VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848




„Krka“ ovih dana
11.07.2009 14:23:23   |  By: aspiriniks

I kad se ne dešava nešto veslački posebno, u Klubu je ipak živo.

Od prošlog ponedjeljka skoro sve veslačice i svi veslači uživaju u svom više-manje  zasluženom odmoru. Naime trener Radečić većini je dao trotjednu pauzu, a samo se Ivica Ban i Jere Gulin trebaju vratiti s odmora tjedan ranije od ostalih. Od njih dvojice Klub očekuje da iduće godine budu nositelji juniorske kvalitete (nadamo se da će očekivanja i opravdati). Dakle skoro svi planduju, a ono „skoro“ je, među ostalim, zbog Nike koji se upravo nalazi u Sinju gdje bi trebao odraditi 8-10 dana priprema i koliko je to moguće pomoći Miji Rudelju, svom kompanjonu iz dubla na Bledu, da se što valjanije pripremi za U-23 (ako bude zdrav i sve bude normalno Miji prognoziramo plasman među najboljih 6). I Niko i Mijo pod vodstvom trenera Berecke smješteni su, zajedno s većim dijelom reprezentacije, u hotelu „Alkar“.  Ono „među ostalim“ iz rečenice - dvije prije je i zbog naših veterana koji, osim Cara, nikako ne popuštaju u svojim okupljanjima ponedjeljkom i četvrtkom.

Kao i svakog ljeta Klub je opet pun prašine jer se saniraju problematični (vlažni) zidovi. Nadamo se da će radovi biti gotovi do kraja ovog mjeseca.

E, da ne smije se zaboraviti da su se i Vlatko (Krasić, Kineziologija) i Lucija (Superina, KIneziologija) i Branko (Ban, FER) ovih dana uspješno ukrcali na željene fakultete. Još samo ne znamo što je odlučio i uspio Ante (Ković). Ovdje nije zgorega pohvaliti i izvrstan uspjeh na prijemnom ispitu naše bivše veslačice Adriane (Trzin, pravo).

Eto tako, zemaljski dani teku, predstavnici još jedne-dvije generacije odlaze iz Šibenika na studij, a nama ostaje da se nadamo kako će se u Šibenik, a možda i u Klub, vratiti nakon studija.

Aspiriniks

 P.S. Kao i svaka druga redakcija kad ocijenimo da je stvar prevršila mjeru pridržavamo sebi pravo ukidanja komentara.. Tko je želio pročitati - pročitao je, tko je želio shvatiti - shvatio je. Naravno i dalje ostaje poziv svim tatama i mamama da dođu u Klub i vide što im djeca rade, popričaju s trenerima, pogledaju statistike dolazaka i odrađenog. Također, ostaje poziv svim zainteresiranima da na idućoj izbornoj Skupštini Kluba kažu što misle, izaberu novo rukovodstvo i svi će biti sretni. Kao što je jedan komentator dobro rekao nema svetih krava i nedodirljivih, ali ostaje činjenica da bi neki u ime njihova viđenja demokracije, samo da im je dati priliku, opet razapinjali na križeve. To u Krki, bar još neko vrijeme, neće ići.

 

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  







Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"