VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
56. međunarodna regata na Bledu
13.06.2011 22:12:52   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Čitav veslački svijet ovog dijela Europe zna da se proteklog vikenda održavala 56. međunarodna regata na Bledu. Boje Krke branili su Niko, Ivica i Leonard.


Najprije o vremenu: bilo skoro idealno za veslanje! Bled je hram svjetskog veslačkog sporta, ali taj hram zna biti vrlo neugodan za veslačke vjernike. Ovog puta nije kišilo, osim u noći s subote na nedjelju, valova skoro da nije ni bilo, pa se  u tom pogledu može reći kako smo neočekivano dobro prošli. Inače,na  Bled smo otišli ne znajući sasvim točno što će se veslati (koje posade), a pogotovo nismo imali niti približna saznanja o rezultatu koji se može postići. Naime, Niko se već od početka svibnja muči s bolešću, a naša dva rimenaša su trebala veslati kombinirani četverac s Dumančićem i Žikovićem koji prije Regate nije niti jednog jedinog dana uveslavan. Odmah ćemo reći da nastup Nike nije bio dobar, a da je mladi 4- još daleko od ozbiljnijeg rezultata, što sve najbolje karakteriziraju riječi našeg glavnog trenera nakon nastupa u subotu: "Niko mi kaže da je jednostavno prazan i da mu se čamac previše valjao, a četvercu nemam šta zamjeriti jer su zbilja dali koliko su mogli. Kod četverca očito fali zajedničke dužine zaveslaja jer oni iza skraćuju štrokera!" Njegove riječi mogli bi potvrditi i mi jer je kod našeg najboljeg veslača očito da je potpuno izvan forme, a za 4- je jednostavno šteta što se nije moglo pokušati momke skupiti 10-ak dana ranije, uz napomenu da su svi osim Lea 90+ kg, a naš čamac je predviđen za posadu prosječne težine 85 kg.  Za primijetiti je i to da je tijekom finalne utrke prvog dana ta zbrda-zdola skupljena posada imala zanimljive oscilacije u brzini čamca. Vrlo solidno su veslali prvih i trećih 500 metara, dok ostale dvije dionice nije bilo dobro. Obično se, naime, dionice rezultatski povezuju, dok ovdje to nije bio slučaj.

Što se tiče ostalih naših posada s nestrpljenjem smo svi očekivali nadmetanja dvojaca. Petak je u toj disciplini donio uistinu sjajnu predstavu, sve u režiji CRO posada: Banovac i Čavrlj su u cilj ušli prvi, Janjić i Kolobarić drugi, a Bogdan i Stojčević treći. Kroz utrku je bilo očito kako Iktusov dvojac forsira visok tempo u nastojanju da se nametnu na prvoj poziciji, ali na kraju ipak nisu uspjeli. Nama navijačima bilo je super uzbudljivo, a kako je bilo veslačima ne želimo ni zamisliti. Sutra, u subotu, tenzije su se osjećale u zraku. Vjerujemo kako su sva tri naša dvojca imala u mislima u prvom redu međusobni obračun, a da su im izvrsni Mađari (zapamtite ih: Adrian Juhasz - 22 godine - 6,02 ovosezonski HUN rekord na 2000 erg., te Simon Bela - 23 godine - 6,04 na 2000 erg.) trebali poslužiti kao svojevrsan zec. Od dvojaca Slovenije i Bugarske nismo znali što očekivati s napomenom da je u SLO posadi veslao poznati Rok Kolander. Utrka je bila sjajna, ali nešto manje uzbudljiva negoli je to bilo u kvalifikacijama. Naime, Mađari su odmah izbili na prvo mjesto, u stopu su ih pratili momci iz Osijeka, dok su jadranaši i gusaraši relativno puno zaostajali: na pola utrke Bogdan i Stojčević iza Iktusa za malo manje od dužine čamca, a Banovac i Čavrlj dužinu i pol. Na kraju, vjerojatno ojačani i bitnim psihološkim poticajem posade koja vodi u odnosu na ljute konkurente, Kolobarić i Janjić znatno povećavaju svoju prednost i s zadovoljavajućim zaostatkom iza Mađara ulaze u cilj kao drugoplasirani. Netko je poslije trke rekao kako Mađari nisu bili prisiljeni voziti "u crvenom", a da su Štacini dečki dali i više nego objektivno mogu, ali da su K i J trenutno naš najbolji dvojac više je nego sigurno. Svakako pri tome valja uzeti u obzir i činjenicu da su se tijekom čitave protekle sezone oni usredotočili samo na svoju disciplinu, dok su ostali "lutali" po kombinacijama.

