VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
OI London - za veslanje nema više ulaznica!
29.06.2011 20:38:41   |  By: Aspiriniks

Evo vijesti koju smo danas pokupili s jednog od naših internetskih portala:

"Više od godinu dana preostalo je do Olimpijskih igara u Londonu, no ako se tek sada netko odluči na kupovinu ulaznica, da će gledati sport koji poželi, vrlo izvjesno - može zaboraviti.
Naime, prema službenoj stranici OI 2012., u prodaji su ostale samo ulaznice za nogomet, ženski boks, žensko hrvanje i odbojku. Među sportovima koji su potpuno rasprodani su odbojka na pijesku, košarka, hokej i veslanje.
No, nisu to jedine loše vijesti koje su zatekle sve koji su planirali put u englesku prijestolnicu u ljeto 2012. Preko dva milijuna ulaznica preko interneta je krenulo u opticaj u šest sati ujutro u petak u drugom krugu prodaje. No, zbog velike navale pao je server pa su bez ulaznica su ostali oni koji su davno aplicirali za njih što je izazvalo velike frustracije.
Sramota je to, ističu engleski mediji, za organizatore OI koji su obećali kako će stranica izdržati veliki broj posjetitelja."

Što reći? S jedne strane možemo biti zadovoljni jer ovakve vijesti pokazuju pravo mjesto i vrijednost veslanja među olimpijskim sportovima. S druge strane kao navijači koji su sanjali posjetiti Englesku i to baš grofoviju Buckingham gdje će se na jezeru Dorney (Eaton) održati olimpijska regata možemo samo žaliti za skupocjenim papirićem. Što se tiče skupocjenosti samo da podsjetimo: cijene ulaznica za veslanje Englezi su svrstali među najskuplje na Igrama! Pojednostavljeno to izgleda ovako:  od 20 funti (cca 160 kn) za najlošija mjesta na tribinama za vrijeme kvalifikacija, preko 95 funti (cca 800 kn) za repesaže i četvrtfinala, do 150 funti (1200 kn) za bolja mjesta u polufinalima i finalima.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"