VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Izvještaj iz Zagreba
02.05.2011 01:11:52   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Niže možete pročitati kako smo doživjeli nastupe naših posada na regatnoj stazi "Jarun" protekloga vikenda.


U uvodu smo napisali da ćemo ovdje govoriti o nastupima. Za nas to znači pisati o ukupnom dojmu, tehnici, usklađenosti zaveslaja, borbenosti, taktičkom pristupu (slušanju i primjeni savjeta trenera sa strane), a tek na kraju o rezultatu! Ovakav pristup nam je tim prije važan kad se zna s kojim uzrastima "Krka" ove sezone raspolaže: velikom većinom su to mlade veslačice i jednako tako mladi veslači od kojih se očekuje da u prvom redu pokažu tehnički korektno veslanje što je osnovna pretpostavka za rezultate u nadolazećim godinama. Na žalost, Regati nije nazočio nijedan član/članica naše redakcije pa smo rezultate i dojmove saznavali iz brojnih telefonskih razgovora na relaciji ŠI-ZG (predsjednik Kluba - treneri).

Odmah ćemo vam reći da smo silno zadovoljni rezultatima kadeta, koliko god nam je trener Krasić bio malko suzdržan kod ocjene nastupa 2XKMA, odnosno nezadovoljan pristupom utrci jednog od članova posade. Dakle, kadeti Krke su nastupili u 2 discipline i to u 2X (subota) i 4X (subota i nedjelja). Dubl u sastavu Adrian Gracin i Bruno Čivljak sigurno je pobijedio s daleko najboljim vremenom u kvalifikacijama, a onda i u A-finalu nije bilo problema. Četverac (Filip Kendeš, Duje Bačić, Vice Jurišić i Vice Vlahov) je ispisao istu povijest svog sportskog nastupa kao i dubl - u kvalifikacijama daleko najuvjerljiviji, a onda je uslijedila i teško izborena, ali zato tim draža, pobjeda u A-finalu. Na nastup ove, generacijski malo izmiješane, posade trener Krasić nije imao primjedbi što nije mali uspjeh!  U nedjelju su naši kadeti raspoređeni u dva čamca. U KRK1 treneri Krasić i Blažević su ovog puta posjeli stariju kombinaciju (Duje Bačić,  Vice Jurišić, Adrian Gracin i Simon Čivljak), dok su u KRK2 veslali oni mlađi (Andrija Šupe, Matija Jakoliš, Vice Vlahov, Filip Kendeš). U jutarnjim kvalifikacijama u istoj grupi našle su se obje naše posade. Stariji su odmah pokazali tko je trenutno gazda i pobijedili Filipa & Co. koji su bili drugoplasirani. Onda je u 13,30 uslijedio veliki obračun u kojem su opet naši 14-godišnjaci uvjerljivo pobijedili i pri tome "satrali" 13-godišnje kolege koji su zaslužili brončanu medalju, ali uz opasku trenera Krasića o izvrsnoj borbenosti Filipa i društva. Tome je trener Radečić dodao kako i u "mlađem" čamcu ima jako zanimljivih veslača. One starije u telefonskim razgovorima s predsjednikom nisu posebno spominjali, valjda su prebrzo prošli stazu pa ih nisu stigli pravo ni vidjeti, ili je njihova pobjeda bila toliko sigurna i očekivana da se tu nije imalo što niti reći.

E, sada nešto o JMB. U subotu su veslali samo 4- i to u sastavu Jure Šarić, Tome Bačelić, Josip Laća i Antonio Čoga. Priča je, što se tiče kvalifikacija i A-finala, jednako tekla kao i kod kadeta: ujutro prvi s daleko najboljim vremenom kvalifikacija, a onda u rano poslijepodne sigurna pobjeda uz neskriveno izražavanje zadovoljstva trenera kako tehnikom veslanja, tako i borbenošću. U nedjelju su se Juri, Tomi, Josipu i Toniju priključili još i Jakov Bumbak, Kristijan Bačelić, Ivan Horak, Tome Matešić i Tome Rupić (kormilar), te se tako "Krka", nakon više godina, u CRO veslanje vratila osmercem. Bio je to, dakle,  prvi nastup našeg najvećeg Filippija nakon podosta vremena i možemo ga ocijeniti sasvim korektnim. Iza prvoplasiranih vršnjaka iz Mladosti zaostali su 5,64 sec, dok su se s momcima iz Iktusa borili do pred sam kraj i zaostali za njima otprilike pola dužine čamca (1,8 sec). Ostale posade u istoj utrci nisu uopće bile konkurentne za medalju, pa i to govori da naši nisu bili loši. Tu sad treba istaći da su u pravu naši treneri kad kažu da nam u osmercu fali uveslanosti, a mi se pitamo kako bi je i bilo kad su njih 8 u dosadašnjem dijelu sezone bili "razbacani" po scull disciplinama (od samca do četverca) i to u najrazličitijim sastavima. Onima koji znaju jasno je da se mladom veslaču nije baš lako tek tako prebaciti iz samca, ili dubla, u tako brzu disciplinu kao što je 8+ koja zahtijeva puno usklađivanja! Zato, bravo momci!

