VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Bili smo u Bakru
25.08.2013 11:01:53   |  By: Aspiriniks

Petak poslijepodne i veći dio subote skupina krkašica i krkaša provela je u Bakru radi sudjelovanja na petoj regati veslačkog kupa "Miljenko Finderle". Put se putovao u dva kombija upravljana sigurnim rukama trenera Blaževića i Krasića (na vozilima hvala JK "Val" i centru "Šubićevac"), večeralo se, noćilo i doručkovalo u hotelu "Lucija" u Kostreni. Regata je, zahvaljujući sudjelovanju cura i momaka iz Slovenije ("Dravske elektrane"), imala međunarodni karakter.

Tijekom subotnjeg jutra najprije su se, zbog velikog broja prijavljenih posada u određenim disciplinama, veslale kvalifikacije, pa su tako Nino i Luka ušli u finale skifova, Lovre i Frane u finale dublova, Lucija je bila uspješna u skifu, dok se Josip nije uspio kvalificirati u 1XJMA. Odmah poslije odveslanih kvalifikacija veslala su se A i B finala. Luka i Nino zauzeli su ukupno (solidno) 4. i (ne tako solidno) 8. mjesto, dok su Lovre i Frane bili šesti. Onda je na stazu iziša Lucija koja nam je zaista osvjetlala obraz osvojivši prvo mjesto u svojoj disciplini čime se zapravo pokazala puno izdržljivijom negoli se to o njoj uobičajeno misli. Bravo! Iza Lucije krkašima je bila posebno zanimljiva utrka u 2-JMB gdje su Filip (Kendeš) i Tome bili drugi, a Matija i Andrija treći. Potom su se rimenaši Filip (Vranjić) i Miho natjecali su 2XJMA gdje su zauzeli četvrto mjesto. Posljednja je od naših na regatnu stazu izišla Antonija i bila srebrna u 1XJŽA.

Idućeg tjedna, baš posljednjeg dana kolovoza, na rasporedu je 6. regata za "Kup Dalmacije 2013." koja će se održati u Splitu, a potom (13. - 15. rujna) i najvažnija domaća regata sezone - 23. (70.) Hrvatsko veslačko prvenstvo!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"