VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Krki Kup Dalmacije za 2010.!
12.07.2010 19:07:01   |  By: aspiriniks

U sjeni velike regate u Lucerne-u protekla je posljednja ovogodišnja regata za Kup Dalmacije u veslanju. Kao što je to već po uvriježenom redoslijedu, naš Kup završava regatom u Kaštel-Kambelovcu koju priređuje Veslački savez Dalmacije, a organizira HVK "Marina Kaštela". Znamo da na moru pred Kaštelima nije lako veslati, ali ovaj put je to bilo posebno teško zbog vrlo jakog vjetra i valova koji su gotovo onemogućili veslačice i veslače u natjecanju. Doduše ovu godinu po pitanju meteo-uvjeta nećemo baš zapamtiti po dobrom, ali ćemo je mi iz VK "Krka" zapamtiti kao još jednu u kojoj je naš Klub bio dominantan i to za razliku od ranije osvojena 4 Kupa, ovaj put na apsolutan način: 5 regata i 5 uvjerljivih pobjeda! To je uspjeh vrijedan svake pozornosti na kojem čestitamo svim našim veslačicama i veslačima i njihovim trenerima. Svi oni postali su time dio veslačke povijesti. Službenih rezultata  ukupnog poretka još nemamo, ali prema nekim našim neslužbenim računicama VK "Krka" je najbližem pratitelju HVK "Mornar" ukupno odmakla za preko 150 bodova što je broj bodova koji se obično prikupi u jednoj regati Kupa.  Koliko znamo ukupni pobjednici smo i u kategoriji kadetkinja i kadeta što nas zaista posebno veseli. Još nešto na što ćemo se rado i ponosno podsjetiti - osvojili smo Kup već drugu godinu za redom!

U Kaštel-Kambelovcu naše su posade ostvarile slijedeće rezultate, redom od prvih mjesta:

Zlato su osvojili: Antonia Papak u 1XKŽ; Leonard Šare u 1XSM; Kristijan Bačelić, Filip Vranjić, Mihovil Škugor i Krešimir Mikšić u 4XKM; Antonia Rupić i Josipa Šaša-Bator u 2XKŽ; Bruno Čivljak u 1XKMB; Adrian Gracin u 1XKMB; Tomislav Bukić u 1XJMA; Antonio Čoga u 1XKMA; Matea Slavica u 1XJŽA.

Srebro su osvojili: Adrian Purušić i Jakov Bumbak u 2XKMA; Rafaela Šikić u 1XJŽA; Luka Slavica i Pero Klarić u 2XKMB.

Broncu su osvojili: Marijeta Luša u 1XKŽA; Ivan Horak, Tome Matešić, Tome Bačelić i Josip Laća u 4XJMB; Marijana Bukić u 1XSŽ; Tea Ogar Mraović u 1XJŽB; Lucija Rupić 1XJŽB; Tomislav Rupić i Vice Vlahov u 2XKMB.

Četvrti su bili  Vice Jurišić i Josip Zorčić u 2XKMB; Filip Kendeš i Nino Ninić u 2XKMB; dok su šesto mjesto osvojili Jure Šarić i Edi Grabovac u 2XKMA.

Na kraju, umjesto završne čestitke, prisjećamo se onog što je jednom davno rekao i napisao jedan od naših trenera (Tica): Ponovilo se i dogodine!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"