Drugog natjecateljskog dana koji je počeo u subotu popodne Niko je sjeo s vrlo dobrim Mihovilom Kotorašem iz VK "Jelsa" u dubl u namjeri da se pokuša i s tom kombinacijom, ali nije išlo. U cilj su ušli četvrti što nije bilo dovoljno za finale, doduše s znatno boljim vremenom od Bohneca i Katušina kojima je to u drugoj grupi uspjelo. Ivica & društvo su se namučili za ulazak u finale, ali su za razliku od Nike i Mihovila ipak u tome uspjeli. Nedjelja je donijela očekivanja usredotočena na očekivani veliki boj četveraca Gusara i kombinacije Iktus - JRI. Pretpostavljali smo da će kombinacija imati psihološku prednost, ali nismo očekivali da će se u borbu za medalje tako uspješno uključiti kombinirani B 4- u sastavu Udovičić, Matić, Srb i Moguš. Na kraju je "starija" kombinacija pobijedila "mlađu" za 3,09 sekundi, dok je Gusar u zadnjih 250 metara savim potonuo. Bilo nam je nevjerojatno za vidjeti da veslači iz Splita zaostatak od 0,66 sec. na 1500 metara "pretvaraju" u konačni poraz od čak 5,03 sec na kraju i uz to da jedan B-četverac pored njih projuri kao brzi vlak. To se kvalitetnoj i iskusnoj posadi u konkurenciji kakva je bila na Bledu jednostavno ne smije dogoditi! Naši, na žalost, u toj utrci nisu imali šanse za bolji plasman od šestog mjesta.

Na kraju možemo reći kako nam se čini da je Bled, kao rijetko kad ranije, ponudio nedvosmislen odgovore na neka pitanja, među ostalima i na ono ima li Hrvatska u ovom trenutku osmerac. Kao što možete pretpostaviti odgovor je negativan, a Lucern će pokazati i koliko uopće vrijedi kombinacija 4- koja je jučer slavila na Bledu. Što se tiče posada Krke Niko se već, na žalost, može spremati za iduću godinu i odlučnu sezonu, dok će Ivica i Leo za 15-ak dana kao dvojac otići u Zagreb "na crtu" za Amsterdam. Moramo reći da nismo optimisti glede njihovog rezultata i to u prvom redu zato jer čitav ovaj tjedan Leo mora biti u Splitu zbog studentskih obveza. Radi kakvog-takvog zajedničkog treninga Ivica je prisiljen otići kod njega u Split, Mime će ih trenirati što dopisno, što odlaskom kod njih, ali tako  se teško može napraviti očekivani rezultat. Na žalost primjena tzv. "Bolonje" u Hrvatskoj i u primjeru veslanja pokazuje koliko je nakaradna.

Aspiriniks

P.S. U povratku smo svi zajedno svratili do Postojne, o čemu samo nekoliko riječi: vrlo lijep i skup doživljaj!  

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju


 Komentari
Dodaj komentar
Zna li se sto ce sad biti dalje sa seniorskom repkom?
