VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Veljača/ožujak 2014.
16.03.2014 12:10:39   |  By: Aspiriniks

Poodavno se nismo javljali. Čovjek bi rekao da se unatrag mjesec dana u Krki nije dešavalo bilo što vrijedno spomena što uopće ne bi bilo ni blizu istine.  Što smo radili, što se dešavalo?

Najprije se nakon poplave sanirala šteta, naravno onoliko koliko je to moguće. Jasno je, naime, da će ožiljci te elementarne nepogode ostati nezaliječeni još dugo vremena. Rad je nastavljen uobičajenim ritmom, ali na žalost bez Tome Rupića jednog od naših najperspektivnijih veslača koji je zbog povrede morao, bar za neko vrijeme, prestati s treningom. Tomin trenutni odustanak pogodio je Klub puno više nego posljedice poplave!

Krajem veljače Krku je posjetio gosp. Srećko Šuk, aktualni izbornik HVS-a. Svrha ovog službenog posjeta bilo je upoznavanje s uvjetima rada, sportskim potencijalom, te problemima kojima se Klub suočava u svakodnevnom radu. U razgovoru su sudjelovali pojedini članovi Uprave Kluba, te naravno naš glavni trener. Većina problema koji muče Krku ne razlikuje se od problema o kojima su gosp. Izbrnika izvijestili članovi klubova koje je posjetio prije Krke: u prvom redu nezadovoljstvo sportskom bazom, financije, mediji...  međutim, u Krki nisu propustili naglastiti potrebu rješavanja naših internih veslačkih problema: postojanje "telefonskih izbornika", te neujednačenost zaveslaja i upravljanja formom. Razgovor je bio vrlo ugodan, a da li će se i kako riješiti problemi, barem oni na koje možemo utjecati, dakle oni unutar HVS-a, ostaje da se vidi.

Početkom ožujka održana je 1. regata za "Kup Dalmacije 2014.", ona u Splitu. Tu se nismo baš proslavili. Zauzelo se ukupno 5. mjesto, a pojedninačno su osvojena tri prva mjesta (Paško Stipandžija i Nino Perišić u 1XKMB; Frane Štampalija, Lovre Juras, Luka Gojanović-Rakić, Jakov Koštan u 4XJMB), bile su još 4 srebrne medalje i dvoje brončane. Naročito slabo veslalo se u dvojcima JMA (Antonio Čoga i Jure Šarić; Jakov Bumbak i Filip Vranjić), za koje naši treneri tvrde da nisu tako loši kao što se to pokazalo u Splitu. Neugodno iznenađenje i 5. mjesto Filipa Kendeša za koje treneri nisu imali objašnjenja. Svi imaju šansu za popravak, a zlatni iz Splita za potvrdu svoje forme, već ovog tjedna na regati za Kup kojoj smo mi domaćini.

Jučer, dakle u subotu, Antonio Čoga i Jure Šarić, zajedno s svojim trenerom "skoknuli" su do Zagreba radi sudjelovanja na daljinskoj regati juniorskih dvojaca. Došli su na Jarun sat prije utrke, veslali, pobijedili i u roku odmah se vratili u Šibenik. Trener Mime je kao glavnu značaju ovog natjecanja, barem u dijelu u kojem su nastupali juniorski dvojci, spomenuo izuzetno jak vjetar tako da o rezultatima nema smisla bilo što pričati.

Dakle, za nekoliko dana, točnije u subotu 22. ožujka, veslačka Dalmacija doći će u Zaton. Bit ćemo tamo i izvijestiti o viđenom.

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"