VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Crta
12.08.2011 22:58:10   |  By: Aspiriniks

Danas u kasno poslijepodne održan je prvi dan testiranja, tzv. crte za nastup na SP na Bledu. Kao što se zna testiranju su pristupila 3 dubla: Bujas-Moguš, Holi-Špaleta i Bohnec-Katušin, te čak 6 dvojaca: Banovac-Čavrlj, Siniša i Nikša, Bogdan-Stojčević, Kolobarić-Janjić, braća Begović i još jedan (treći) 2- Gusara za kojeg nismo sigurni tko ga je činio.  "Naš" dubl bio je prvi s prednošću od cca 20 sekundi u odnosu na Holija i Špaletu, ali s slabim (neslužbenim) rezultatom od 6:31 u odnosu na normu (6:22). Karlovčani su nas, svojim velikim zaostatkom ipak pomalo razočarali. Dvojci "bez", bar ona četiri prvospomenuta, bili su u cilju poredani onako kako kako smo ih nabrojili s slijedećim (neslužbenim) rezultatima: 6:34; 6:35, 6:39:, dok za momke iz Iktusa još ne znamo točno vrijeme, ali moguće iznad 6.40. Sutra je novi dan, ujutro između 8 i 9 sati vući će se nova crta, ono što se (nije) napravilo danas možda će se napraviti sutra. Svakako, svi očekuju da će biti bolji! Vito i Alen sigurno će željeti opet pokazati da su najbolji, Skelini su očito "napaljeni" za dokazati da još nisu za staro željezo, ali neće se predati ni Stojko i Bogdan, a niti Ante i Vjeko - snažni momci iz Osijeka! Bit će zanimljivo!  

Kad već razgovaramo o seniorskim kandidatima za supervažno SP na Bledu, red je, malo kasno ali ipak, spomenuti i pohvaliti zbilja lijep uspjeh juniorskog četverca "bez" (JZD-IST) na prošlog tjedna završenom juniorskom SP u Etonu (Engleska). Što reći o posadi koja se do 1500 metara ravnopravno borila za medalju osim bravo! Dakle, čestitke dečkima, njihovim trenerima i klubovima, radi se o vrlo dobrom rezultatu koji nameće nove kandidate za našu U23 izbornu vrstu iduće godine.

Aspiriniks

Nakon održane crte drugog dana (subota) evo nas opet s kratkim neslužbenim izviješćem. Nama najvažnije je saznanje da "naš" dubl, na žalost, nije prošao. Među dvojcima "bez" jutros je poredak bio slijedeći: "Iktus", "Jadran", "Gusar" (Skele), dok Banovac i Čavrlj nisu veslali zbog Vitinih problema s leđima. Postignuti rezultati svih posada su bitno slabiji nego jučer. Kako sad stvari stoje opcije su da će, od posada koje su se pojavile na crti, na Bled ići Janjić i Kolobarić u 2+, Skele i JRI u 4-, Alen i Vito u 2-, te će se još sastaviti tzv. "mladi" osmerac. Međutim, po našem mišljenju navedeno su samo opcije (mi bismo voljeli vidjeti bar 3 od 4 dvojca u 8+, a tzv. mladi neka idu u 4-), a što će se prijaviti u ponedjeljak 15. kolovoza kad je zadnji dan za prijave, ostaje za vidjeti. Svima u ma kojoj i kakvoj  posadi veslali, želimo uspješne nastupe!

Aspiriniks    

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"