VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Osmerac na Svjetskom prvenstvu
06.08.2013 17:52:22   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Evo vijesti koju smo poslali lokalnim medijima na znanje i radi objave .


Nakon priprema odrađenih na jezerima Rama (BiH) i Jarun, danas, u utorak 06. kolovoza, nacionalni juniorski osmerac u sastavu Jakov Bumbak („Krka“), Antonio Čoga („Krka“), Josip Laća („Krka“), Mato Brandt („Vukovar“), Matej Metković („Neptun“ Dubrovnik), Toni Čavka („Marina Kaštela“), Tin Nemčić („Jarun“ Zagreb), Marko Križmančić („Jarun“ Zagreb) i korm. Luka Šćurla („Marina Kaštela“), predvođen trenerom osmerca Milanom Radečićem („Krka“) i fizioterapeutom Hrvojem Petrovićem („Krka) iz Zračne luke „Zagreb“, preko Moskve, otputovao je u Vilnius (Litva) radi sudjelovanja na Svjetskom veslačkom prvenstvu za juniore koje se u razdoblju od 07. do 11. kolovoza 2013. održava u gradu Trakai udaljenom od Vilniusa 30-ak kilometara. Konkurenciju hrvatskoj posadi čine osmerci iz Australije, Bjelorusije, Danske, Italije, Južne Afrike,  Nizozemske, Njemačke, Rumunjske, Rusije, SAD, Srbije i Velike Britanije. Programom SP-a predviđeno je da u četvrtak osmerci veslaju izlučne utrke za plasman u polufinale, petak je rezerviran za utrku repesaža, a subota za polufinalne utrke. Finale A i B veslat će se u nedjelju kad ćemo saznati i konačan plasman naših momaka.

Osvajanjem trećeg mjesta i brončane medalje na Europskom prvenstvu održanom u Minsku (Bjelorusija) hrvatsko veslanje ove je godine ostvarilo najznačajniji rezultat u konkurenciji juniorskih osmeraca. Za vjerovati je da nas posada određena odlukom Izbornika gosp. Srećka Šuka neće razočarati niti u još jačoj, svjetskoj, konkurenciji!

  Verzija za Ispis
 Komentari
Dodaj komentar
Pozdrav svima vama. Moje ime je Marie Alice. Želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno dobio zajam od 60000 eura. Prije sam tražio zajam, a kasnije su me prevarili i pokušao sam ponovno i upoznao ženu poput mene koja mi je bila spremna pomoći da dobijem kredit uz kamatnu stopu od 2%. Rečeno mi je da je zajmodavac i žena kojoj mogu vjerovati, pa sam odlučio kontaktirati s njom i ona mi je dala priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam sada lako dobio, sretan sam što sam dobro dobio moj kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: (vladimirafinancialinvestment@gmail.com) (WhatsApp: +16014560144)
Napisao: MARIE ALICE , Datum: 28.11.2019 16:38:13
This blog was... how do I say it? Relevant!! Finally I''ve found something that helped me. Appreciate it!
Napisao: Cara , Datum: 14.02.2020 06:52:00
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"