VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
8+ u Šibeniku
12.05.2013 21:47:01   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Radi obavljanja dvodnevnih vikend-priprema za nastup na Europskom prvenstvu za juniore koje će se za dva tjedna održati u Minsku (BLR) u petak navečer u Šibenik su stigli Danijel iz Rijeke, Marko i Tin iz Zagreba, a u subotu ujutro pridružili su im se Bernard, Toni i Luka iz Kaštela, te Matej iz Dubrovnika. U Šibeniku ih je dočekao štrokerski par - Jakov i Antonio. Treba li reći da se radi o "Minhenskom sastavu" nacionalnog juniorskog osmerca?


Subotnje jutro dečki su, pod nadzorom trenera Mime, iskoristili za obaviti prvi, a popodne i drugi trening, na 15-kilometarskoj ruti Šibenik - Zaton - Šibenik. Vrijeme je bilo puno bolje od najavljenog: još u početku kiša, a onda lagana tramontana, taman tolika da ne smeta. Popodnevni trening pratio je i predsjednik Krke koji nam je rekao da se radi o skupini mladića koji su vrlo dobra posada, veslaju tehnički korektno i pri tome koriste sav potencijal - nema lupanja, "krađe" u zahvatu, nečistog vađenja vesala, a primjetno je i zajedništvo i to kako u tehnici tako i u duhu posade. Popodnevni trening bio je vrlo težak, kaže nam naš predsjednik - radile su se tri duge i naporne dionice 3-2-1-1 s postupnim dizanjem zaveslaja 26-28-30-32 i pri svakom povećanju tempa čamac je išao brže što znači da se veslalo ritmično, baš onako kako treba. Nije zgorega reći i da su sve tri dionice momci odveslali maksimalno savjesno, odnosno bez čuvanja snage za onu zadnju. Iako je evidentno da nedostaje još malo siline, ipak ukoliko se tako beskompromisno bude veslalo i u Minsku mnogi će se europski osmerci s njima gadno namučiti, zaključio je čelni čovjek Krke. Inače, osmercu je ovo drugo blic-okupljanje, a čeka ih još i treće, idućeg vikenda, opet u Šibeniku. Tzv. "nešibenski" dio posade osmerca smješten je u srcu Šibenika tj. 10-ak minuta šetnjom do Kluba, na stanu i hrani kod člana Uprave V.K. "Krka" gosp. Željka Trzina, tako da boravak u Šibeniku mogu iskoristiti i za razgledavanje Grada. Kormilar Luka  kaže da je i u tom smislu sve OK, a tko smo mi da mu ne vjerujemo?!

Kako je izgledalo šibensko subotnje popodne reprezentativnog osmerca na djelu možete vidjeti na fotografijama uz ovaj tekst. Posebno vam skrećemo pozornost da smo uz tekst iz Minhena, tj. ispod komentara i 1. i 2. dana dodali i nekoliko lijepih fotografija, pa tko hoće neka pogleda.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"