VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Pripreme za novu sezonu
13.01.2014 21:50:43   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Sinoć se naša "langlauf" skijaška ekspedicija sretno vratila u Šibenik s 10-dnevnih priprema koje su nominalno održane u Kranjskoj Gori, a zapravo na skijalištu u susjednoj Italiji. Razlog - na svima već poznatoj stazi "Kod Mateja" umjesto uobičajene zasniježene površine, uređene ratrakom, krkašice i krkaši naišli su na veliko jezero. Za razliku od očajnih domaćina kojima je nedostatkom snijega sezona gotovo upropaštena naše cure i momci, koji su u Deželi skoro pa već domaći, nisu se dali smesti. Svakog su dana svoje treninge obavljali u jednoj dolini smještenoj na 1000 metara visine između alpskih vrhova u Italiji. Osim samog skijanja, a po riječima trenera Mime svi su bez problema vladali osnovama skijaškog trčanja, treniralo se i u dvorani. Kaže nam Mime "...bilo je dobro, odradili smo sve planirano!" Kranjska Gora je klupskom vodstvu u planu je već i za iduću godinu kao nezaobilazna postaja krkaškog puta prema sportskim  uspjesima, ali i kao mjesto nezaboravnih uspomena za sve sudionike. Uz našeg glavnog trenera pripreme su se odvijale pod budnim okom prof. Jovice Krasića i uz pomoć vrijednih ruku Hrvoja Petrovića.  Posebno zahvaljujemo Centru za odgoj i obrazovanje "Šubićevac" i J.K. "Val" na ustupljenim kombijima!  

Dok se glavnina naših regatnih snaga nalazila u Sloveniji-Italiji i klupsko vodstvo je vrijedno radilo na nabavi potrebne sportske odjeće. Akcija "trenerke" privodi se kraju, upravo je u tijeku vezenje klupskih i sponzorskih natpisa, a potom nas čeka svečana dodjela u TC "Dalmare". Uz sportsku odjeću za cure i momke, te nabavu još nekih sitnica iz dućana veslačkih potrepština "Markota Inc.", uplaćena je i prva četvrtina iznosa potrebnog za klupski kombi, prvo takvo vozilo u povijesti Krke. O svemu više u vremenu koje slijedi.

Aspiriniks

PS: molimo da nam se dostave fotografije s priprema radi objave kako na klupskoj tako i na stranici Grada Šibenika www.sibenik.hr


  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"