VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Memorijal Perica Vlašić
26.06.2010 00:58:49   |  By: aspiriniks

Unatoč predviđanjima da će i ovaj put veslačice i veslači iz Dalmacije imati problema s vjetrom na stazi u Spinutu, regata za Kup Dalmacije u organizaciji HVK "Mornar" posvećena uspomeni na pok. Pericu Vlašića jednog od najboljih skifista u povijesti veslanja na ovim prostorima ipak se uspjela održati.

Kako nam je kazao trener Mime čak se do 11 sati moglo sasvim korektno veslati, a onda je bilo malo više valova. Sve u svemu valja reći kako smo ("Krka") ukupni pobjednici i na ovoj Regati i to s 178 osvojenih bodova, HVK "Mornar" je s 35 bodova manje od Krke osvojio drugo mjesto, dok je treći bio HVK "Gusar" s 140 ukupno osvojenih bodova.  Krkašice i krkaši pobijedili su u 11 utrka i to:

Antonia Papak u 1X KŽA; Matea Slavica i Rafaela Šikić u 2XJŽA; Kristijan Bačelić,  Filip Vranjić, Mihovil Škugor i Krešimir Mikšić u 4XKMA; Tomislav Bukić i Ivica Ban u 2XJMA; Antonia Rupić i Josipa Šaša Bator u 2XKŽA; Adrian Gracin u 1XKMB; Bruno Čivljak u 1XKMB; Antonio Čoga u 1XKMA; Adrijan Purušić i Jakov Bumbak u 2XKMA; Matea Slavica u 1XJŽA; te Filip Kendeš i Nino Ninić u 2XKMB.

Druga mjesta i srebrne medalje osvojilo je 5 naših posada i to: Tea Ogar Mraović i Lucija Rupić u 2XJŽA; Tomislav Bukić u 1XJMA; Ivan Horak, Tome Matešić, Tome Bačelić i Josip Laća u 4XJMB; Rafaela Šikić u 1XJŽA, te Vice Jurišić i Josip Zorić u 2XKMB.

Treća mjesta osvojile su: Marjeta Luša u 1XKŽA; te (povratnica) Marijana Bukić u 1XSŽ.

Na ovoj Regati su Krkine boje branili još: Leonard Šare (4. u 1XSM); Luka Slavica i Pero Klarić (4. u 2XKMB); te Tomislav Rupić i Vice Vlahov (5. u 2XKMB).

Gledajući rezultate po uzrastima posebno nas vesele novi dobri nastupi naših A i B kadetkinja i kadeta koji su osvojili novih 100 bodova što je značajno više i od zbroja bodova nabližih nam dvaju klubova pratitelja u tom uzrastu. Pobjedu smo odnijeli i u uzrastu juniora "A" gdje su naše posade osvojile ukupno 54 boda. Generalno gledajući, odnosno uračunavajući bodove osvojene i na ovoj regati može se reći da prvoplasirana "Krka" ima ukupno 696 bodova, "Gusar" 558, a "Mornar" 555. Dakle, u četiri dosadašnja nastupa za Kup pobijedili smo u sva četiri i ako se ne desi neko čudo npr. nebo nam padne na glavu, "Krka" će nastupom na posljednjoj u nizu dalmatinskih regata, onoj u u Kaštel Kambelovcu, zaključiti sezonu utrka za Kup, te će i ove godine osvojiti vrijedan naslov pobjednika "Kupa Dalmacije". Ukoliko ovom naslovu doda i pokoja medalja na Prvenstvu RH, te nastup nekog od naših veslača u dresu s nacionalnim grbom može se reći da je u sportskom smislu ovo još jedna lijepa godina za naš Klub, ali... tek smo na pola sezone, sad dolaze vrući dani, puno turističkih plovila čiji valovi će nam ometati treninge, da ne kažemo kolike izazove dokolice nudi ljeto. Zato i ovim putem čestitamo i zahvaljujemo našim veslačicama i veslačima i naravno njihovim trenerima na do sada uloženom radu, te ih pozivamo da tako i još bolje nastave i dalje!  

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"