniora i nemamo u čemu sasvim zaostajemo za Mornarom i Gusarom koji su na Regati zauzeli prvo, odnosno drugo mjesto.


Na Regati su postignuti slijedeći pojedinačni rezultati: osvojeno je ukupno pet zlatnih, dvije srebrne i pet brončanih medalja. Naše su posade tri puta u cilj ušle kao četvrtoplasirane, dok je jedna posada u cilj ušla na petom mjestu. Ajmo sada poimenično o rezultatima:

Zlatnim medaljama okitili su se: najčešće pouzdani Nino Perišić u 1XKMB; vrijedni Jure Šarić i „sezonski ugostitelj“ Andrija Šupe u 1XJMA; sastav GIG-a u kojem su veslali Josip Šunjerga, Ivan Rogač, Leonard Celić, Nikola Dugopoljac i Stipe Mandušić (korm.);  te Jakov Koštan, Frane Filip Garma, Luka Gojanović-Rakić i Filip Kendeš koji su konkurenciji 4XJMB pobjegli za čak 10 sekundi.

Druga mjesta osvojili su Vice Vlahov i Marko Kosor u disciplini 2XKMB, te Lucija Ninčević u 1XJŽB.

Treća mjesta zaslužili su: Sara Panjkota u 1XKŽA; Jakov Bumbak i Andrija Šupe u 2XJMA; Frane Štampalija u 1XJMB; Jakov Bumbak u 1XJMA; te Antonija Papak u 1XJŽA.   

Četvrti su bili kadeti u 4XKMA (Stipe Koloper, Paško Stipandžija, Nikica Šparada i Roko Milošević) i 1XKMB (Šimun Čakić), te juniorka Antonija Rupić u 1XSŽ. Peto mjesto zauzeo je junior Jure u 1XSM.

Na kraju čestitamo svima koji su, veslajući s novodizajniranim prepoznatljivim krkaškim lopatama (bravo za naše trenere), dali sve od sebe! Hrvatsko veslačko prvenstvo je za tri tjedna, valja dizati formu i tražiti najbolje kombinacije za što bolji nastup na najvažnijoj nacionalnoj regati sezone.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"