Napisao: marko , Datum: 14.06.2011 09:56:47
Janjic i Kolobaric su trenutno najjaci HR dvojac; rekao bih cak svjetski vrijedan (sudeci po vasim fotkama, ne bih rekao da se madjarski dvojac veslao u leru). Kombinaciju Janjic/Kolobaric/Stojcevic/Bogdan bi trebalo isprobati u Luzernu. Ako se ne pokazu dobro, na Bled bi trebali ici Janjic i Kolobaric. Gusar ima dva odlicna dvojca: Skeline i Cavrlja/Banovca ali ne mogu sastaviti veci camac - to je nevjerojatno. Da li je u pitanju trenerska greska ili nedostatak motivacije - na nekom je da vidi. Gardijan je odlican veslac ali mi se cini da mora poraditi na stabilnosti; u svakom slucaju mlad je i pred njime je buducnost. Mladic iz Jelse, sve vise skrece paznju na sebe; nadam se da ce nastaviti sa radom i da cemo imati jos jednog vrhunskog veslaca. Mladja kombinacija cetverca je lijepo iznenadjenje.
Napisao: vesl , Datum: 14.06.2011 10:31:33
Po meni je 2- Janjić i Kolobarić najbolji naš dvojac i kompletna rimen reprezentacija bi trebala ići i raditi po njihovom primjeru tj.modelu što bolji dvojac pa onda tek priče o većim čamcima(a ne obrnuto)!!Dečki su nadam se pokazali i dokazali da se može uspijeti i bez podrške hvs-a i koordinatora koji su radili nažalost krivo i doveli do ovakvog stanja rimen kakav trenutno je.Nadajmo se svi da će se greške konačno uočiti i što je najvažnije više ih NE PONAVLJATI! Jer sjetimo se samo koliko je truda ,vremena,NOVACA uloženo u projekat cro 8+ i sve je to otišlo nažalost u vjetar.Čestitke naravno na kraju i treneru Steineru koji očito zna kako i šta. Športski pozdrav.
Napisao: realni , Datum: 14.06.2011 11:32:47
dvojac nij elos, ali vidjet ce se tek da li je dobar koliko se trazi.cetverci nisu dobri, i ako ih se uporedjuje medjusobno to je pogresno jer ne moze se uporedjivati los s gorim i zakljuciti kako je los dobar. osmerac ne dolazi u obzir, a to je svakom jasno, a sad je jasno nadamo se i trenerima koji su to forsirali. gusar ce morati prihvatiti da ovaj put nema momke koji vrijede za reprezentaciju. naravno bilo bi najbolje da se povuce crta i utvrdi koliko koja posada brzo ide, jer ovako zakljucivati samo na temelju toga tko je kako prosao na jednoj regati je neozbiljno.
Napisao: joca , Datum: 14.06.2011 12:59:28
hvs je za sve kriv? pa hvs cini i predstavnik iktusa i svih drugih klubova u hr, sto znaci da su po realnom svi krivi. krivci su oni treneri koji su u vezi s glavnim trenerom i koji uporno forsiraju svoje posade, i zbog toga nema niti crte za sve, niti normi, niti testova, niti dvojaca, niti ikakvih spoznaja koliko koji nas veslac stvarno vrijedi. ako niste trener "velikog" kluba (mladost, gusar, iktus, rijeka, zadar) tada su vam sanse da vam veslac bude u reprezentaciji nikakve, tj. mora biti bolji od svih drugih da bi bio. nema hvs s tim veze, krivi su definitivno treneri tih klubova.
Napisao: trener , Datum: 14.06.2011 13:04:12
AJ DA VIDIMO OCE LI KOJI GUSARAS NE OTICI. NEMA SANSE. RADIJE CE OTICI DESET DRUGIH KOJI NE VALJAJU NEGO DA ZNA SE KOJI KLUBOVI NE ODU. DVOJAC JE OK ALI NE ZNAMO KOLIKO VRIJEDI JER TO NISMO VIDJELI SA PRAVOM KONKURENCIJOM NEGO SAMO SA NASOM.