Djevojke, što reći o njima? Prvog dana, u subotu, veslale su Antonija i Marjeta u 2XJŽB. U cilj su ušle kao petoplasirane s 11-ak sec zaostatka iz prvoplasiranih djevojaka iz Iktusa što je priličan zaostatak i nije dobro! Trener Blažević nam je rekao da se Marjeta nešto nije baš dobro osjećala, ali ipak...  U nedjelju je Antonija sjela s Teom u konkurenciji 2XJŽA. Osvojile su brončanu medalju iza dviju kombinacija, ali i tu je bilo podosta zaostatka. Naše cure, očito je, moraju još puno više raditi ako žele biti važan faktor na veslačkoj sceni Hrvatske! Sva odgovornost je na njima, jer dobre trenere i solidne uvjete zasigurno imaju - sve jednako kao i njihovi muški kolege!

Glede seniora, osjećaji su pomiješani: jako smo tužni zbog Nikine muke da se barem pokuša natjecati unatoč problemima s disanjem koji ga, sad je to već sasvim očito, pogađaju od kraja travnja do početka lipnja. Nadamo se, dapače vjerujemo, da će se Niko opet vratiti u svoje normalno stanje. Takav veslač, pozitivac i uzor mlađima u svakom pogledu, potreban je svakom klubu, pa kako ne bi bio potreban i Krki! Inače, u cilj je ušao kao treći, ali to je u čitavoj ovoj priči sasvim sporedno.  

Leo Šare i Ivica Ban su u ZG stigli s namjerom pokazati da su bolji nego prije 20-ak dana na regati "Croatia Open". Da podsjetimo, radi se o B-seniorima koji inače, silom prilika, na treninzima veslaju skifove jer je jedan (Ivica) u Šibeniku, a drugi (Leo) u Splitu. To je već mnogo puta ranije istaknuto kao najveći problem veslanja u Šibeniku - sve još, uz puno muke i rada, kako-tako prevladavamo, međutim nedostatak fakulteta nam je nepremostiva prepreka prema stvaranju veće seniorske posade, ali nećemo sad o tome. Dakle, naši mladići su u subotu veslali 2-. Mime nam je rekao da je kvalifikacijska utrka bila "na nož": prve 4 posade u cilj su ušle u manje od 5 sekundi, naši su tu bili drugi, 15 desetinki iza Urlića i Dragojevića.  Poprilično potrošeni, nakon samo 3 sata nastupili su u A-finalu gdje su zauzeli solidno treće mjesto iza prvoplasiranih Janjića i Kolobarića, te već spomenutih momaka iz Mladosti. Možemo zaključiti da Ivica i Leo pokazuju naznake da mogu biti dosta brzi, ali još nemaju kapacitet za dvije teške utrke istog dana. Trener Radečić je, inače, jako zadovoljan njihovim pristupom treningu, pa nam to daje stanovite nade da bi u lipnju, na Bledu, kad im se tempira prvi vrhunac forme mogli mnogima pomrsiti račune. Iz njihovog primjera možemo reći kako je prava šteta što PRH seniore nije u rujnu! U nedjelju su sjeli u četverac zajedno s Dumančićem (JRI) i Zikovićem (IST) i osvojili srebrnu medalju odveslavši "na pola dužine" od posade Iktusa (1,53 sec) što nije loše uzevši u obzir (opet) nepodešen čamac i logičnu neuveslanost. Mime kaže da bi to mogla biti solidna posada, ali pod uvjetom da odrade bar nekoliko dana zajedno. Da li ih je nekim čudom, s obzirom na školsko-studentske obveze, moguće skupiti ostaje da se vidi!

