VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Croatia Open 2012. pred vratima
12.04.2012 22:22:32   |  By: Aspiriniks

U petak, 13. travnja 2012. na put u Zagreb radi sudjelovanja na prestižnoj „Croatia Open“ regati kreće 8 veslača iz naše Krke raspoređeni po sljedećim posadama i disciplinama:

  2- JMB  Bačelić Kristijan 1996.,
                Škugor Mihovil 1996.

  2X JMB Matešić Tome 1996.,
                Bumbak Jakov 1996.

  2- JMA Čoga Antonio 1996.,
               Laća Josip 1995.


  2- JMA Šarić Jure 1996.,
               Bačelić Tome 1995.

  4-JMB Matešić Tome,
               Bumbak Jakov,
               Bačelić Kristijan,
               Škugor Mihovil.

 4-JMA Bačelić Tome,
              Šarić Jure,
              Čoga Antonio,
              Laća Josip.

 

Veslači će na Jarunu nastupiti predvođeni trenerima Radečićem i Krasićem, uz neizostavnu pratnju Vasezasve. Jednako kao i na izuzetno jaku konkurenciju, u kojoj će među seniorima biti zaista, ali baš zaista, respektabilnih imena – što navlači osmjeh na lice, pogled nam pada na vremensku prognozu što navlači značajnu dozu rezignacije. Naime, uvijek odlično organiziranu i posjećenu veslačku priredbu izgleda da će pratiti kiša i dosta kontra vjetra što je, ako se obistini, prava šteta. Znamo sigurno da će naši dečki dati sve od sebe, a radi što bolje pripreme za Regatu proteklog vikenda su u Šibeniku sparirali i kombinirali s kolegama iz HVK „Marina Kaštela“ (bilo je velike motivacije i žestoke borbe!). Prvog dana će Jure i Tome, te Josip i Antonio, zasigurno veslati po dvojcima, a da li će se sutradan veslati „čisti“ klupski četverac, ili će biti kombiniranja, ovisi o rezultatima postignutima dan ranije. Svakako, želimo svima fer, tj. jednake, uvjete na Jarunu i neka pobijede najbolji. Skromno se nadamo bar jednom finalu prvog dana, te borbi za medalju bar u jednoj disciplini drugog dana.

O seniorima za sada nećemo puno, osim što ćemo reći kako s velikom dozom vjerojatnosti očekujemo siguran trijumf Damira Martina u samcu, te jednako tako sigurnu pobjedu krme našeg sjajnog četverca u dublu. Sve ispod toga neće biti uspjeh! Što se tiče rimena, željno očekujemo vidjeti koji će biti brži među tri solidna dvojca (ST, OS i ZG-RI). Malu prednost ipak dajemo braći, pa onda tanašnom Udovičiću i snažnom Bogdanu, pa tek onda Janjiću i Kolobariću (prvenstveno jer smo načuli da je bilo problema s nekakvom povredom). Koliko će eventualna prednost Skelina nad domaćom konkurencijom biti dovoljna za ostvarenje zapaženijeg plasmana to već nismo sigurni!  Svakako veslačka Hrvatska gladna je dobrog rezultata i u rimenu! Međutim, početak je prave natjecateljske sezone i rezultati postignuti na ovoj Regati, naročito kod juniora, tek će naznačiti koliko tko u 2012. može.

 

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"