VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Komentar
27.05.2009 23:08:52   |  By: admin

Klikni na sliku za uvećanu verziju Komentar regate u Makarskoj napisao je na svoj, uvijek zanimljiv, nacin i trener Baljkas.


Predivna plaža, lijep dan, ugodna atmosfera i naša pobjeda, u kadetima i ukupnom poretku. Za razliku od Dubrovnika volim ovu stazu, iako je najmanje veslačka. Nema gužve, lako se ulazi u čamce, ima hladovine, blizu je dućan,  itd. Naši veslači, barem oni najmlađi, pokazali su da mogu puno bolje nego u Dubrovniku. Unatoč tomu što smo imali samo tri prva mjesta zadovoljan sam prikazanim veslanjem. Ne zadovoljan, više sam ponosan što su praktički sve posade veslale najbolje što u ovom trenutku mogu. Svojim veslanjem  dobrano su otvorile put  na Državno prvenstvo. Vrijedi napomenuti da se naši kadeti natječu s odličnim veslačima Dupina, Gusara, Neptuna… koji su svoju kvalitetu iskazali na „Croatia Open“ i „Inter-City“ regatama u Zagrebu. U toj konkurenciji, iako nisu pobjeđivali, pokazali su napredak u formi. Dosta sam ih hvalio, pa da krenemo redom.

1XKBM

Adrian Purušić

Veslao je opet muški, čvrsto i bez kompromisa, te uvjerljivo pobijedio svoje konkurente. Ono što me kod njega posebno raduje je davanje cijelog sebe u trci. Na treningu nije uvijek tako. Adrian je još jednom pokazao da bez agresivnog veslanja nema dobrog rezultata.

Tome Matešić

Znam da Tome nije zadovoljan, ali treba biti svjestan da je veslač Gusara  jači i jednostavno brži. Niti ogromna motivacija ne pomaže, barem ne još. Nemamo još vremena utrka, pa ne mogu komentirati razmak između njih dvojice. Tome daje sve od sebe i na treningu i na vodi, no ovaj put treba čestitati boljem.

Krešimir Mikšić

Drugo mjesto u grupi s Adrianom je svakako ugodno iznenađenje. Krešimira bih volio više vidjeti u klubu, što nije slučaj. Krešimir je odvesalo dobru utrku, te je pokazao da moja vjera u njegove mogućnosti nije bila uzalud. Krešo i kormilari  osmercu, a na uštrb svoga treninga u skifu, pa ga i s te strane treba pohvaliti i razumjeti.

1XKAM

Bruno Jakelić

Iako je osvojio drugo mjesto i dao sve od sebe, to je izgledalo dosta umorno i nemoćno. Umor možemo objasniti  slabijim trenizima, (ne)redovitošću proteklih dana, ili lošijoj zimi. Dobro je što se natjecao, no potrebno je više raditi na eskplozivnosti zaveslaja. Treba napomenuti da je u trci pobijedio izvrsni Putica.

Ivan Horak

Nakon drame u Dubrovniku i gubitka medalje ovo je zaista bilo iznenađenje. Drugo mjesto je nagrada Ivanu za sav trud koji ulaže on i njegova obitelj kako bi došao iz Brodarice na trening, praktički svaki dan. Novi brod mu je očito dobro legao, a Ivan je to iskoristio zaista odlično.  U treningu ima još dosta rezerve za napredak, te  očekujem da ćemo to iskoristiti za odlazak na Državno.

Roko Baljkas

Iako se Roko neće složiti ja sam zadovoljan veslanjem. Treće mjesto nakon finiša kakvog davno nisam vidio je za čestitati. Vjerojatno  prvi dio staze nije dobro odveslan, ali to su sada slabosti na kojim moramo raditi. Roko nikako da  shvati da je on još dogodine kadet i da ima dovoljno mjesta za daljnji napredak. Zaista je sreća što nije bilo posljedica sudara vesala između njega i veslača  Jadrana

2xKBM

Jakov Bumbak, Duje Bačić

Ovaj put im pobjeda nije umakla. Startali su brzo kao na treningu i bili neuhvatljivi za ostalu konkurenciju. Iskreno govoreći kao posadi treba im promjena. Želio bih  vidjeti ih  u drugim čamcima, s drugim veslačima. Sve pohvale za veslanje koje je po kvaliteti jednako Adrianovom veslanju u skifu.

Adrian Gracin, Bruno Čivljak

Svakako najveće i najugodnije iznenađenje. Ne samo pobjedom, već i veslanjem koje je kazivalo da mogu pobijediti već od samog starta. Napredak koji nije bio uočljiv na treningu, najednom se promijenio izmjenom mjesta sjedanja u čamcu. Obojica su 1997. godište i već pobjeđuju u kadetima i to nakon dvije odnosno tri odveslane  utrke. Čestitam još jednom.

Mihovil Škugor, Kristian Bačelić

Ako je prethodno bilo pozitivno iznenađenje onda su Kike i Mihovil negativno iznenađenje. Unatoč tomu što su izgubili bilo je vidljivo da se bore, no to nije bilo dovoljno za više od trećeg mjesta. Na treningu postoje pokazatelji lagane stagnacije koju treba prekinuti. I oni su bili iznenađeni ishodom utrke, ne vjerujući da su izgubili od ekipe koja je na treningu bila lošija od njih.

2XKAM

Tome Bačelić, Joisp Laća

Njihovu utrku sam iščekivao s dosta strepnje znajući da veslaju protiv zaista dobrih veslača iz Tisnoga. Na kraju je sve završilo, po meni, dobro. Bili su treći, ali s veslanjem koje obećava i ukazuje da ima mjesta za daljni napredak. Ovaj put je i reakcija  nakon utrke bila pozitivna. Treba dati sve od sebe i boljemu čestitati, do iduće utrke.

Nisu veslali  Filip, Toni, Dario i Antonio svaki iz nekog svog razloga. Ja se nadam da će razlozi neveslanja biti iza nas, te da mogu na njih računati na idućim regatama.

 TRENER: Robert  Baljkas

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"