Umjesto zaključka možemo reći da smo zadovoljni činjenicom da se, eto drugu godinu za redom od ukupno tri koliko je on glavni trener, kroz rezultate kadeta i JMB, ipak nazire ostvarenje Miminog sna: da Krka za par godina ima sve uzraste, od KB do seniora, pokrivene kvalitetnim veslačima. Treba li govoriti da i mi sanjamo isti san?

Aspiriniks  

PS našima koji su bile/bili u ZG: ako imate fotografija dajte da ih objavimo, ne glumite Škote!!!

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju


 Komentari
Dodaj komentar
Aspiriniksu bok, u što ste prijavili Niku i Lea za PH u 2+, 2- ili 2x, slažete li i neki četverac?
Napisao: navijač , Datum: 08.05.2011 18:52:59
Naravno, dobri rezultati, dobar komentar! Upri Krka!
Napisao: jure , Datum: 02.05.2011 09:58:53
mislim da je vas problem da neznate ljude naucit veslat pa i jurina ima amu pa je opet napegla bujaca i ostalo drustvo,dok ne nadete gresku u svo dvoristu necete nikad imat pravog brzog veslaca,vec uvjek gledate u zuda dvorista sto je tipicno za hrvate ,ko je digo formu,kako ovi veslaju 36 itd itd.
Napisao: ghost11 , Datum: 02.05.2011 11:41:21
Četverac (Filip Kendeš, Duje Bačić, Vice Jurišić i VICE VLAHOV ) ** ispravak
Napisao: kadet , Datum: 02.05.2011 12:09:08
Vice Vlahov - ispravljeno! Hvala!
Napisao: Aspiriniks , Datum: 02.05.2011 15:26:29
neznam zašto uporno tražite izlike za nikino veslanje, po čemu zaključujete da bi trebao biti brži od jurine ili čak rubinjonija koji je u velikom usponu. ovo je realno njegov trenutni domet, vi se s tim pomirite, a niko ce sam raditi da dokaže da je bolji...
Napisao: zdgu , Datum: 02.05.2011 17:22:30
a niste rekli koliko su ban i šare pobjedili trecu posadu 4- i niste napomenuli da je ta treca posada juniorska. i svi znamo kakav je iktusov seniorski 4- (raspad)
Napisao: luka , Datum: 03.05.2011 13:32:39
Čestitam Krki na odličnim kadetima uopće i mlađim juniorima u četvercu bez kormilara. Sad jedva čekam kad će Luka i njemu slični početi i njih pljuvati.
Napisao: Sony , Datum: 03.05.2011 15:40:17
iktusov seniorski cetverac u kojem sjedi covjek sa 1:32.9 na 6 km i vjerojatno cetvrti ako ne i treci dvojac(Kolobaric, Janjic) u Hrvatskoj ne može biti takav ''raspad'' sudeci po luki
Napisao: lol , Datum: 03.05.2011 21:16:50
Bravo za rezultate,kadeti super,mlađi juniori odlični u četvercu,valjda će i 8+ proraditi.2- seniora je skroz solidan i pustimo priče da je iktusov četverac loš.Jedino...krka teško da će u dogledno vrijeme imati dobrih seniora što zbog fakulteta što zbog nekih drugih stvari možda još bitnijih.
Napisao: krkaš , Datum: 04.05.2011 14:13:34
Daj ne brinite se!! Pokazat će Iktus svoje "raspad" riemen četverce seniora na državnom za koji tjedan!U to budite sigurni!
Napisao: realni , Datum: 04.05.2011 21:38:28
Fantastic blog! Do you have any recommendations for aspiring writers? I''m planning to start my own site soon but I''m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I''m completely overwhelmed .. Any recommendations? Appreciate it! website [Nelson] http://cristina-nuestraclase.blogspot.com/2016/10/el-exito-de-los-creditos-rapidos.html
Napisao: Merri , Datum: 31.03.2019 22:59:09
Good info. Lucky me I discovered your site by chance (stumbleupon). I''ve book marked it for later!
Napisao: Oren , Datum: 31.05.2019 12:23:30
Hi! Do you know if they make any plugins to assist with SEO? I''m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I''m not seeing very good results. If you know of any please share. Kudos!