Napisao: MATE , Datum: 14.06.2011 13:06:57
Koliko vrijede Janjic i Kolobaric ostaje tek da se vidi. Jos se nisu pokazali u pravoj konkurenciji. Cetverac Janjic, Kolobaric, Stojcevic, Bogdan su samo pobjedili lose cetverce. Gusar ove godine nema dobre dvojce, pa tako ni mogucnost da bi imao dobar cetverac. Gardijan i mali iz Mornara se pozitivno potvrdjuju.Osmerac je bio samo zabluda slijepaca.Cure u dvojcu i dalje koriste sto im je konkurencija losa, kod nas one nisu niti najbolje skifistice, a kamo li da vrijede za vise od toga tako da uisitnu koriste sto je glavni trener iz njihova kluba. Sto je sa drugim curama, koliko uopste danas vrijede cure u veslanju u hr? Postoje li dobri B seniori ili ih ove godine nemamo?
Napisao: zagica , Datum: 14.06.2011 13:15:07
dobro je pitanje sto s curama, jer vec duze vrijeme se uvijek netko iskaze i neka iskra dobre veslacice isprsti negdje, no sto ce zapravo bit s njima? koje kombinacije su moguce i tko je uopste zapravo prisutan u zenskom veslanju u hr?
Napisao: oj , Datum: 15.06.2011 11:44:51
Smatram da je reprezentacija za Svjetsko prvenstvo na Bledu već isprofilirana i da sve naše ozbiljne i ozbiljnije ekipe imaju realne šanse za Olimpijadu. U prvom redu se to odnosi na 4X i ženski 2-, a vjerujem da će proći i 4-, a možda čak i Vekić ako bude u najboljoj formi. Ostali mogu doći i nastupiti, ali osim možda Banovca i Čavrlja, ne vidim nikog dovoljno dobrog bar za borbu za B-finale. Moram reći da sam veći optimist nakon Bleda nego prije. Onima koji nalaze zamjerke na plasman cura na Olimpijadu zbog nedostatka realne konkurencije upućujem pitanje koliko bi Blanka Vlašić bila uspješna da je muško i u muškoj konkurenciji, ili da li bi i Janica bila toliko uspješna da je bila kao muško u jačoj muškoj konkurenciji. Tako je to s ženskim sportom. Pohvala Aspiriniksu za još jedan dobar komentar, a ovo s Postojnom me vratilo u djetinjstvo - svaka čast, među veslačkim svijetom stvarno ste originalni!
Napisao: Ghost , Datum: 15.06.2011 19:15:00
Adrian Juhasz i Simon Bela imaju po 80 kg, znači oni svoju masu u čamcu s 6,03 na ergu fantastično prenose, a N. Skelin i Banovac sa svojih 100 kn i 6,00 i S. Skelin s 6,07 na ergu mogu se slikat i zato su tako spori na vodi i neeksplozivni. I u tome je cijela mudrost njihovih slabih rezultata.
Napisao: skul-rimen , Datum: 16.06.2011 21:35:32
A kako bi bilo da posade koje vec uzastopno ne prolaze na natjecanjima van nase zemlje prestanu odlaziti na strana, skupa, natjecanja i da bar malo usparamo na tome? trebalo je odavno posade i moguce kombinacije iskusati kod nas, a ne nekima, koji odista nisu kvaliteta kakva treba biti placati da se bave turizmom i da nose drzavni grb na dresu.
