VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Jumbova regata
08.06.2014 23:09:41   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Protekla je još jedna, 17. po redu, Međunarodna veslačka regata koju malo tko zna po pravom nazivu. Svi je, a vjerujemo da će još dugo tako i ostati, zovemo jednostavno "Jumbova regata" u spomen na vrijednog i dragog veslačkog zanesenjaka pok. Julija Borošu.  


Regata je, odmah ćemo reći, okupila uglavnom sve što naše juniorsko veslanje može ponuditi u ovom trenutku, a vidjeli smo i poneke posade B-seniora, lakića i A-seniora. Na Regati jedino nisu nastupli članovi juniorskog četverca - osvajači brončane medalje na nedavno održanom EP.

Što se krkašica i krkaša tiče što reći? Rezultati su apsolutno opravdali najavu od petka. Dakle, kadeti su vidjeli kako to izgleda veslati na pravoj stazi, mlađi juniori su se borili koliko su mogli, dok nakon današnjeg i jučerašnjeg dana Antonia i Juru očekuje nastup na skorašnjoj regati na Bledu. Iako uvijek mislimo kako su medalje manje važne od činjenice bavljenja sportom, ipak navedimo naše osvajače medalja, a i neke koji to nisu bili, a zaslužili su da se kaže riječ-dvije i o njihovom utrkivanju.

Svakako perjanice nastupa bili su Jure (Šarić) i Antonio (Čoga) koji su pobijedili i u dvojcu i u četvercu bez kormilara. Jučerašnju pobjedu u dvojcu nitko od konkurenata ni za trenutak nije doveo u pitanje, dok su današnjem zlatu u četvercu tijekom čitave staze prijetili vrijedni i uveslani dečki iz kluba domaćina Regate i svaka im čast na tome. Valja odmah reći o toj trci, kao i onoj koja joj je prethodila u eliminacijama da su Jure i Antonio sjeli u čamac s momcima iz Mladosti Borutom Omerzom i Tomislavom Šainom. S Borutom su veslali nedavno u Beogradu, dok je Tomislav naš već poznati skifista.  O tome koliko je posada nova i neuveslana svjedoče činjenice da su eliminacijsku trku veslali u jednom čamcu i s jednim rasporedom, a finalnu u drugom čamcu i s sasvim drugim rasporedom. Obje trke pratili su članovi Krkine uprave Crnogaća, Gojanović-Rakić i Trzin koji su imali prilike vidjeti podosta neusklađenosti na čemu se mora puno toga poraditi. Sve u svemu potencijal postoji, ali da bi ga se iskoristilo i podiglo na višu razinu treba puno zajedničkog rada.  Zanimljivo je, možda, usporediti rezulate utrka dva četverca i to ovog juniorskog i onog B-seniora. Juniori su postigli vrijeme 6:32:32 (potpuna bonaca), dok su Plišić, Brandt, Metković i Prnjak stazu prošli za 6:14:04 (malo vjetra u krmu). B-norma za SP za juniore je 6:17, dok je za B-seniore 6:05, pa sad računajte... treba reći da juniorska posada u cilju i pri prijemu medalja nije izgledala posebno zadovoljna, dok su Plišić & Co. veslali protiv juniorskih 4X (odlična utrka CRO-MOR-OŠJ!) i izgledali vrlo razdragani pobjedom.

Još jednu medalju i to onu brončanu za Krku su priskrbili kadeti u četvercu GIG Paško Stipanđija, Leonard Celić, Ivan Rogač i korm. Šimun Čakić, pojačani s nama nepoznatim veslačem V.K. "Croatia" koji je "uskočio" u čamac umjesto Franka Šuljka.

Od posada koje nisu uzele medalju u prvom redu valja istaći dubl JMB. Luka Gojanović-Rakić i Filip Kendeš, između čak 19 posada, ušli su u A-finale gdje su zauzeli 5. mjesto. Borili se jesu (u to nema bilo kakve sumnje) štono bi se reklo "do zadnje kapi krvi", ali konkurencija u A-finalu je u ovom trenutku za njih jednostavno prejaka i to kako tjelesno, tako i tehnički. Nadamo se da će predstojeće ljeto puno pomoći u razvoju ove perspektivne posade.  Kad već spominjemo perspektivu valja naglastiti kako CRO veslanje baš u sadašnje dvije generacije JMB skulera ima sigurno 10-ak pojedinaca koji silno obećavaju. Živi bili pa vidjeli.

Na kraju spomenimo da Jakov i Filip nisu uspjeli ući u A-finale 2- JMA, te da je naš vrijedni skifista Andrija očito u fazi potpunog pada forme. Šteta.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju


 Komentari
Dodaj komentar
PROCURILE SU VIJESTI DA JE NAJBOLJEM VESLAČU KLUBA ZABRANJEN TRENIG SA OSTALIM VESLAČIMA. TO JE VJEROVATNO ŠTO NIŠTA NIJE DOPRINIO U PROMIDŽBI KLUBA. ILI ZBOG POJEDINAČNIH INTERESA.