Napisao: Katherina , Datum: 04.06.2019 19:30:29
Hello there! This article couldn''t be written any better! Looking at this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I will send this information to him. Fairly certain he will have a great read. I appreciate you for sharing!
Napisao: Cleta , Datum: 04.06.2019 19:40:57
always i used to read smaller content that as well clear their motive, and that is also happening with this article which I am reading here.
Napisao: Madeleine , Datum: 10.06.2019 18:14:05
Excellent, what a blog it is! This weblog provides helpful facts to us, keep it up.
Napisao: Garrett , Datum: 12.06.2019 06:38:11
I am in fact happy to glance at this weblog posts which consists of plenty of valuable facts, thanks for providing these kinds of statistics.
Napisao: Virgilio , Datum: 16.06.2019 14:55:38
Terrific work! That is the type of info that should be shared across the internet. Disgrace on the search engines for not positioning this submit upper! Come on over and visit my site . Thank you =)
Napisao: Boyd , Datum: 17.06.2019 15:08:49
I''m not sure exactly why but this weblog is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I''ll check back later and see if the problem still exists.
Napisao: Dominic , Datum: 22.06.2019 07:24:43
I''m extremely inspired along with your writing talents and also with the structure on your weblog. Is that this a paid topic or did you customize it your self? Either way keep up the nice high quality writing, it''s uncommon to peer a great weblog like this one nowadays..
Napisao: Kaylene , Datum: 29.06.2019 01:13:43
I''ve been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.
Napisao: Quyen , Datum: 01.07.2019 13:05:39
Hi there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren''t loading correctly. I''m not sure why but I think its a linking issue. I''ve tried it in two different internet browsers and both show the same results.
Napisao: Terry , Datum: 09.07.2019 06:34:35
Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely excellent. I really like what you have acquired here, certainly like what you''re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still take care of to keep it sensible. I cant wait to read much more from you. This is really a wonderful web site.
Napisao: Sergio , Datum: 11.07.2019 06:59:50
I have read a few good stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you put to create such a magnificent informative site.
Napisao: Eli , Datum: 15.07.2019 16:21:23
I''m really impressed with your writing abilities and also with the layout for your blog. Is this a paid subject or did you modify it your self? Either way keep up the excellent quality writing, it is uncommon to peer a great blog like this one today..
Napisao: Cristina , Datum: 18.07.2019 04:32:48
This is a great tip especially to those fresh to the blogosphere. Brief but very accurate info… Many thanks for sharing this one. A must read post!
Napisao: Elouise , Datum: 18.07.2019 16:32:07
Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I''ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.
Napisao: Norman , Datum: 19.07.2019 05:26:29
I''m no longer positive where you are getting your information, but good topic. I must spend a while learning more or understanding more. Thank you for magnificent information I was searching for this information for my mission.
Napisao: Mildred , Datum: 22.07.2019 07:39:56
I''m now not positive where you are getting your information, however great topic. I must spend some time learning more or working out more. Thanks for excellent info I used to be on the lookout for this info for my mission. natalielise plenty of fish
Napisao: Max , Datum: 23.07.2019 01:34:15
Great post. I am experiencing many of these issues as well..
Napisao: Ashley , Datum: 24.07.2019 06:25:54
At this time I am going away to do my breakfast, afterward having my breakfast coming yet again to read further news.
Napisao: Sal , Datum: 25.07.2019 23:24:34
Thank you for some other great post. The place else may just anybody get that kind of information in such an ideal method of writing? I''ve a presentation next week, and I''m at the look for such information. natalielise plenty of fish
Napisao: Sebastian , Datum: 26.07.2019 07:34:58
Hello, i believe that i noticed you visited my blog so i came to return the prefer?.I am attempting to to find things to enhance my website!I guess its ok to make use of a few of your ideas!!
Napisao: Arielle , Datum: 30.07.2019 13:26:55
Wonderful items from you, man. I''ve remember your stuff prior to and you''re just too magnificent. I actually like what you have received here, really like what you''re saying and the best way through which you say it. You are making it enjoyable and you still take care of to stay it smart. I can''t wait to read much more from you. This is really a wonderful website.