Napisao: ime , Datum: 17.06.2011 09:55:47
Čitam danas u SN članak o Vekiću i ne mogu vjerovati koliko veslači rade sami protiv sebe, kao da nije dovoljno što protiv njih rade svi ostali zbog svoje nestručnosti, sebičnih interesa itd, a onda ko šlag na tortu i veslači sami protiv sebe. Naime, iz članka proizlazi da je Vekiću bolje da bude u skifu 10-15 na PS, nego da bude realni kandidat za finale u jednoj perspektivnoj momčadi, kad ga već u 4x ne žele, bar za sada. Isto tako je bilo nevjerojatno, bar meni, olimpijske godine da Vekić nije htio s Kušurinom probati 4x s Martinom i Sinkovićem, u kojem bi se kvalificirali lijevom rukom na OI i bili favorit za medalju, nego je išao s Kušurinom po 6-8 mjesto u 2x, a realno nisu mogli više. Uporno ide u skifu, a to je nemoguća misija, kao što je tvrdoglav bio i Stakor, a Vekić je bolji veslač nego što je bio Stakor, pa baš zbog toga šteta za njega. Kad kažem da proba nešto drugo, onda je to u ovom trenutku kombiniranje s iktusovim dvojcem (Kolobarić-Janjić) u četverac bez, a iktusovci su također tvrdoglavi i pokušavaju u dvojcu ove godine nešto, a to nešto je maksimalo 8-10 mjesto na SP. U 4- s Vekićem, a svoje troje su praktično izvan sustava reprezentacije iako su fiziološki i tehnički bolji i od pola veslača iz 4x, plus još jedan veslač, oni su najozbiljniji kandidati za finale u 4- s odličnom perspektivom. Taj još jedan veslač može biti ili lijevi ili desni, ovisno o tome na koju stranu se stavi Vekić. Izvan sustava imamo i Rudelja, koji se koliko čujem sprema za SP do 23 godine s Rubinjonijem u dublu, što nije loše, ali taj dečko je jedan od najspremnijih veslača u RH već sada a ima tek 20 godina. Zna veslati i rimen i skul (bio je vrlo dobar junior u skifu), prvak je SAD-a u osmercu (B posade sveučilišta, išli su 5,37), a na ergu na 10 km drži 1,37,5, a na 2 km je išao 5,55! To može u Hrvatskoj samo 4 veslača trenutno (V.Sinković, Martin, Kolobarić i Vekić). Za 4- osim Rudelja mogu kandidirati jedino još Bogdan i Čavrlj, i gotova priča. Sve ostale kombinacije su razvodnjavanje i nitko neće postići ništa, a Vekiću bi bilo bolje veslati na SP i dubl s Rudeljom, ako ne bi probali 4-. Ono što me fascinira u tom našem RH veslanju je što nitko neće probati ništa novo, a sve se može probati i vidjeti kako ide i na treninzima na Jarunu. Tako je bilo vidljivo da osmerac ne ide, nije trebalo ići u Minhen, tako se vidjelo da su iktusovci naš najbolji dvojac trenutno jer su digli formu i o tome sam pisao i prije Bleda da su oni naš najbolji dvojac. Isto tako nitko ne želi probati s curama, a 4 izvrsne su se vratile iz SAD-a? Veslači i veslačice, ko vas već razdvajaju treneri, savezi i ne znam tko sve ne, organizirajte se sami!
Napisao: skul-rimen , Datum: 17.06.2011 13:58:15
zagice, pozdrav iz Hamburga. vole te sonja i maja ;)
Napisao: maja i sonja , Datum: 17.06.2011 17:08:58
nema hrvatskog najbrzeg 2-, imaš 4 jednako brza 2-, na svakoj regati ce pobjedit neki drugi dvojac
Napisao: nema , Datum: 17.06.2011 19:53:22
Molio bi te da objasnis vjerujem svoj ostaloj veslackoj javnosti koja su to 4 dvojca? pa apsolutno niko nema iktus, i nece ih ni imat. Skeline nemoj molim te spominjat, jer su tolko dobri da se ni ne pojavljuju u 2- nego samo u visim disciplinama, pa ko je lud tu? vito i banovac su solidni, nista vise. a 2. dvojac su bogdan i stojcevic i to cisto. steta je sto se s ovom novom metodom pracenja veslaca ostalo bez klasicnih provjera. uzeli smo slovenski sistem ali smo izbacili testiranja ko da se tog bojimo. treba sve dvojce dovest na 3 dana u zg, testirat ih tako, pa miksat 4- i tako dalje. i to je trebalo radit ima vec sad puna 2 mjeseca, minimalno pred mjesec dana i onda tako probat na svj kup.