Napisao: gledaoc , Datum: 10.06.2014 15:56:43
a ko je to najbolji veslač kluba. da nije možda Čoga. Već dvi godine se prića da je on neviđeni dragulj,a nakon lanjske bronce na evropskom samo ide inzbrdo,a ćuo sam da ne želi trenirat preko ljeta tako da njegova karijera polako ali sigurno dolazi do svog kraja i tako Krka ostaje bez još jednog "dragulja"
Napisao: ja , Datum: 10.06.2014 17:50:59
to je isto kao da se Brcelona odjebe Mesija
Napisao: gledaoc , Datum: 10.06.2014 23:56:37
Je moj gledaoc i Barcelona bi makla Messija kad nebi tija davati 100%. Pitaj samo toga dragulja zbog čega neće sada veslati na Bledu. Pitaj one šta su veslali snjin šta mislu o njemu ka veslaču.
Napisao: Šatro , Datum: 11.06.2014 10:13:47
ajde ti gospodine reci sta misle o njemu ka veslacu
Napisao: a , Datum: 11.06.2014 14:30:35
Ono šta Čoga (ne)radi u Klubu već cilu sezonu je samo bilo upozorenje na ovakav njegov bezobrazni potez....sramota me šta san ikad polaga nadu da unatoč njegovim ludostima koje traju cilu godinu nisan očekiva ovo. A i nije neko iznenađenje,zapravo... Neka ga je sramota i bude primjer kako se sportaš NE ponaša-neodgovorno i nezahvalno prema svima!! I cilom Klubu i treneru i suveslačima!!
Napisao: bivši veslač , Datum: 11.06.2014 15:32:22
Ne bi Mesi nikad bija Mesi (ne bi ga držali niti u prvoj ekipi sela) da ima pristup treningu i sportu ka Čoga! Dapače, ovakva usporedba je gotovo smišna.
Napisao: gledaoc-s dobrim vidom , Datum: 11.06.2014 15:45:07
Molija bi sve ove šta su ovo napisali da mi to kažu u obraz a ne da se sakrivaju iza drugih "imena".Ne želin da me niko hvali ali ni vriđa priko komentara.Ako imate svoje ja onda će te to učiniti uživo.Zahvaljujen
Napisao: Antonio Čoga , Datum: 11.06.2014 21:14:26
Citajuci ove komentare covjek stvarno nebi znao sto reci. Mislim da je sramota da jednog veslaca koji se trudio I koji puno toga napravio za ovaj klub kroz ovih par godina tako izblate i ponizavaju. Njegova je izrazena zelja bila da on zeli nastaviti trenirati za drzavno ali ne zeli ici na Bled jer ima svojih razloga,ako je princip kluba takav i ako ovo dode i do druge djece nevjerujem bas da ce se mnogi odazvati veslanju u Krki.Mislim da ovo nije nimalo u redu od kluba,a to sto svatko ima svoje razloge nije on kriv!
Napisao: kadio , Datum: 11.06.2014 22:44:33
prošle godine sam sa tobom vesla u 8+ i znaš i sam šta se sve događalo na svjetsko i prije njega.Žaj mi je šta si mene i sve one koji su do danas veslali sa tobom možda zeznija da postignu boje rezultate. Mogu samo reći da jako malo karakteristika sportaša imaš. sritno ti bilo
Napisao: junior , Datum: 11.06.2014 22:46:31
Mislin da je ovdje suvišno previše komentirati. Nije u redu iznevjeriti svoje suveslače i Klub doslovno par dana prije najvažnije regate (gdje bi se odlučivalo o mogućem nastupu i na SP). To je činjenica i nema opravdanja. Pogotovo znajući da nema tih "razloga" koji bi opravdali neozbiljan odnos prema treningu i veslanju kroz cilu proteklu sezonu (zar vec nije imao nekoliko neozbiljnih istupa na treningu). Ne budimo neozbiljni djeco! Mislim da je Cogi veslanje davno sišlo s liste prioriteta,pa kako god on to (sebi) opravdavao. Ali bilo bi fer da je to rekao prije mozda 6mj da se ne troši toliko vremena i truda svih drugih u cilju njihova i njegova uspjeha! Naglašavam da nevjerojatno zvuči da netko tu može osuđivati Klub koji nam cijelu sezonu svih ovih godina omogućuje djeci koliko god može (od opreme, regata, priprema, fizioterapeuta, brodova, pozornosti na odnos s roditeljima do odgoja i zabave) -nažalost nitko ne može prominiti nečije želje i karakter. I što bi sad trebao Klub i naša dica računat na njega za Državno??? -Oprostite molim Vas, ali tko kaže da i tu nebi 2 dana prije rekao da se njemu ipak ne ide na Prvenstvo. Dajem punu podršku Treneru i Klubu i njihovu radu!