Napisao: Denny , Datum: 30.07.2019 23:18:13
You are so awesome! I don''t think I have read something like this before. So nice to find another person with some unique thoughts on this subject matter. Really.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that''s needed on the internet, someone with a bit of originality! plenty of fish natalielise
Napisao: Boyce , Datum: 01.08.2019 05:54:07
WOW just what I was searching for. Came here by searching for pof
Napisao: Aliza , Datum: 01.08.2019 08:11:02
Excellent blog here! Also your website loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my web site loaded up as quickly as yours lol
Napisao: Candida , Datum: 01.08.2019 12:09:00
Thank you a bunch for sharing this with all folks you really recognise what you are speaking about! Bookmarked. Please also seek advice from my web site =). We may have a hyperlink trade agreement between us
Napisao: Dante , Datum: 01.08.2019 20:40:15
Quality articles is the secret to interest the users to go to see the website, that''s what this website is providing. natalielise plenty of fish
Napisao: Murray , Datum: 02.08.2019 00:01:04
Spot on with this write-up, I honestly believe that this amazing site needs far more attention. I''ll probably be back again to read more, thanks for the info!
Napisao: Mohammad , Datum: 13.08.2019 17:23:50
I always spent my half an hour to read this weblog''s content all the time along with a mug of coffee.
Napisao: Shaunte , Datum: 18.08.2019 17:28:13
After looking at a few of the blog posts on your web site, I honestly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my web site as well and tell me what you think.
Napisao: Darrin , Datum: 19.08.2019 13:21:38
Hi there, I believe your site could possibly be having web browser compatibility problems. Whenever I look at your site in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it''s got some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Apart from that, fantastic blog!
Napisao: Valentin , Datum: 23.08.2019 16:33:37
Magnificent web site. Lots of helpful information here. I''m sending it to some friends ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you to your effort!
Napisao: Raul , Datum: 24.08.2019 00:52:42
I could not resist commenting. Perfectly written!
Napisao: Pilar , Datum: 24.08.2019 06:00:11
Hey just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren''t loading correctly. I''m not sure why but I think its a linking issue. I''ve tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.
Napisao: Jayme , Datum: 01.09.2019 22:35:22
When I initially left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I get four emails with the exact same comment. There has to be a way you are able to remove me from that service? Thanks a lot!
Napisao: Lela , Datum: 03.09.2019 08:06:41
I needed to thank you for this very good read!! I absolutely enjoyed every bit of it. I''ve got you book marked to check out new things you post…
Napisao: Josette , Datum: 03.09.2019 16:14:07
What''s up to every , because I am genuinely eager of reading this webpage''s post to be updated on a regular basis. It includes pleasant information.
Napisao: Sylvia , Datum: 04.09.2019 14:25:59
Quality articles is the secret to attract the visitors to visit the web page, that''s what this web page is providing.
Napisao: Wendy , Datum: 06.09.2019 20:00:47
Your method of telling all in this piece of writing is genuinely good, all be able to simply be aware of it, Thanks a lot.
Napisao: Cornell , Datum: 07.09.2019 08:36:27
Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to shoot me an e mail.
Napisao: Catharine , Datum: 08.09.2019 09:55:48
What''s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other users like its aided me. Great job.
Napisao: Ted , Datum: 08.09.2019 15:05:26
Excellent article. I certainly love this site. Continue the good work!
Napisao: Louanne , Datum: 16.09.2019 20:17:06
Hi, Neat post. There''s an issue along with your website in web explorer, could check this? IE still is the market leader and a big element of people will omit your excellent writing due to this problem.
Napisao: Christen , Datum: 18.09.2019 11:31:29
Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept
Napisao: Gavin , Datum: 24.09.2019 22:46:49
Wow, this post is pleasant, my younger sister is analyzing these kinds of things, thus I am going to convey her.
Napisao: Sergio , Datum: 25.09.2019 10:34:36
I don''t even know the way I finished up right here, however I thought this put up was once good. I don''t understand who you are but definitely you are going to a famous blogger in the event you are not already. Cheers!
Napisao: Kimberley , Datum: 25.09.2019 12:31:33
You''ve made some decent points there. I checked on the internet to find out more about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.
Napisao: Rae , Datum: 28.09.2019 21:00:56
What i don''t realize is in reality how you''re now not really a lot more well-preferred than you may be right now. You are very intelligent. You understand thus considerably when it comes to this matter, produced me individually consider it from a lot of various angles. Its like women and men don''t seem to be interested unless it is something to do with Woman gaga! Your individual stuffs great. Always handle it up!
