VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Kako je prošao veslački vikend?
02.06.2013 22:03:41   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Kao što smo to već najavili ovog vikenda održavale su se dvije regate: jedna u Zagrebu, ona popularno nazvana "Jumbova" gdje su se natjecali mališani i srednjaši, a druga u Sevilli i to ništa manje nego Europsko prvenstvo za velikaše.


Što reći za nastup krkašica i krkaša na Jarunu? Osim donekle Lucije, krkašice slabo, anemično, ničim nisu opravdale odlazak u Zagreb, ali eto neka nama naših cura. Krkaši? Pristojan četverac na pariće kadeta u sastavu Lovre Juras, Andrija Pavlinović, Frane Filip Garma i Luka Rakić Gojanović, pa i dubl kadeta (Garma - Gojanović), plasmanski solidan dvojac "bez" juniora (Andrija Šupe i  Matija Jakoliš) i izvrstan onaj koji je i inače i definitivno jedan od najboljih juniora u Hrvatskoj: Josip Laća - siguran pobjednik u kombiniranim posadama dvojca i četverca "bez". Ostali tj. juniori, slabo, da slabije ne može, zbilja palac dolje za pokazano na Jarunu, tim prije što osim Laće i Brandta nije ni na puškomet bilo brončanih iz Minska, dakle konkurencija u uzrastu juniora dosta oslabljena. Tako se ne bori za Krkine boje!

Što se tiče EP-a u Španjolskoj zadovoljni smo plasmanom, a još više borbenošću momaka (Janjić, Kolobarić i braća Begović) u četvercu "bez" koji su bili blizu bronce. Što se tiče četverca na pariće desila se greška, pa i dvije, ali i to je život. Glavu gore, svjetska kvaliteta te posade od formiranja do danas nije upitna, pa to neće biti ni od danas. U B-finalima nastupili su  dvojac "bez" Skelin-Čavrlj i skifistica Milošević. U odnosu na posade četveraca radi se o razlici u kvaliteti, bar je tako bilo i izgledalo jučer i danas na netom završenom EP-u.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"