Napisao: netko , Datum: 17.06.2011 23:57:39
skele su najbrzi 2- pobjedili su iktusa na cro open
Napisao: je , Datum: 18.06.2011 12:08:09
Ja mislim da bi bilo najbolje da skul-rimen sjede sa Rudeljom u 2- ili 2X
Napisao: neptun , Datum: 18.06.2011 15:42:12
AKO ĆEMO IMATI PRISTUP RUDELJU KAO I GRUBORU ONDA ĆE MEDALJE OSVAJATI ZA NEKU DRUGU DRŽAVU.
Napisao: skul-rimen , Datum: 18.06.2011 20:58:55
Sretno mu bilo
Napisao: neptun , Datum: 18.06.2011 21:04:04
Ja mislim da je najbrži trenutno 2- kolobarić/janjić;a ne kako neki govore da bi na svakoj regati bio brži netko drugi.Izgledno je da je gusar u padanju forme ili nedostatku ambicija?! Jedino bi riječani možda mogli biti tu negdje iako je i to upitno.Treba probati i 4- sve opcije i sa gusarom;jer osim ta 4 dvojca drugo mislim da nije upitnotj. slabo je za sp!!
Napisao: tim , Datum: 18.06.2011 21:59:42
Jel crta za B seniore bila danas ili je sutra. Rezultati?
Napisao: CRTA , Datum: 18.06.2011 23:06:29
Koliko znamo crta za B-seniore po Programu rada predviđena je za početak srpnja, a kad će se zaista održati ovisi o slobodnom terminu na Jarunu i odluci Izbornika.
Napisao: Aspiriniks , Datum: 19.06.2011 13:17:53
skul-rimen, a tko su te 4 izvrsne veslacice iz SAD-a?
Napisao: ja , Datum: 19.06.2011 22:11:25
kad je crta??
Napisao: stjepko , Datum: 20.06.2011 21:45:27
u nedilju posli mise
Napisao: crta , Datum: 22.06.2011 11:38:39
Most actors make investments their time and efforts poorly.
Napisao: Brent , Datum: 09.10.2018 06:39:37
I must express my respect for your kind-heartedness for people who really want assistance with this particular concept. Your real dedication to getting the message all through came to be incredibly useful and has consistently allowed ladies like me to achieve their objectives. The important publication signifies much a person like me and additionally to my mates. Best wishes; from each one of us.
Napisao: jordan 12 , Datum: 05.01.2019 18:17:12
I must express some thanks to this writer just for rescuing me from this incident. After researching throughout the world wide web and getting proposals which were not helpful, I believed my entire life was done. Existing without the strategies to the difficulties you''ve solved by means of your entire short post is a serious case, and those that might have badly damaged my entire career if I had not encountered your site. Your skills and kindness in handling every part was valuable. I''m not sure what I would have done if I hadn''t discovered such a point like this. I am able to at this moment relish my future. Thanks so much for this expert and amazing help. I will not think twice to refer your site to anyone who should receive care about this problem.
Napisao: jordan 4 , Datum: 06.01.2019 12:11:25
I am just writing to let you understand what a helpful experience my princess undergone checking your blog. She came to find several things, with the inclusion of what it''s like to possess an awesome teaching nature to get the mediocre ones with ease gain knowledge of some advanced issues. You actually surpassed people''s desires. Thank you for providing these helpful, healthy, educational not to mention cool tips about this topic to Lizeth.
