VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Pobjeda i u Makarskoj!
24.05.2011 22:56:29   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Proteklog vikenda, kao što smo to već najavili, naše cure i momci zaveslali su u Makarskoj. Kako je bilo i koji plasman je tko izborio možete pročitati u nastavku.


Da u povratku auto-cestom nije bilo proljetne oluje s tučom koja nam je znatno oštetila dubl "Stampfli" (kojeg naročito vole naši kadeti) i koja je ostavila manje tragove na još par čamaca, iz Makarske bi i ovog puta nosili samo lijepe uspomene! Prekrasno vrijeme kakvo bi bilo priličnije ranom ljetu, a ne sredini proljeća, plavo bistro more koje oplakuje poznatu šljunčanu plažu u Donjoj Luci činili su ambijent kakav mogu samo sanjati npr. u Španjolskoj, ili Italiji. Naravno i novi rezultatski uspjesi Krkinih posada "začinjeni" ukupnom pobjedom dodatan su razlog našeg zadovoljstva. Što se tiče dubla popravit će se i time zaboraviti oštećenje, a sve ostalo je bilo baš super, osim što treneri nisu dopustili kupanje jer je more još bilo prohladno (18 stupnjića - za pingvine puno, za nas brrr).

U Makarskoj, na IV regati za "Kup Dalmacije 2011.", nastupili smo s 19 posada raspoređenih u 18 disciplina. Trebalo nas je biti i više, ali nešto prava bolest, nešto školska bolest i tako su neki dečki otpali. Hm, oduvijek se u nas kaže najprije je zdravlje, iza je škola, iza škole je "Krka", a četvrtom što ostane. Pa, evo i rezultata:

Osvojili smo ukupno 9 prvih, zlatnih, mjesta i to: 2XKMB - Tomislav Rupić i Niko Slavica,;  4XKMA - Jakoliš Matija, Josip Zorčić, Andrija Šupe, Duje Bačić; 1XKMB - Filip Kendeš; 2XKMA - Adrian Gracin i Vice Jurišić; 1XJŽB - Antonia Papak; 1XJŽA - Tea Ogar Mraović; 1XJMB - Antonio Čoga; 4XJMB - Josip Laća, Tomislav Bačelić, Ivan Horak i Jure Šarić; 1XSM - Niko Bujas.

Druga mjesta i srebrne medalje osvojili su: 4+JMB - Krešimir Mikšić, Mihovil Škugor, Kristijan Bačelić i Filip Vranjić; 2XSM - Ivica Ban i Leonard Šare; 1XSM -Leonard Šare.

Brončane medalje osvojili/e su: 2XJMB - Jakov Bumbak i Tome Matešić; 1X KMA - Bruno Čivljak; 2XKŽA - Lucija Ninčević i Antonela Jurišić; 1XJŽB - Lucija Rupić; 1XJŽA - Antonia Rupić.

Četvrti su bili Ivan Bukić i Josip Bačelić Medić u 2XJMB, dok su peto mjesto zaslužili Luka Slavica i Luka Trklja.

Kako su nam rekli naši treneri nakon Regate uz opće zadovoljstvo kvalitetnim nastupima posada, naročito onih koje su osvojile prva mjesta, ipak najveće je zadovoljstvo vladalo ne samo zlatnom medaljom nego i napretkom Antonije u skifu JŽB, a ugodno su ih iznenadili momci u 4+ JMB.

Prema danas dostavljenim nam službenim podacima "Krka" je "osvojila" Makarsku s ukupno 146 bodova, drugo mjesto osvojili su veslači HVK "Mornar" s 133, dok su treći bili Gusaraši s jednim bodom više od sto (101).  U kategoriji kadeta osvojili smo 59 bodova (najbolji "Ošjak" s 68!), u JB smo uvjerljivo dominirali s 51 bodom, u JA smo osvojili ukupno samo 10 bodova (Tea hvala!), a ni u seniorima nismo bili loši: drugo mjesto s 26 bodova (prva "Jelsa" s 28!). 

Dakle, nakon 4 regate održane u natjecanju za ovogodišnji Kup (Split, Šibenik, Dubrovnik i Makarska) i ostvarenog uvjerljivog vodstva na čelu kolone veslačkih klubova Dalmacije, sad se već s poprilično pouzdanja može reći da su krkašice i krkaši položili ruke na dragocjeni pehar osvajača Kupa. Regate u Splitu i Kaštelima, naravno, valja krkaški borbeno odraditi kao i prethodne 4, te ako nam nebo ne padne na glavu - ne bi smjelo biti iznenađenja! Naravno cilj je pobijediti sve do kraja, ali ako se i ne uspije u tome osvajanje titule osvajača Kupa i to treću godinu za redom bit će sasvim dovoljna utjeha. Dapače!

Aspiriniks

PS: Uskoro ćemo u Galeriji objaviti i fotografije iz Makarske!

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"