VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Napokon kombinacije
09.06.2010 18:39:53   |  By: aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Kao što smo to već najavili jučer, u utorak, su Roko Pekić i Ante Antišin stigli u Šibenik radi odrađivanja jednog treninga s Ivicom i Jerom u četvercu "bez". Zadrani su u dvorište Krke stigli klupskim kombijem pod vodstvom Petra Milina jednog od trenera VK "Jadran", inače bivšeg istaknutog CRO reprezentativca (zlato na U23 u 4+, 1999.). Skupinu koja nam je stigla u goste upotpunio je i tata Pekić.  Dakle, trening je odrađen, dojmovi su bili obostrano pozitivni, a ako bude vrijeme dopustilo (prijeti jugo) još jedan zajednički trening bi se trebao održati i danas poslijepodne. Nadajmo se da će novostvorena šibensko-zadarska kombinacija, na temelju čak dva zajednička treninga prije važnog nastupa na međunarodnoj regati Bledu doći do koliko-toliko usklađenog zaveslaja, a time i ubrzanja plovnosti čamca.

Dok juniori špartaju našom uobičajenom stazom na relaciji Šibenik - Zaton - Šibenik, Niko Bujas vježba na Jarunu zajedno s Hrvojem Jurinom. Trener Ćato je optimističan u pogledu napretka ove posade, a nama ostaje da se nadamo i da mu vjerujemo. Bled će i za ovu posadu, o kojoj do prije koji dan nitko nije ni sanjao, biti sasvim solidan test trenutnih mogućnosti, ali i pokazatelj  perspektive.

Napomenimo na kraju da za nagradu za vrijedan ovogodišnji rad na Bled putuje i naš juniorski skifista Tomislav Bukić. Njemu (do sada) nema kombinacija, a za eventualno nametanje Izborniku Bled mu je zadnja prilika!

Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"