Napisao: yeezy boost 350 v2 , Datum: 07.01.2019 07:19:47
Thank you so much for giving everyone an extremely superb possiblity to read articles and blog posts from this web site. It is always very pleasant and also jam-packed with a good time for me personally and my office colleagues to visit your blog at the very least three times in 7 days to read through the newest items you will have. And definitely, I am always impressed with all the beautiful guidelines served by you. Some 1 points in this posting are in reality the best we have all ever had.
Napisao: nike air force 1 , Datum: 08.01.2019 02:47:39
Hey very nice blog!
Napisao: Rochell , Datum: 14.02.2020 11:03:01
This is my first time pay a visit at here and i am in fact happy to read all at one place.
Napisao: Kirk , Datum: 24.04.2020 08:44:51
It''s very trouble-free to find out any topic on net as compared to books, as I found this post at this web page.
Napisao: Sherman , Datum: 02.09.2020 06:44:54
I was suggested this web site by means of my cousin. I am not certain whether or not this publish is written by way of him as nobody else realize such distinct approximately my trouble. You''re wonderful! Thank you! Jay''s Santa Clarita Tree Removal Kings 26174 Las Lanas Ct, Santa Clarita, CA 91355 661-464-1270 laureljefferson09875@gmail.com
Napisao: Abraham , Datum: 06.09.2020 03:59:10
I am no longer sure the place you''re getting your information, but great topic. I must spend a while finding out much more or understanding more. Thanks for great info I was searching for this information for my mission. Jim''s San Jose Carpet Cleaning 780 S 3rd St, San Jose, CA 95112 3408-351-1063 colettemackie2641@gmail.com
Napisao: Hwa , Datum: 07.09.2020 15:26:48
I am really happy to read this blog posts which consists of tons of valuable facts, thanks for providing these statistics. OutOfSight Hayward Junk Removal Pros 1366 Homestead Ln, Hayward, CA 94545 510-621-6379 joeyedmonds38572@gmail.com
Napisao: Flor , Datum: 15.09.2020 03:52:33
I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this web site. Studying this information So i''m glad to convey that I''ve a very excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot definitely will make certain to do not omit this web site and give it a glance regularly.
Napisao: Jonna , Datum: 15.09.2020 21:46:14
Appreciate this post. Let me try it out.
Napisao: Whitney , Datum: 29.09.2020 08:57:26
It''s actually a great and useful piece of info. I''m satisfied that you simply shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.
Napisao: Winston , Datum: 05.10.2020 22:02:06
Highly descriptive article, I loved that bit. Will there be a part 2?
Napisao: Marsha , Datum: 09.10.2020 18:08:48
Howdy, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of spam comments? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it''s driving me insane so any help is very much appreciated.
Napisao: Howard , Datum: 13.10.2020 10:27:09
Hi, i think that i saw you visited my website so i came to return the want?.I am attempting to in finding issues to enhance my web site!I assume its good enough to use some of your ideas!!
Napisao: John , Datum: 15.10.2020 19:09:26
I all the time emailed this web site post page to all my contacts, because if like to read it after that my contacts will too.
Napisao: Rory , Datum: 16.10.2020 20:26:13
I''ll immediately grab your rss as I can not find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please allow me recognise in order that I may subscribe. Thanks.
Napisao: Pauline , Datum: 17.10.2020 13:24:36
Hey There. I found your blog the use of msn. This is a really well written article. I''ll be sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful info. Thanks for the post. I will definitely return.
Napisao: Jerrod , Datum: 20.10.2020 00:47:16
Excellent blog here! Also your site loads up very fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol
Napisao: Ken , Datum: 20.10.2020 08:58:43
Hello there! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There''s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Cheers
Napisao: Muriel , Datum: 21.10.2020 21:26:11
Hi Dear, are you actually visiting this website regularly, if so afterward you will definitely get fastidious experience.
Napisao: Doretha , Datum: 22.10.2020 01:35:43
Hi it''s me, I am also visiting this website on a regular basis, this web page is in fact good and the viewers are truly sharing good thoughts.
