VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Prijem kod gradonačelnika I
08.07.2011 17:37:05   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Prije više od mjesec dana, gosp. gradonačelnik Šibenika dr. Ante Županović izrazio je želju za priređivanjem prigodnog domjenka povodom našeg osvajanja naslova prvaka Republike Hrvatske u dvojcu "sa". Ideja i želja gosp. gradonačelnika ostvarena je baš danas, u petak 08. srpnja. Naime, točno u podne u Gradskoj vijećnici okupile/i su se krkašice i krkaši, nas oko 40-ak, zajedno s gosp. gradonačelnikom, inače istaknutim članom Zdravstvene komisije HOO-a, kao domaćinom u čijoj pratnji je bio i dogradonačelnik Šibenika za društvene djelatnosti gosp. Petar Baranović, inače bivši Krkin veslač. To je bila prilika da i na ovaj svečan način obilježimo dva lijepa uspjeha najstarijeg sportskog kluba u Šibeniku: naslov prvaka Države i titulu najuspješnijeg Kluba u natjecanju za "Kup Dalmacije 2011." Kao što to obično biva održani su i prigodni govori kojima su s jedne strane, one gradske, izrečene čestitke i nade u još bolje sutra, naravno uz neizostavnu pomoć Grada, dok je s druge strane, one krkaške, izražena zahvala na prijemu s iskazanom vjerom da najveći uspjesi Krke tek predstoje! U vrlo ugodnoj atmosferi,uz prisustvo novinara kojima su Ivica, Leo i trener Radečić strpljivo odgovarali na pitanja, upotpunjenoj prigodnim buffet-stolom, 45 minuta prošlo je za tren. Poslije prijema svi smo organizirano otišli u obližnji Muzej grada Šibenika u kojem je baš sinoć otvorena izložba "Srednjovjekovne sprave za mučenje". Izložbu preporučamo svima koji se do 21. kolovoza nađu u Šibeniku.

Aspiriniks

P.S. Niže možete naći još nekoliko slika s prijema.


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju


 Komentari
Dodaj komentar
Hey There. I found your blog the use of msn. This is a really smartly written article. I''ll make sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful info. Thanks for the post. I''ll definitely comeback.
Napisao: Brittny , Datum: 11.02.2020 23:21:27
You ought to take part in a contest for one of the most useful blogs on the internet. I''m going to recommend this site!
Napisao: Reagan , Datum: 14.02.2020 10:55:56
Painter And Decorator Gloucester 38 Bruton Way Gloucester GL1 1DA, United Kingdom 01452 223268
Napisao: Susanna , Datum: 31.05.2020 18:50:11
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"