Napisao: padre , Datum: 11.06.2014 23:09:32
Uz dužno poštovanje trenerima,sve je stvar pedagogije,ako s veslačem provodiš 2 ure dnevno(minimalno) svaki dan i ne uspiješ primjetit da gubi interes za samo treniranje(ili primjetiš,ali ništa ne poduzmeš) onda moraš razmislit o načinu i sistemu svog treniranja.Pa nije veslanje nogomet da se rodiš ka prirodni talent i haraš po regatama-uspjeh na veslanju ovisi isključivo o individualnom radu i samom pojedincu koji se oslanja na trenera u svakon pogledu-od motivacije do stručnih savjeta.Nisan dovoljno upućen u točne razloge njegovih postupaka,pa to ne mogu komentirat,ali napraviti to prije regate i zajebat druge ljude-to je za svaku osudu,odluka trenera je opravdana.
Napisao: veslac , Datum: 12.06.2014 00:14:33
Ja mislin da je glavni problem šta u klubu nema dovoljno kvalitetnih veslača. Jer da ih ima Čoga i njemu slični bi odavno bili rekreativci, a ne bi se trener zajeb..a oko takvih. Čitan ode da neko spominje neke dragulje, a pogledajte samo ovogodišnje rezultate na ergometru Čoge i Samardžića. To će van reći koliko je ko od njih dvojice radija priko jeseni i zime, a lani su veslali u istom brodu. Sritno Samardžiću i ekipi na Svjetskom.
Napisao: Krkaš bija i ostajen , Datum: 12.06.2014 13:26:43
Kolko ja znan trener Mime je na kraju Jumbove regate razgovara sa izbornikom. Šuk mu je reka da na Bledu oće vidit kombinaciju Čoga, Bonacin, Brandt i Šain. Mime se onda vratija do naših i reka Čogi kako stvari stoju. Onda mu je Čoga navodno rega da on nebi trenira ovo lito nego bi nešto radija, onda se Mime popišan vratija Šuku i reka mu kako stvari sad stoju pa je Šuk uzeja Ančića. To je to, a ode je najviše nastrada Jure ni kriv ni dužan, a radija je ka konj.
Napisao: Brazil Hrvatska 0:0 , Datum: 12.06.2014 13:52:02
ja se totalno slažem s trenerom i sa pravom ga je izbacija iz kluba, tj. cak mu je dopustija da može rekreativno trenirati, on ne zaslužuje ni to, a državno bi tija veslati, što ako opet ne bude tija veslati na državnom? u njema se više ne može pouzdati
Napisao: netko , Datum: 12.06.2014 14:00:37
Prikinite vise s tin komentiranjen jer pola vas nezna ni sta,ni kako je bilo. Ako vec zelite govorit,govorite to njemu a ne priko skrivenih imena. Pa da se vidi koliko vas ima obraza i reci mu sve kako ode to pisete,ja mogu mislit da to niko nece napravit jer samo znate pricat price .
Napisao: ja , Datum: 12.06.2014 14:32:58
Ovome šta je pisa iznad mene da se prekine s pisanjen oću samo reći da je Gledaoc i niko drugi potega mačku za rep. Ode pišemo istinu i time nikoga ne vriđamo. Čoga je da puno, ali se isto tako puno dalo i njemu. Da je lani na počeku ove sezone bija pošten prema sebi i drugima danas bi svima bilo bolje.
Napisao: Šatro , Datum: 12.06.2014 14:51:33
istina je prekid usred sezone nije dobra odluka, vrlo loša za sve. zamislite koliko se to dugo skuplja u njemu, da je shvatio da je to taj trenutak. antonio djeluje umorno, bezvoljno, nemotiviran to se vidi od jeseni. najbolji veslač zadnjih godina, zahvaljući njemu veliki broj veslača osvajao je zlatne medalje i sada je gotovo.
Napisao: pero , Datum: 12.06.2014 18:32:15
Naš daleko najbolji veslač u zadnjih nekoliko godina je bija Niko Bujas, a onda za njin Joso Laća. Oba nisu imala sriće.
Napisao: aa , Datum: 12.06.2014 21:09:40
Coga je samo jedan od (sad vec) bivsih veslaca koji nije shvatio sto znaci voljeti sport kojim se bavis.Dodat cu i to da se uopce ne radi o nekom posebno kvalitetnom veslacu; kao kadet je obecavao, kao mladji junior poceo zaostajati, kao junior pobjedjivao samo kada je "prava" konkurencija veslala neku drugu disciplinu. Na srecu postoje i oni koji Krku vole nesebicno i upravo na njihovu trudu i radu ovaj Klub zivi i zivjet ce. "Upri Krka!"
Napisao: Krkas , Datum: 14.06.2014 13:29:38
Cili pristup kluba je kriv, mnogo veslača je otišlo šta je izgubilo, volju, bilo ojađeno, nije se slagalo s trenerom ili bilo nesretno i na kraju je uvik krka ta koja je u pravu, razumin momka potpuno, a neka se krka zapita šta radi krivo i zašto ljudi odlaze neovisno o faxu na kojeg se uvik izvlače.
