VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Regata u Splitu - pobjeda Krke!
06.03.2011 18:32:36   |  By: aspiriniks

Budući da još uvijek nemamo službene rezultate postignute na I regati za "Kup Dalmacije" prenosimo o tome kratku vjesticu s portala "Sportnet" i (naravno) čestitamo našim veslačicama i veslačima na još jednoj vrijednoj gostujućoj pobjedi u ukupnom poretku u Kupu! Također, zadovoljstvo nam je čestitati na pobjedi u kategoriji kadeta kolegama iz VK "Ošjak" Vela Luka!

Čavrlj i Banovac bolji od braće Skelin

Sportnet
nedjelja, 06.03.2011. 16:03

Vodeni sportovi | Veslanje

U subotu 6. ožujka s početkom u 9 sati, na regatnoj stazi u Spinutu, prvom regatom Kupa Dalmacije za 2011. - Memorijal Zlatko Celent službeno je započela nova veslačka sezona. Na početku sezone odmah veliko iznenađenje: Vitomir Čavrlj i Alen Banovac uspjeli su u memorijalnoj utrci pobijediti svoje klupske kolege Sinišu i Nikšu Skelina!

Organizator ove manifestacije je bio Veslački savez Dalmacije i Hrvatski veslački klub Gusar a očekuje se nastupilo je više od 350 natjecatelja iz svih dalmatinskih klubova koji su započeli svoju utrku za bodovima u ukupnom plasmanu za osvajanje Kupa Dalmacije. Veslalo se ukupno trideset i pet utrka u različitim kategorijama, s velikim brojem upravo onih najmlađih, što je dokaz da je popularnost ovog sporta u Dalmaciji i Splitu i dalje ne jenjava.

Najviše pažnje je naravno bilo usmjereno prema memorijalnoj utrci Zlatko Celent gdje su se nadmetali dalmatinski reprezentativni dvojci koji su se upravo vratili s priprema u Zatonu; Prvi kroz cilj su prošli Vitomir Čavrlj i Alen Banovac, drugi Siniša i Nikša Skelin, treći Igor Boraska sa svojim novim partnerom Darkom Malbašićem, četvrti su bili Silvio Šupić i Josip Maretić. Četiri dvojca iz Gusara! Tek na petom mjestu su bili najbolji predstavnici Jadrana iz Zadra.

U četvercu bez kormilara u seniorskoj konkurenciji prvi su bili pobjednici memorijalne utrke zajedno s braćom Skelin, drugi je bio opet gusarov četverac (treći i četvrti dvojacu u memorijalnoj utrci) predvođeni iskusnim Igorom Boraskom, a treći su bili opet Zadrani.

Zbrajanjem bodova, među kadetima najbolji je bio Ošijak iz Vele Luke koji je osvojio 66 bodova, u kategoriji juniora B najviše 40 bodova skupila Krka iz Šibenika, u kategoriji juniora dominirali su Kaštelani koji su osvojili 45 bodova, a među seniorima pobijedio je splitski Gusar osvojenih 66 boda.

Trenutni ukupni poredak Kupa Dalmacije nakon prve regate: Krka 136, Mornar 128, Gusar 101, Marina Kaštela 99 bodova, slijede Ošijak, Jadran Zadar, Jelsa, Biokovo, Neptun i Neretvanski Gusar. Sljedeća regata kupa Dalmacije i bodovna utrka klubova nastavlja se u Šibeniku.

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"