VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Čestitke Valentu & Co., ali i ne samo njima!
07.05.2012 22:07:40   |  By: Aspiriniks

Nakon 2012 WCp održanog u Beogradu još jednom moramo i želimo uskliknuti: bravo Valente, bravo Damire, bravo Martine, bravo Davide, bravo Nikola!

Koliko sreće, koliko zadovoljstva, koliko osmjeha su nam priuštili, to se jedva može opisati. Nismo sigurni da smo uopće svjesni koliko vrijedi ta posada među svjetskom elitom i koliko se zahvaljujući njima može i mora promovirati naš sport u Hrvatskoj. Danas, u fantastičnoj konkurenciji kakva vlada u svjetskom veslanju, u konkurenciji u kojoj Michal Korol, Adam Jelinski, Matthew Wells, Stephen Rowbotham, Andre Vonarburg i mnogi drugi velikani svjetskog veslanja ne mogu ući u A-finale, doći na domak svjetskog rekorda i pobijediti bilo koga iz stroja zvanog Deutscher Ruderverband, ogroman je uspjeh! Tijek finalne utrke opisivati nećemo jer je opisana na više domaćih web-stranica, već ćemo još jednom  istaći: bravo dečki, bravo Nikola, ali... oprez, opreza nikad dosta. Želimo vam mir, zdravlje i da ovakvu utrku 03. kolovoza 2012. ponovite u Londonu! Do otvaranja Igara još je samo 81 dan.

Od ostalih naših posada koje su nastupile na Regati posebno, ali i jedino, su nas obradovali mladići iz Zagreba, braća Radonić u 2XLM. Za ostale naše posade ne možemo reći da su razočarale, to bi od nas bilo zbilja drsko, ali za razliku od njih za Vedrana i Luku s podosta optimizma se usuđujemo tvrditi da imaju šansu i da je ne bi smjeli ispustiti - treba se u ovom preostalom vremenu do izlučne u Lucernu nastojati ubrzati za još (velike) 2-3 sekunde i ako bi tome bilo tako, uz malo sreće, eto još jedne naše posade tamo gdje po mnogo čemu zaslužuje biti! Dakle, Vedrane i Luka možda će London već biti vaš Rio! Samo hrabro i s vjerom!

Istodobno s velikom predstavom koja se održala na Adi Ciganliji, s posebnom pažnjom smo pratili i nastupe nekolicine naših mladih posada na vrlo jakoj regati u Minhenu. Kao što su nas Valent & Co. obradovali, a braća Radonić ohrabrila naznakom svojih mogućnosti, tako su nas nastupi dvojca i dubla VK "Zagreb", kombiniranog četverca na pariće (MLA-MOR-JZD), te posebno djevojaka u dublu (Žana Krakić i Ivana Krkljuš) napunili optimizmom glede CRO veslačke budućnosti. Bravo Žana i Ivana, bravo dečki.

Sinoć kasno, u samom početku novog dana, iz Zagreba su se vratili Antonio i Josip. Nismo još čuli njihove dojmove, a bojimo se da ih nećemo niti baš nešto puno čuti, jer njih dvojica nisu od velikih riječi, ali smo u kontaktu s trenerom Petrovićem saznali da im je čamac išao odlično i svakim zaveslajem sve bolje i bolje. Odradili su zajedno s kolegama iz V.K. "Trešnjevka" ukupno 5 treninga na stazi na Jarunu (što je za 4- u formiranju osobito važno) na kojima su radili vježbice i uveslavanje u tempu 18-24. Popularni Kempes nam je istakao svoje zadovoljstvo radom s veslačima koji znaju što hoće, te koji upijaju savjete trenera i odmah ih pokušavaju primijeniti u zaveslaju. Kad to kaže jedan trener koji iza sebe ima svjetske medalje onda takve ocjene imaju svoju posebnu težinu.

Dakle, drage čitateljice i čitatelji, po proteku minulog vikenda vjerujemo da dijelite naše mišljenje kako veslanje u Hrvatskoj ima, osim slavne prošlosti, sjajnu sadašnjost, ali i lijepu budućnost.

Aspiriniks  

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"