Napisao: ponton , Datum: 15.06.2014 22:15:38
Čitam ovu mini polemiku oko i u svezi nespremnosti jednog mladog veslača za nastavkom intenzivnog treniranja i pitam se tko je tu lud. Da li je to veslač koji u neočekivanom trenutku odustaje od izborne vrste, ili je to trener koji nije vidio što mu se iza brda valja, ili je to možda uprava kluba koja sve to financira? Posebno me intrigira Ponton koji je napisao da je u Krki sve krivo. Ne znam za detalje, ali na mjestu ljudi iz Krke pitao bi se što je to sve krivo. Osobno mislim da je u vas u Krki najviše krivo to što se previše trudite. Pustite vodu niz vodu, neka svatko pliva kako zna i neka se sam izbori za status ali tek kao senior. Onaj tko hoće raditi uvijek će isplivati. O juniorima nema smisla govoriti kao nekim zvijezdama. To je jako jako štetno i za klub i za njih.
Napisao: APN , Datum: 16.06.2014 13:30:40
At this time it appears like Movable Type is the top blogging platform available right now. (from what I''ve read) Is that what you''re using on your blog?
Napisao: Lyndon , Datum: 04.05.2019 02:52:24
Thank you for any other great post. Where else may anyone get that type of information in such a perfect approach of writing? I have a presentation subsequent week, and I''m on the look for such information.
Napisao: Adrian , Datum: 12.05.2019 06:19:50
Saved as a favorite, I really like your web site!
Napisao: Terri , Datum: 14.05.2019 07:51:53
Nice blog here! Additionally your site so much up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your affiliate hyperlink for your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol
Napisao: Verena , Datum: 14.05.2019 23:05:45
I was able to find good advice from your blog posts.
Napisao: Milan , Datum: 16.05.2019 22:07:21
Hi there mates, how is the whole thing, and what you would like to say regarding this article, in my view its truly awesome for me.
Napisao: Pauline , Datum: 17.05.2019 04:04:03
Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Anyway I''ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.
Napisao: Terrance , Datum: 03.06.2019 12:48:30
If you desire to increase your familiarity just keep visiting this web site and be updated with the newest news update posted here.
Napisao: Charla , Datum: 05.06.2019 06:39:59
Thanks for sharing your thoughts on spiderman games ps4. Regards
Napisao: Cody , Datum: 08.06.2019 12:59:04
Wow! This blog looks just like my old one! It''s on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Outstanding choice of colors!
Napisao: Dominick , Datum: 09.06.2019 23:36:36
Hello, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam remarks? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it''s driving me insane so any assistance is very much appreciated.
Napisao: Marla , Datum: 12.06.2019 16:28:43
Hi there, constantly i used to check webpage posts here early in the dawn, since i like to gain knowledge of more and more.
Napisao: Arleen , Datum: 14.06.2019 17:55:22
Awesome post.
Napisao: Analisa , Datum: 15.06.2019 02:00:53
Howdy! I could have sworn I''ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it''s new to me. Nonetheless, I''m definitely glad I found it and I''ll be bookmarking and checking back often!
Napisao: Candice , Datum: 16.06.2019 13:35:43
Great article, just what I wanted to find.
Napisao: Christena , Datum: 17.06.2019 17:03:23
If you would like to obtain a great deal from this paragraph then you have to apply such methods to your won website.
Napisao: Erin , Datum: 22.06.2019 03:53:13
Excellent post! We are linking to this great article on our website. Keep up the great writing.
Napisao: Tyrone , Datum: 29.06.2019 04:23:45
Heya i''m for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and aid others like you aided me.
Napisao: Sonja , Datum: 09.07.2019 04:19:28
Your mode of explaining the whole thing in this paragraph is really fastidious, every one be capable of effortlessly understand it, Thanks a lot.
Napisao: Quincy , Datum: 16.07.2019 18:40:35
This design is wicked! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!
Napisao: Meredith , Datum: 18.07.2019 07:37:30
Hi Dear, are you actually visiting this site regularly, if so then you will without doubt get pleasant know-how.
Napisao: Gilda , Datum: 19.07.2019 07:01:00
It''s a pity you don''t have a donate button! I''d certainly donate to this brilliant blog! I guess for now i''ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!
Napisao: Shanon , Datum: 20.07.2019 18:27:26
I couldn''t resist commenting. Very well written! natalielise plenty of fish
Napisao: Rashad , Datum: 23.07.2019 02:43:05
Having read this I thought it was extremely informative. I appreciate you taking the time and energy to put this informative article together. I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!
Napisao: Jeannie , Datum: 25.07.2019 13:53:25
Truly no matter if someone doesn''t know afterward its up to other people that they will help, so here it happens.
Napisao: Greta , Datum: 30.07.2019 15:48:38
Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this article i thought i could also make comment due to this sensible article.