Napisao: Warner , Datum: 24.10.2020 20:07:26
_______
Napisao: Candace , Datum: 07.11.2020 18:44:31
Willie G youllied Wonderful, what a weblog it is! This weblog provides valuable information to us, keep it up.
Napisao: Demetra , Datum: 11.12.2020 09:49:49
Independance Immobili_re - Agence Dakar Sénégal Av. Fadiga, Immeuble Lahad Mbacké BP 2975 Dakar +221 33 823 39 30 Agence Immobili_re Dakar continuously i used to read smaller articles that also clear their motive, and that is also happening with this piece of writing which I am reading now.
Napisao: Lorraine , Datum: 13.12.2020 23:05:40
M.E.C Mon Electricien Catalan 44 Rue Henry de Turenne 66100 Perpignan 0651212596 Electricien Perpignan Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my audience would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.
Napisao: Pansy , Datum: 15.12.2020 07:42:50
Taxi moto line 128 Rue la Boétie 75008 Paris +33 6 51 612 712   Taxi moto paris Simply desire to say your article is as amazing. The clearness on your submit is simply spectacular and that i could suppose you''re knowledgeable on this subject. Well with your permission let me to clutch your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the enjoyable work.
Napisao: Miquel , Datum: 16.12.2020 20:05:44
Thank you for anyy other informative site. Where else could I am getting that type of indo written in such an ieal method? I''ve a project that I am just now running on, and I have been on the glance out for such info. https://clients1.google.al/url?q=https://cbdwwwkratom.com Noelia Berry
Napisao: Berry , Datum: 01.03.2021 12:53:40
Well expressed genuinely. . Best Essay writing Buy Katom Online
Napisao: Phillis , Datum: 14.03.2021 12:52:53
Pretty! Thiss was a really wonderful article. Maany thanks for supplying this info. https://eduessaytop.com/ cheap essay writing service usa cheap essay writing service usa
Napisao: George , Datum: 18.03.2021 16:50:58
My brother recommended I may like this website. He used to be totally right. This submit truly made my day. You can not imagine simply how a lot time I had spent for this information! Thank you!
Napisao: Margaret , Datum: 23.03.2021 16:39:02
Keep this going please, great job!
Napisao: Ruby , Datum: 25.03.2021 22:48:58
Ahaa, its pleasant dialogue on the topic of this article at this place at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting here.
Napisao: Margarette , Datum: 26.03.2021 15:20:46
Please let me know if you''re looking for a author for your blog. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I''d absolutely love to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Kudos!
Napisao: Domenic , Datum: 26.03.2021 21:13:07
Great post. I was checking constantly this blog andd I am impressed! Very useful information specially the last part : ) I care for such information much. I wwas seeking this particular information forr a very long time. Thank you and good luck. https://owners.quartierinuovi-ancona.it/pdf-files-containing-xfa-forms.pdf Benny
Napisao: Celsa , Datum: 14.04.2021 16:53:01
I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you crdate this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I''m looking to construct my own blog and would like tto find out where u gott this from. many thanks https://sveti-matej.info/ url
Napisao: Jerri , Datum: 23.04.2021 23:56:58
Hey! Do you use Twitter? I''d like to follow you if that would be ok. I''m undoubtedly enjoying your blog and look forward to new posts. https://mycwdr.com Zenaida fplust.com
Napisao: Marlys , Datum: 14.05.2021 06:50:45
It''s nearly impossible to find educated people on this topic, but you seem like you know what you''re talking about! Thanks http://images.google.com.bh/url?q=https://comprarcialis5mg.org/ Demwtra (Demetra)
Napisao: Rosemarie , Datum: 15.08.2021 03:22:54
Fantastic info. Regards. gay video porno gang bang porno
Napisao: Anneliese , Datum: 22.09.2021 16:30:46
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"