VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Događaji od danas, jučer, pa i prekjučer...
03.06.2011 23:02:11   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Što se u Krki i oko Krke dešavalo danas, jučer i prekjučer pročitajte pročitajte u tekstu koji slijedi.


Danas je skupina koju čini 21 veslač i jedna veslačica predvođena trenerima krenula put Zagreba radi sudjelovanja Krke tijekom nastupajućeg vikenda na 14. međunarodnoj regati koju malo tko zna pod službenim nazivom jer je svi nazivamo "Jumbova regata". Tako je nazivamo već niz godina i tako ćemo je (nadamo se) još dugo i nazivati! Dakle, naša Antonia veslat će u skifu JŽB, dok će dečki veslati svašta: od dublova i četveraca kadeta, preko dvojca, četveraca i osmerca JMB, do kombiniranog četverca SMB. Za razliku od ranijih naših dolazaka u Zagreb u kojima nam je "naš" hotel na Bundeku uvijek bio sigurno utočište, sad će Krkina ekspedicija odsjesti u motelu "Plitvice". Razlog tomu je dolazak Svetog oca u Zagreb za vrijeme čijeg će posjeta prostor oko Velesajma i Hipodroma biti blokiran, a "naš" hotel je tu sasvim blizu.  U svakom slučaju, svima želimo puno uspjeha i ne bi imali bilo što protiv kad bi se ponovili rezultati s "Inter City" regate.

Jučer, točnije sinoć, kao što je to urbi @ orbi najavljeno, u hotelu "Jadran" održali smo redovnu i izbornu Skupštinu. Prethodna takva bila je organizirana 03. travnja 2007. godine. Prije pisanja ovog teksta malko smo se bili vratili u prošlost i pogledali vijest s tog skupa iz travnja '07. Usporedbom oba skupa može se zaključiti da je sinoć bilo izneseno nešto sličnih, ali i nešto drugačijih činjenica. Tako se može reći da je Klub je u oba prethodna razdoblja uprihodovao sličan iznos financijskih potpora, te da se u oba razdoblja znatan dio potpora utrošio na investicije (svi konkretni podaci objavljeni su u oba navrata na oglasnoj ploči Kluba). Razlika nam se čini ponajveća u postignutim rezultatima: onda smo imali uistinu nekoliko odličnih i vrlo dobrih cura (Luca, Adriana, Iva, Marija, Lucija...), a danas smo jači gledajući rezultate najmlađih (kadeti)  i najstarijih (seniori). Da, naravno od travnja 2008. godine imamo i novog glavnog trenera. Gledajući unaprijed u odnosu na protekla 2-3 razdoblja čini nam se da su glavni naglasci iz planova za naredno četverogodišnje razdoblje više stavljeni baš na postizanje sportskog rezultata, a manje na osiguranje samog opstanka Kluba koji je u 90-ima prošlog stoljeća bio ozbiljno ugrožen kojekakvim privatnim interesima. Dakle, moglo bi se reći: 12 godina nam je trebalo za osiguranje temelja, a sad idemo u nadgradnju. Koliko će nam u tome odmoći aktualna recesija ostaje za vidjeti, ali da se onda nije ulagalo "kao da će se sutra sve špine zatvoriti" naposredna sportska budućnost bila bi puno neizvjesnija.

Bilo je lijepo vidjeti sinoć kako su, unatoč sparini, u TV-sali hotela "Jadran" popunjene sve stolice, bilo nas je ukupno oko 70-ak. Od 35 članova Kluba s pravom glasa Skupštinu je pohodilo njih 28. Sve su točke Dnevnog reda prihvaćene jednoglasno, pa tako i prijedlog gosp. Gojka Lambaše da se bivšem predsjedniku i dalje pokloni povjerenje i time dade novi mandat na još 4 godine.  Treba li reći da će zajedno s bivšim/novim predsjednikom Draženom Crnogaća Klub voditi i ista, provjerena, posada u sastavu: Šime Gojanović-Rakić, Boris Gligić, Davor Trutin, Željko Trzin, Paško Škarica i Tomislav Šare. Samu završnicu Skupštine, kako je to kod nas već tradicija, svojim zaista emotivnim govorom zaključio je najznačajniji predsjednik u drugih 50 godina Kluba, gosp. Čedo Polak. Nakon govora starog krkaša svi smo se spustili u tavernu "Kula" na zajedničku večeru i druženje.

Prekjučer su se našim prvacima iz dvojca "sa" Ivici i Leu pridružili kolege iz V.K. "Istra" Vjekoslav Ziković i V.K. "Jadran" RI Domagoj Dumančić. Odveslali su zajedno mini pripreme od 2, ili čak 3, treninga, povukli tisuću u Zatonu i krenuli jutros s svima ostalima u ZG. Realno teško je od četverca koji se nađe ad-hoc očekivati bilo što posebno, ali nada uvijek postoji. Zato, sretno i njima!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"