Napisao: Alethea , Datum: 31.07.2019 07:23:49
Howdy! I simply want to give you a big thumbs up for your great info you have here on this post. I will be coming back to your site for more soon. juventuss fotballdrakt Barn Guillermo fotballdrakter 2018 Justinedp
Napisao: Leora , Datum: 31.07.2019 10:00:58
I think that what you published made a bunch of sense. However, consider this, suppose you typed a catchier post title? I ain''t suggesting your content isn''t solid, but suppose you added something that grabbed a person''s attention? I mean VK Krka - Sibenik is a little vanilla. You should peek at Yahoo''s front page and watch how they write article titles to get viewers to click. You might try adding a video or a related pic or two to grab people excited about what you''ve got to say. Just my opinion, it would bring your website a little livelier. natalielise plenty of fish
Napisao: Lawerence , Datum: 01.08.2019 06:20:38
Every weekend i used to go to see this web site, as i wish for enjoyment, since this this web page conations truly fastidious funny material too. natalielise pof
Napisao: Elvin , Datum: 02.08.2019 01:59:53
Hello! I could have sworn I''ve visited your blog before but after looking at a few of the posts I realized it''s new to me. Regardless, I''m certainly delighted I discovered it and I''ll be book-marking it and checking back regularly!
Napisao: Lavada , Datum: 02.08.2019 02:10:53
Hi, yeah this post is actually good and I have learned lot of things from it about blogging. thanks.
Napisao: Duane , Datum: 13.08.2019 11:16:17
Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks, However I am going through problems with your RSS. I don''t know why I cannot join it. Is there anybody else getting identical RSS issues? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanks!!
Napisao: Lavonda , Datum: 14.08.2019 00:41:35
naturally like your web-site but you have to test the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very bothersome to inform the reality however I''ll surely come back again.
Napisao: Daryl , Datum: 15.08.2019 02:40:08
Every weekend i used to pay a visit this web site, as i wish for enjoyment, since this this website conations in fact pleasant funny data too.
Napisao: Candice , Datum: 18.08.2019 17:31:22
Hurrah, that''s what I was seeking for, what a data! existing here at this web site, thanks admin of this web site.
Napisao: Carole , Datum: 19.08.2019 07:13:13
Hey! I''m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the superb work!
Napisao: Vera , Datum: 19.08.2019 08:32:32
Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks
Napisao: Hugo , Datum: 19.08.2019 23:49:56
Awesome article.
Napisao: Brigette , Datum: 24.08.2019 18:14:00
Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the images aren''t loading properly. I''m not sure why but I think its a linking issue. I''ve tried it in two different web browsers and both show the same results. Chelsea Fotbollströja
Napisao: Mattie , Datum: 30.08.2019 18:04:41
Thanks for ones marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you might be a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back very soon. I want to encourage yourself to continue your great work, have a nice morning!
Napisao: Isabelle , Datum: 03.09.2019 04:49:00
Please let me know if you''re looking for a article writer for your blog. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I''d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please send me an e-mail if interested. Cheers!
Napisao: Rogelio , Datum: 03.09.2019 15:48:35
Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to mention that I''ve truly enjoyed surfing around your weblog posts. In any case I''ll be subscribing in your rss feed and I hope you write once more soon!
Napisao: Yukiko , Datum: 04.09.2019 06:14:32
What''s up, its nice piece of writing concerning media print, we all be familiar with media is a fantastic source of data.
Napisao: Sommer , Datum: 06.09.2019 17:04:41
Greate post. Keep writing such kind of info on your site. Im really impressed by your site. Hi there, You have performed an incredible job. I will certainly digg it and for my part suggest to my friends. I am confident they will be benefited from this web site.
Napisao: Dorthy , Datum: 07.09.2019 11:26:46
excellent post, very informative. I ponder why the other specialists of this sector don''t notice this. You should proceed your writing. I''m confident, you have a great readers'' base already!
Napisao: Kerstin , Datum: 08.09.2019 13:15:17
This is my first time pay a quick visit at here and i am truly impressed to read all at single place.
Napisao: Gilbert , Datum: 08.09.2019 19:22:13
Hello! I simply want to offer you a huge thumbs up for the excellent info you have got right here on this post. I will be coming back to your website for more soon.
Napisao: Mattie , Datum: 25.09.2019 16:00:23
Nice weblog here! Additionally your website a lot up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link for your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol
Napisao: Anastasia , Datum: 24.09.2019 23:08:13
Hello there, I discovered your site via Google while looking for a related subject, your website got here up, it seems good. I have bookmarked it in my google bookmarks. Hi there, just became alert to your weblog thru Google, and found that it is really informative. I''m going to watch out for brussels. I''ll appreciate should you proceed this in future. A lot of other people will be benefited from your writing. Cheers!
Napisao: Maritza , Datum: 25.09.2019 06:10:49
Currently it seems like BlogEngine is the top blogging platform out there right now. (from what I''ve read) Is that what you are using on your blog?
Napisao: Susanne , Datum: 28.09.2019 12:25:05
I think everything said made a bunch of sense. But, what about this? what if you composed a catchier post title? I mean, I don''t wish to tell you how to run your blog, however what if you added a headline that grabbed folk''s attention? I mean VK Krka - Sibenik is a little plain. You ought to glance at Yahoo''s home page and note how they create post headlines to grab people to open the links. You might try adding a video or a related picture or two to grab readers excited about what you''ve got to say. Just my opinion, it could bring your posts a little livelier.
