VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Okupljanje za kraj 2012.!
21.12.2012 22:48:44   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Kao što smo to prije nekoliko dana najavili krkašice i krkaši, okupili su se sinoć u svom već tradicionalnom utočištu - hotelu "Jadran" u Šibeniku kako bi zajednički obilježili rastanak s starom sezonom i ulaženje u novu. Čini nam se da nas je bilo kao nikad prije, što bi se reklo - kao Rusa, iako su nedostajala neka draga i poznata lica ljudi od kojih su neki bili zauzeti poslovnim obvezanma, dok drugi očito nisu vidjeli Obavijest objavljenu kako na oglasnoj ploči Kluba tako i na web-stranici.


Okupljanje se dešavalo u tri čina. Najprije je nakon uvodnog pozdrava trenutnog predsjednika Kluba riječ uzeo naš glavni trener Mime koji je evocirao sjećanja na 2012. godinu, te najavio neka očekivanja u godini koja nam predstoji. Čini nam se zanimljivim istaći da je Mime najavio ambiciju Kluba da nakon puno godina na HVP nastupi s dva osmerca: JA i JB. Usuđujemo se reći da će ostvarenje navedene želje ovog nepopravljivog zaljubljenika u kraljevsku disciplinu ovisiti samo o veslačima i njihovoj redovitosti na treningu!

Drugi čin, onaj najsvečaniji, odvijao se otprilike ovako: red dodjele priznanja, red pljeska, pa opet priznanja, pa opet pljesak i tako redom. Naime, najprije su podijeljena priznanja povodom 60-godišnjice Veslačkog saveza Dalmacije koja su primili naši krkaši: Joško Marić, Željko Trzin i Ivo Despot. Potom su prigodnim priznanjem kojeg nam (besplatno!) već nekoliko godina izrađuje  poznata šibenska zlatarnica "Simon Čivljak" nagrađeni  ovogodišnji prvaci RH u četvercu "sa":  Mihovil Škugor, Antonio Čoga, Jure Šarić, Jakov Bumbak i kormilar Zvonimir Rizvan, te članovi izborne vrste HVS-a: Antonio Čoga i Josip Laća. Nagrade im je predao Paško Škarica, naš "Vasozasve", najtrofejniji živući veslač Krke. Nakon sportaša red je došao i na donatore: iz ruku predsjednika Kluba priznanja VSD-a primili su, osobno, ili putem svojih izaslanika, slijedeći dugogodišnji podupiratelji Krke: Vlado Čović (www.zagreb-montaza.hr), Ivo Šinko  (www.jadranska-banka.hr ), te Goran Šarić (www.rivijera.hr). Priznanja onima koji su se ispričali jer su zbog poslovnih razloga izostali s dodjele (Danijela Laurić, Mirko Čala, Goran Prgin) bit će dodijeljena u travnju 2013. kad se već po tradiciji održava godišnja Skupština Kluba. Potom je predsjednik Kluba nazočnima pokazao plaketu koju je naš reginalni savez dodijelio Krki, iza čega je uslijedio najsvečaniji od svih svečanih trenutaka večeri: dodjela priznanja VSD-a za životno djelo jednom od najvažnijih, ako ne i najvažnijem, u nizu predsjednika našeg Kluba. Gospodin, sportaš, prijatelj, veslački zaljubljenik, bez čijeg ustrajnog rada jučer Krka ni slučajno ne bi bila ovo što je danas - ČEDO POLAK primio je priznanje VSD-a za životno djelo. Zasluženo!

Potom su uslijedile kratke završne riječi aktualnog predsjednika Kluba i bivšeg predsjednika šjor Čede, nakon čega smo svi pohrlili na zajedničku večeru na zalogaj i čašicu druženja. Nešto od atmosfere možete pogledati na slikama uz ovaj tekst.

Aspiriniks    

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"