VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Uspješno subotnje jutro u Minsku!
26.05.2013 17:15:31   |  By: Aspiriniks

Jutros su u kvalifikacijama EP-a nastupale sve 4 naše posade. Skifista Županović osvojio je drugo mjesto u svojoj grupi i time se izravno plasirao u polufinale (prema:  www.canottaggio.org/). Žana i Ivana su u cilju bile treće pa će stoga popodne zaveslati u repesažu. Naš odlčni 4X pobijedio je u svojoj grupi s najbržim vremenom od svih četveraca i plasirao se izravno u finale.

Osmerac je pobijedio Bjelorusiju, Rusiju i Litvu i s vremenom 5:50:06 plasirao se izravno u sutrašnje A-finale. Mime kaže da nije vidio zadnjih 500 metara, ali da je zadovoljan jer "Dobro su potegli!", te da su mu momci rekli da nisu išli "do kraja" jer nije trebalo o čemu najbolje svjedoči činjenica je da je osmerac na 1500 metara imao prednost nad BLR veću od 3,5 sekunde, pa se naša momčad koja je već pokazala da je najbolja baš u završnici nije imala čega bojati do kraja utrke. Zanimljivo je i ohrabrujuće da su u sva 4 dijela utrke imali bolja prolazna vremena od Italije koja je veslala u drugoj grupi i koju sigurno očekujemo u sutrašnjem okršaju za medalje, te da su na 500 i 1000 metara imali bolja vremena i od Srbije koju, također s 100% sigurnosti, očekujemo u A-finalu. Oprezni jesmo, ali se ipak usuđujemo reći da hrvatski juniorski osmerac nikad nije bio bliži medalji na jednom velikom natjecanju razine EP-a ili SP-a, pa ćemo se čak usuditi kuvertirati konačan poredak osmeraca:

1. Rumunjska; 2. Hrvatska ili Srbija; 4. Bjelorusija; 5. Italija; 6. Rusija; 7. Litva.

Svakako, navijači iz Šibenika čvrsto vjeruju u da će, uz 4X i 8+, još bar jedna CRO posada sutra zaveslati u velikom finalu, te da će se hrvatski sokolovi i sokolice iz Minska vratiti s najmanje jednom medaljom.  

Aspiriniks  

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"