Napisao: Neal , Datum: 09.10.2019 17:08:25
Very soon this web page will be famous amid all blogging and site-building viewers, due to it''s good articles or reviews
Napisao: Nikole , Datum: 12.10.2019 17:19:41
I''m now not positive the place you''re getting your information, however good topic. I must spend a while finding out more or working out more. Thank you for wonderful info I was on the lookout for this information for my mission.
Napisao: Yanira , Datum: 22.10.2019 17:47:47
I''m not sure where you are getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.
Napisao: Stephany , Datum: 25.10.2019 12:49:29
Appreciating the time and energy you put into your blog and detailed information you present. It''s great to come across a blog every once in a while that isn''t the same outdated rehashed information. Wonderful read! I''ve saved your site and I''m adding your RSS feeds to my Google account. fotbollströjor barn MargaretT maglie calcio ThaliaWor CristinaA fotballdrakter barn PUFGrover
Napisao: Lakeisha , Datum: 28.10.2019 09:14:55
Hey! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing a few months of hard work due to no back up. Do you have any methods to protect against hackers?
Napisao: Bud , Datum: 29.10.2019 10:49:57
Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it''s driving me insane so any support is very much appreciated.
Napisao: Rochelle , Datum: 04.11.2019 10:13:27
Awesome issues here. I''m very happy to peer your post. Thanks a lot and I am looking ahead to touch you. Will you please drop me a mail?
Napisao: Sonja , Datum: 04.11.2019 21:17:00
Piece of writing writing is also a excitement, if you know then you can write otherwise it is complex to write.
Napisao: Angus , Datum: 10.11.2019 13:50:05
Why viewers still make use of to read news papers when in this technological world all is existing on web?
Napisao: Zachery , Datum: 11.11.2019 01:54:30
This piece of writing offers clear idea in support of the new viewers of blogging, that actually how to do blogging and site-building.
Napisao: Prince , Datum: 14.11.2019 06:14:52
Hi! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to take a look. I''m definitely enjoying the information. I''m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and great style and design.
Napisao: Crystle , Datum: 14.11.2019 20:00:52
I feel this is among the so much significant information for me. And i am satisfied studying your article. However wanna statement on few common things, The site taste is perfect, the articles is really nice : D. Just right activity, cheers
Napisao: Stephania , Datum: 15.11.2019 07:57:01
Howdy! This post couldn''t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this page to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!
Napisao: Terry , Datum: 17.11.2019 12:07:17
Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.
Napisao: Shad , Datum: 17.11.2019 15:16:20
I always used to study paragraph in news papers but now as I am a user of web so from now I am using net for content, thanks to web.
Napisao: Selene , Datum: 18.11.2019 09:48:53
Hey very nice blog!
Napisao: Danuta , Datum: 19.11.2019 11:33:20
Asking questions are in fact nice thing if you are not understanding something fully, however this piece of writing offers fastidious understanding even.
Napisao: Molly , Datum: 20.11.2019 10:43:43
Currently it looks like Wordpress is the best blogging platform available right now. (from what I''ve read) Is that what you''re using on your blog?
Napisao: Darla , Datum: 28.11.2019 09:22:13
I have read some good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to make this kind of wonderful informative web site.
Napisao: Georgianna , Datum: 30.11.2019 19:10:36
A person essentially lend a hand to make seriously articles I would state. That is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular put up amazing. Excellent activity!
Napisao: Velma , Datum: 02.12.2019 00:20:58
Thanks for your personal marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you''re a great author. I will ensure that I bookmark your blog and will eventually come back in the foreseeable future. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a nice day!
Napisao: Bennie , Datum: 02.12.2019 23:44:29
Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually realize what you''re speaking approximately! Bookmarked. Kindly also consult with my web site =). We will have a hyperlink exchange agreement between us
Napisao: Lyndon , Datum: 03.12.2019 07:28:18
Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I''m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I''m not seeing very good results. If you know of any please share. Kudos!
Napisao: Christi , Datum: 06.12.2019 04:07:36
Today, while I was at work, my cousin stole my iphone and tested to see if it can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!
Napisao: Abdul , Datum: 06.12.2019 17:48:37
I pay a visit daily a few websites and websites to read articles or reviews, except this weblog presents quality based content.
Napisao: Fiona , Datum: 08.12.2019 02:27:11
I''ve learn several excellent stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you set to create any such magnificent informative web site.
Napisao: Alexandra , Datum: 09.12.2019 10:02:25
Wow, this article is good, my sister is analyzing such things, thus I am going to convey her.
Napisao: Marlene , Datum: 12.12.2019 00:15:44
Every weekend i used to pay a visit this website, as i wish for enjoyment, for the reason that this this website conations truly good funny data too.
