VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Priznanja za krkaše
27.02.2012 22:08:26   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Danas je u Gradskoj vjećnici održana svečanost dodjele priznanja za 2011. godinu najboljim sportašicama, sportašima i trenerima - članicama i članovima klubova koji imaju sjedište u Šibeniku. Priznanja su se dijelila i posebno zaslužnim sportskim djelatnicima, te izvjestitelju.


Početak malo kompliciran je'l da, ali sve će biti jednostavnije shvatiti kad kažemo da je to bio još jedan dan krkaša u rodnom gradu. Naime, priznanja kao perspektivni sportaši zaslužili su Bruno Čivljak, Andrija Šupe, Vice Jurišić (jutros zaspao na trening pa i na dodjelu priznanja) i Filip Kendeš, dok su Antonio Čoga, Josip Laća, Tome Bačelić, Jure Šarić i kormilar Tomislav Rupić proglašeni za treću momčad Grada. Šećer je došao na kraju kad je naš glavni trener Milan Radečić primio nagradu kao najbolji trener u Šibeniku u prošloj godini, a Ivica Ban, Leonard Šare (nije stigao na svečanost zbog studentskih obveza) i kormilar Niko Slavica proglašeni najboljim sportašima Grada u 2011. Kao što je to već postala tradicija svečanost je svojim prigodnim govorom pred auditorijem kojeg su, u čast sportašica i sportaša, činili političari, crkveni velikodostojnici i novinari, održao predsjednik našeg Kluba.

Recimo još na kraju da su, kao i prošle godine, u ženskoj konkurenciji zasluženo neprikosnovene bile košarkašice KK "Jolly JBS", te da su momčadski naslov ponijeli vaterpolisti (nemamo pojma zašto, ali eto). Posthumno je nagradu dobio bivši istaknuti nogometaš pok. Zvonko Tedling, dok su gospoda Ante Romac (šah), Zvonko Erak (hrvanje) i Patrik Patafta (izvjestitelj) u svoje domove ponijeli posebna priznanja Izvršnog odbora saveza sportova Grada Šibenika.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"