Napisao: Angelita , Datum: 08.10.2019 16:42:10
Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless think about if you added some great visuals or videos to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics and videos, this website could certainly be one of the best in its niche. Awesome blog!
Napisao: Archie , Datum: 11.10.2019 08:18:20
Howdy! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your posts. Can you recommend any other blogs/websites/forums that cover the same subjects? Thanks!
Napisao: Kate , Datum: 12.10.2019 12:20:35
Attractive section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to say that I acquire actually loved account your blog posts. Any way I''ll be subscribing for your augment and even I fulfillment you get entry to persistently rapidly.
Napisao: Leonida , Datum: 22.10.2019 10:34:22
Howdy! This post couldn''t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!
Napisao: Kristy , Datum: 25.10.2019 12:50:50
Hi my friend! I want to say that this post is awesome, great written and come with approximately all significant infos. I''d like to peer more posts like this .
Napisao: Dane , Datum: 28.10.2019 15:11:01
Nice post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful information particularly the last part :) I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a long time. Thank you and best of luck.
Napisao: Madeleine , Datum: 29.10.2019 15:43:33
Hi! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to look it over. I''m definitely loving the information. I''m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Wonderful blog and terrific design.
Napisao: Quentin , Datum: 04.11.2019 13:59:14
Appreciation to my father who shared with me about this webpage, this blog is genuinely remarkable.
Napisao: Elma , Datum: 04.11.2019 17:41:58
If you are going for best contents like myself, simply visit this website every day for the reason that it presents feature contents, thanks
Napisao: Malinda , Datum: 10.11.2019 20:18:25
It''s going to be end of mine day, however before finish I am reading this fantastic article to increase my knowledge.
Napisao: Lynell , Datum: 11.11.2019 03:02:49
Greate article. Keep writing such kind of information on your site. Im really impressed by your site. Hello there, You have done a fantastic job. I will definitely digg it and for my part recommend to my friends. I''m sure they will be benefited from this web site.
Napisao: Laurinda , Datum: 14.11.2019 02:06:46
This design is steller! You obviously know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!
Napisao: Celesta , Datum: 15.11.2019 11:20:14
It''s wonderful that you are getting thoughts from this article as well as from our discussion made at this place.
Napisao: Keith , Datum: 18.11.2019 10:46:54
Hello! This is my 1st comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading through your articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the same subjects? Many thanks!
Napisao: Willian , Datum: 19.11.2019 23:21:22
Hi there, I enjoy reading through your article post. I wanted to write a little comment to support you.
Napisao: Mercedes , Datum: 20.11.2019 12:58:45
Thanks very interesting blog!
Napisao: Heriberto , Datum: 28.11.2019 21:22:09
I do not know whether it''s just me or if everybody else encountering issues with your blog. It appears like some of the written text in your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This could be a problem with my internet browser because I''ve had this happen previously. Many thanks
Napisao: Ronny , Datum: 30.11.2019 04:46:56
I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don''t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren''t already ;) Cheers!
Napisao: Latoya , Datum: 30.11.2019 10:38:17
I''ve been exploring for a little bit for any high quality articles or weblog posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Studying this information So i''m satisfied to convey that I have a very just right uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I so much certainly will make sure to don?t fail to remember this site and provides it a look on a constant basis.
Napisao: Bernadette , Datum: 01.12.2019 13:03:58
It''s a pity you don''t have a donate button! I''d definitely donate to this excellent blog! I suppose for now i''ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group. Talk soon!
Napisao: Adalberto , Datum: 03.12.2019 20:02:58
I pay a visit each day some web sites and websites to read posts, but this weblog presents quality based writing.
Napisao: Lucas , Datum: 05.12.2019 17:42:10
You need to take part in a contest for one of the highest quality websites on the internet. I most certainly will highly recommend this website!
Napisao: Demetria , Datum: 06.12.2019 04:50:57
It''s hard to find educated people in this particular topic, but you sound like you know what you''re talking about! Thanks
Napisao: Jarred , Datum: 07.12.2019 04:50:56
Greetings! Very helpful advice in this particular post! It is the little changes that make the biggest changes. Thanks a lot for sharing!
Napisao: Elvis , Datum: 09.12.2019 12:59:54
Hi there, I enjoy reading through your article post. I wanted to write a little comment to support you.