Napisao: Katharina , Datum: 12.12.2019 20:28:40
Thank you, I have recently been looking for info approximately this subject for ages and yours is the best I''ve found out so far. But, what about the conclusion? Are you positive concerning the source?
Napisao: Terry , Datum: 15.12.2019 22:45:21
My brother suggested I may like this web site. He used to be totally right. This publish truly made my day. You cann''t consider just how much time I had spent for this information! Thank you!
Napisao: Isidra , Datum: 16.12.2019 06:20:24
Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Internet explorer. I''m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I''d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the issue resolved soon. Kudos
Napisao: Bryant , Datum: 21.12.2019 12:12:10
We''re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You''ve performed a formidable task and our entire group will be thankful to you.
Napisao: Charlene , Datum: 30.12.2019 00:33:01
Great website. A lot of helpful info here. I am sending it to several pals ans also sharing in delicious. And of course, thanks to your sweat!
Napisao: Quyen , Datum: 30.12.2019 12:40:34
Thanks , I''ve just been searching for information approximately this topic for a long time and yours is the best I have came upon so far. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?
Napisao: Pearl , Datum: 31.12.2019 01:19:28
Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I''ll make sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return.
Napisao: Leonel , Datum: 31.12.2019 15:18:39
Thanks for finally talking about >VK Krka - Sibenik <Liked it!
Napisao: Michele , Datum: 01.01.2020 11:19:53
Post writing is also a excitement, if you know afterward you can write or else it is complex to write.
Napisao: Miquel , Datum: 02.01.2020 15:59:51
This article is truly a nice one it assists new web viewers, who are wishing for blogging.
Napisao: Kaley , Datum: 03.01.2020 05:52:48
Unquestionably imagine that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest factor to bear in mind of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other folks think about worries that they plainly don''t know about. You controlled to hit the nail upon the top as smartly as defined out the whole thing without having side-effects , other folks can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks
Napisao: Milan , Datum: 07.01.2020 05:34:11
WOW just what I was looking for. Came here by searching for sling tv
Napisao: Caryn , Datum: 07.01.2020 15:07:49
Hey! I''m at work surfing around your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the great work!
Napisao: Stephany , Datum: 07.01.2020 18:08:36
Just want to say your article is as astounding. The clarity on your submit is simply nice and that i could suppose you are an expert on this subject. Fine along with your permission let me to grab your feed to keep updated with impending post. Thank you 1,000,000 and please continue the enjoyable work.
Napisao: Mable , Datum: 14.01.2020 16:23:05
Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I''ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
Napisao: Jaime , Datum: 17.01.2020 04:50:27
What''s up, I desire to subscribe for this weblog to take most up-to-date updates, thus where can i do it please help out.
Napisao: Lucy , Datum: 19.01.2020 01:13:19
Very quickly this site will be famous among all blogging and site-building visitors, due to it''s fastidious content
Napisao: Alda , Datum: 24.01.2020 22:33:04
If you would like to obtain a great deal from this post then you have to apply these strategies to your won weblog.
Napisao: Tanya , Datum: 29.01.2020 01:21:50
Right away I am going away to do my breakfast, once having my breakfast coming yet again to read additional news.
Napisao: Louann , Datum: 14.02.2020 05:00:32
Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is fantastic, let alone the content!
Napisao: Velva , Datum: 04.04.2020 10:03:46
Hey very nice site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also? I am happy to search out so many helpful information right here in the put up, we''d like work out more strategies on this regard, thank you for sharing. . . . . .
Napisao: Annette , Datum: 11.06.2020 05:08:48
Hello to every body, it''s my first visit of this web site; this web site carries amazing and truly excellent stuff for readers.
Napisao: Sharon , Datum: 11.06.2020 05:40:42
Thanks for your marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you are a great author.I will make sure to bookmark your blog and will eventually come back later on. I want to encourage you to continue your great posts, have a nice weekend!
Napisao: Selena , Datum: 11.06.2020 22:24:55
Good day! I just would like to give you a huge thumbs up for the great information you have here on this post. I''ll be coming back to your website for more soon.
Napisao: Jeffry , Datum: 13.06.2020 05:18:57
Can I simply say what a comfort to uncover an individual who really knows what they are talking about online. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More people need to check this out and understand this side of your story. I can''t believe you''re not more popular because you surely possess the gift.
Napisao: Warren , Datum: 13.06.2020 07:00:22
Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I''ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
Napisao: Abe , Datum: 14.06.2020 21:29:59
This is a topic that is near to my heart... Many thanks! Exactly where are your contact details though?
Napisao: Clara , Datum: 22.06.2020 00:09:31
When someone writes an post he/she maintains the idea of a user in his/her mind that how a user can be aware of it. Thus that''s why this article is outstdanding. Thanks!
Napisao: Shoshana , Datum: 26.06.2020 12:38:18
I don''t even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don''t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren''t already ;) Cheers!
Napisao: Wilhemina , Datum: 26.06.2020 14:59:58
Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I will make sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I''ll definitely comeback.
