VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Komentar trenera Blaževića
29.06.2009. 17:53:31   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju U nastavku možete pročitati komentar trenera ženskih posada našeg Kluba, prof. Nikice Blaževića, na nastupe njegovih posada na VI regati za Kup Dalmacije u Kaštelima.


U vrijeme završnih priprema za Prvenstvo Hrvatske,na posljednjoj regati Kupa Dalmacije, ženski dio V.K.Krka nastupio je sa deset veslačica u disciplinama: 2XKŽA-dvije posade; 1XJŽB-dvije posade; 2XJŽA-dvije posade; 1XJŽA-jedna posada i 1XSŽ-jedna posada.

Osvojile su ukupno 6 medalja: 2 zlatne, 2 srebrne i 2brončane medalje. I kako sam u izvješću za prošlu regatu napisao da nitko nije posebno podbacio, na ovoj regati je bilo takvih iznenađenja.

2XKŽA

- nastupile su dvije posade: Antonija Papak-Marijeta Luša kao prva posada, prošla je ciljem treća sa manjim zaostatkom u odnosu na prve dvije posade. Druga posada: Lucija Rupić-Andrea Šikić prošla je ciljem druga. Kako se ove veslaćice već duže vrijeme pripremaju u drugoj disciplini, sa malim međusobnim zaostacima, te u odnosu na prvoplasiranu posadu Dupina, mogu biti zadovoljan. Obije posade pobijedile su solidne veslaćice iz Kaštela.

 1XJŽB

- nastupile su dvije posade: Jelena Baranović u prvoj grupi prošla je ciljem druga. Sve su veslačice tijekom utrke imale neugodan vjetar u bok. Jelena se u tim uvjetima nije najbolje snašla. Prva je prošla ciljem veslačica Kaštela koju je Jelena pobjeđivala na prošlim regatama.

Druga naša samica Lucija Juras veslala je u drugoj grupi.. Kako je Lucija početnica, vremenski uvjeti joj nisu nikako odgovarali tako da je prošla ciljem posljednja sa povećim zaostatkom.

 1XJŽA

- u ovoj disciplini nastupila je Matea Slavica. Ona se u borbi za prvo mjesto nije najbolje snalazila po valovima tako da se 400m. pred cilj prevrnula i tako ostala bez plasmana.

 2XJŽA

- nastupile su dvije posade: Lucija Superina-Matea Slavica kao prva posada prošla je ciljem prva. I premda se ove veslačice ne pripremaju u ovoj disciplini, pred samu utrku sam im rekao da im je ovo možda posljednja utrka u dublu, te da ne dopuste iznenađenja. One su to shvatile doslovno te su uvjrljivo došle prve. Druga naša posada: Irma Grubišić-Tea Ogar Mraović (mlađe juniorke) prošle su ciljem treće. Oćekivao sam manji zaostatak za našom prvom posadom ali ipak su ove utrku shvatile preozbiljno. Zaostatak za posadom Dupina je bio u granicama mojih očekivanja.

1XSŽ

- u ovoj disciplini veslala je naša najbolja veslaćica Lucija Superina. Ona je prošla ciljem prva kao što se to od nje i oćekivalo.

Ovo je Luciji zadnja juniorska sezona. Iskoristio bih priliku i zahvalio se Luciji na svemu što je dala za klub u natjecanjima za Kup Dalmacije, Prvenstvima Hrvatske i međunarodnim regatama

Čestitam svim veslačicama i veslačima te njihovim trenerima na ukupnoj pobjedi, odnosno osvajanju natjecanja za Kup Dalmacije za 2009. godinu.

Trener:

Nikica Blažević

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"