Napisao: Nidia , Datum: 10.12.2019 22:05:57
I used to be suggested this web site through my cousin. I am now not certain whether or not this submit is written by means of him as no one else realize such distinct approximately my problem. You''re amazing! Thank you!
Napisao: Della , Datum: 13.12.2019 10:15:38
I am not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.
Napisao: Ellis , Datum: 15.12.2019 23:11:37
I used to be able to find good info from your content.
Napisao: Julio , Datum: 16.12.2019 04:44:21
It''s very effortless to find out any matter on web as compared to books, as I found this post at this site.
Napisao: Angus , Datum: 17.12.2019 14:02:01
What''s up mates, pleasant piece of writing and nice urging commented at this place, I am really enjoying by these.
Napisao: John , Datum: 18.12.2019 00:54:31
If you are going for most excellent contents like I do, just go to see this web site every day as it presents feature contents, thanks
Napisao: Kennith , Datum: 24.12.2019 02:15:18
This is really fascinating, You are a very skilled blogger. I have joined your rss feed and stay up for in quest of more of your wonderful post. Also, I''ve shared your web site in my social networks
Napisao: Dane , Datum: 28.12.2019 06:06:26
I am really thankful to the owner of this website who has shared this great piece of writing at at this place.
Napisao: Karolin , Datum: 30.12.2019 23:35:43
Hi would you mind stating which blog platform you''re using? I''m going to start my own blog soon but I''m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I''m looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!
Napisao: Clarissa , Datum: 31.12.2019 11:31:47
Wonderful beat ! I wish to apprentice even as you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I have been tiny bit familiar of this your broadcast provided brilliant clear concept
Napisao: Tyrone , Datum: 01.01.2020 09:44:32
Hi there! Quick question that''s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My site looks weird when browsing from my iphone. I''m trying to find a theme or plugin that might be able to resolve this problem. If you have any recommendations, please share. Appreciate it!
Napisao: Charolette , Datum: 03.01.2020 00:36:34
I delight in, result in I found exactly what I was looking for. You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye
Napisao: Juliane , Datum: 05.01.2020 05:45:55
Howdy! This blog post could not be written any better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I will forward this post to him. Fairly certain he''s going to have a great read. I appreciate you for sharing!
Napisao: Josh , Datum: 07.01.2020 02:10:42
I like what you guys are up too. This sort of clever work and exposure! Keep up the fantastic works guys I''ve added you guys to blogroll.
Napisao: Jenni , Datum: 07.01.2020 11:59:33
I know this site presents quality depending content and other material, is there any other web page which gives these kinds of data in quality?
Napisao: Merissa , Datum: 16.01.2020 23:28:44
Somebody necessarily help to make seriously posts I might state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the analysis you made to create this particular submit amazing. Fantastic job!
Napisao: Kimber , Datum: 18.01.2020 12:24:56
I do not even know how I stopped up here, however I believed this publish was once good. I don''t know who you''re however definitely you''re going to a well-known blogger should you aren''t already. Cheers!
Napisao: Mac , Datum: 24.01.2020 21:23:24
Aw, this was an extremely good post. Spending some time and actual effort to produce a really good article… but what can I say… I procrastinate a lot and don''t seem to get nearly anything done.
Napisao: Cleta , Datum: 06.02.2020 02:09:55
My relatives always say that I am killing my time here at net, but I know I am getting experience all the time by reading thes fastidious articles or reviews.
Napisao: Frieda , Datum: 06.02.2020 04:20:26
Hey would you mind sharing which blog platform you''re using? I''m going to start my own blog in the near future but I''m having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I''m looking for something unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!
Napisao: Lin , Datum: 11.02.2020 22:10:43
WOW just what I was searching for. Came here by searching for test
Napisao: Angelita , Datum: 12.02.2020 00:24:36
I constantly spent my half an hour to read this weblog''s articles every day along with a mug of coffee.
Napisao: Enrique , Datum: 12.02.2020 05:52:15
Thanks very interesting blog!
Napisao: Marlys , Datum: 14.02.2020 01:45:45
Hi, I do believe this is a great website. I stumbledupon it ;) I''m going to revisit yet again since I book marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.
Napisao: Cyrus , Datum: 14.02.2020 06:35:44
Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My website is in the very same niche as yours and my users would certainly benefit from some of the information you present here. Please let me know if this okay with you. Appreciate it!
Napisao: Lasonya , Datum: 02.04.2020 00:44:49
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"