VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
15 dana u Kranjskoj Gori
02.01.2010 21:10:01   |  By: aspiriniks

Sutra, u nedjelju 03. siječnja, mala grupa krkaša odlazi na 15-dnevne pripreme u Kranjsku Goru. U ekspediciju se nalaze naš Glavni trener Milan Radečić, fizioterapeut Hrvoje Petrović, te veslači Niko Bujas, Leonard Šare, Jere Gulin, Ivica Ban i Tomislav Bukić. Put će ih iz Šibenika najprije odvesti u Zagreb gdje će se u hotelu „Zagreb“ poslijepodnevnim satima nedjelje isprobati veličine, a onda i preuzeti oprema za ski-trčanje. Slijede večera, noćenje i doručak u „našem“ hotelu, te u jutarnjim satima ponedjeljka odlazak prema Kranjskoj Gori i krajnjem odredištu „Porentov dom“. Prema riječima Glavnog trenera ovaj odlazak će poslužiti kao svojevrstan pokus za naredne godine. Radi se o prvom pokušaju da krkaši organizirano stanu na „langlauf“ skije i tako odrade zimske pripreme. Naime, uvijek do sada se tražilo uzbrdice uz koje se onda trčalo, trčalo i trčalo. Sjećamo se, tako je bilo par (bogatih i davnih) godina na Gerlitzenu, pa jednu godinu daleke Visoke Tatre (Štrbske Pleso), pa Plitvice (čuveni MG) i onda dugogodišnja pauza iza koje smo par zima za redom išli u Begovo Razdolje. Sad se, eto, iskušava novo odredište, a Glavni trener za 2011. na umu već ima novu zanimljivu i atraktivnu ideju. U svakom slučaju pripreme će trajati do nedjelje 17. siječnja. Usput, koliko nam je poznato negdje u blizini, u prvoj polovini siječnja, bit će i naši sportski prijatelji iz Kaštela. Svima želimo dovoljno snijega, brzo ovladavanje tehnikom skijaškog trčanja, te izbjegavanje ozljeda i bolesti, čime će odlazak u Sloveniju ispuniti očekivanja.

Na kraju, po tko zna koji put, zahvaljujemo našem sponzoru „RIVIJERA“ d.d. www.rivijera.hr  iz Šibenika na posudbi kombija kojeg su, posebno za potrebe ovog puta, opskrbili novom gumenom obućom kao jamstvom da će njihovi štićenici do Kranjske Gore sretno stići i uteći.

Aspiriniks  


  Verzija za Ispis
 Komentari
Dodaj komentar
Appreciate the recommendation. Will try it out. site (Kelle) http://rikardinho69.blogspot.com/
Napisao: Georgiana , Datum: 29.03.2019 18:52:02
I really appreciate this post. I''ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You''ve made my day! Thsnk you again!
Napisao: Shanice , Datum: 02.04.2019 16:23:36
You are my breathing in, I possess few web logs and rarely run out from to brand.
Napisao: Gloria , Datum: 02.04.2019 21:51:55
Good write-up, I am regular visitor of one''s site, maintain up the nice operate, and It is goinng to be a regular visitor for a lengthy time.
Napisao: Delmar , Datum: 03.04.2019 04:54:43
Have you ever considered writing an ebook or guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would enjoy your work. If you''re even remotely interested, feel free to send me an e mail.
Napisao: Hong , Datum: 14.02.2020 06:18:39
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"