Napisao: Enid , Datum: 27.06.2020 03:33:44
Thanks very interesting blog!
Napisao: Gladis , Datum: 27.06.2020 18:00:37
Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your further post thanks once again.
Napisao: Keesha , Datum: 27.06.2020 22:20:30
It''s actually a cool and useful piece of info. I''m satisfied that you just shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.
Napisao: Thalia , Datum: 29.06.2020 01:23:06
Thanks on your marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you might be a great author. I will make certain to bookmark your blog and will come back from now on. I want to encourage you to continue your great work, have a nice evening!
Napisao: Lucile , Datum: 16.07.2020 16:21:18
Very rapidly this website will be famous among all blogging people, due to it''s nice content
Napisao: Darin , Datum: 23.07.2020 00:40:59
Greate post. Keep posting such kind of information on your blog. Im really impressed by your blog. Hey there, You''ve done a fantastic job. I''ll certainly digg it and personally suggest to my friends. I am confident they''ll be benefited from this site.
Napisao: Marcelino , Datum: 25.07.2020 22:18:37
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?
Napisao: Ethan , Datum: 27.07.2020 02:02:09
Hello! I''m at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!
Napisao: Michal , Datum: 28.07.2020 04:30:18
An interesting discussion is worth comment. There''s no doubt that that you ought to write more about this topic, it might not be a taboo subject but generally people do not talk about these subjects. To the next! All the best!!
Napisao: Adele , Datum: 29.07.2020 08:34:19
Hello, i think that i saw you visited my website thus i came to “return the favor”.I''m attempting to find things to improve my site!I suppose its ok to use some of your ideas!! adreamoftrains web hosting reviews
Napisao: Francine , Datum: 30.07.2020 12:51:11
Asking questions are in fact nice thing if you are not understanding anything entirely, however this piece of writing gives nice understanding yet.
Napisao: Alexandra , Datum: 31.07.2020 02:23:28
Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, as well as the content!
Napisao: Margot , Datum: 06.08.2020 12:16:05
Thank you a lot for sharing this with all folks you really understand what you are talking approximately! Bookmarked. Please additionally consult with my website =). We could have a hyperlink alternate arrangement among us
Napisao: Margarito , Datum: 06.08.2020 13:17:38
After looking over a few of the blog articles on your site, I seriously appreciate your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Please check out my website too and let me know your opinion.
Napisao: Fran , Datum: 07.08.2020 07:28:46
Nice replies in return of this difficulty with genuine arguments and explaining everything on the topic of that.
Napisao: Susie , Datum: 07.08.2020 09:31:25
Because the admin of this website is working, no question very quickly it will be well-known, due to its feature contents.
Napisao: Perry , Datum: 14.08.2020 09:19:53
whoah this weblog is magnificent i like studying your articles. Keep up the good work! You recognize, a lot of individuals are searching round for this info, you could aid them greatly.
Napisao: Dario , Datum: 24.08.2020 05:28:23
wonderful put up, very informative. I wonder why the opposite experts of this sector don''t notice this. You must continue your writing. I am confident, you have a great readers'' base already! y2yxvvfw cheap flights
Napisao: Cyrus , Datum: 24.08.2020 17:38:55
Post writing is also a fun, if you be familiar with after that you can write if not it is complex to write.
Napisao: Harris , Datum: 26.08.2020 08:47:33
Spot on with this write-up, I absolutely think this web site needs far more attention. I''ll probably be back again to read more, thanks for the information!
Napisao: Laurie , Datum: 27.08.2020 06:15:57
Hello there! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I truly enjoy reading through your blog posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Thank you!
Napisao: Mazie , Datum: 28.08.2020 04:42:10
It''s a pity you don''t have a donate button! I''d definitely donate to this outstanding blog! I suppose for now i''ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will talk about this website with my Facebook group. Chat soon!
Napisao: Wally , Datum: 05.09.2020 12:41:00
Independance Immobili_re - Agence Dakar Sénégal Av. Fadiga, Immeuble Lahad Mbacké BP 2975 Dakar +221 33 823 39 30 Agence Immobili_re Dakar I simply couldn''t depart your web site before suggesting that I really loved the usual info a person supply in your visitors? Is gonna be back often in order to inspect new posts
Napisao: Alexis , Datum: 19.12.2020 03:53:25
Its such as you learn my mind! You appear to grasp a lot approximately this, such as you wrote the book in it or something. I think that you just can do with a few % to force the message home a little bit, but other than that, this is great blog. A great read. I''ll certainly be back.
Napisao: Bettina , Datum: 21.03.2021 21:01:37
Heya just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren''t loading properly. I''m not sure why but I think its a linking issue. I''ve tried it in two different browsers and both show the same results.
Napisao: Vanessa , Datum: 24.03.2021 16:44:53
Hi! Someone in my Facebook group shared this website with us so I came to take a look. I''m definitely enjoying the information. I''m book-marking and will be tweeting this to my followers! Great blog and outstanding design and style.
Napisao: Scarlett , Datum: 27.03.2021 13:25:37
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"