VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Komentar
25.05.2009 21:43:49   |  By: admin

Klikni na sliku za uvećanu verziju Izvješće trenera Blaževića, sa 4. Kup regate održane u Makarskoj 23.05. 2009. pročitajte u nastavku.


Na ovoj, za naš klub najuspješnijoj Kup regati nastupili smo sa deset veslačica. Nastupili smo u skoro svim ženskim disciplinama i polučili do sada najbolje rezultate: 4 prva mjesta; 2 druga mjesta; 1 treće mjesto; 1 četvrto mjesto - ukupno 61 bod.

Sa plasmanima i bodovima sam zadovoljan ali i svjestan da ovogodišnja kvaliteta ženskog veslanja ipak počiva u kontinentalnim dijelovima Lijepe naše. Ako smo već toliko iskreni treba reći da je u pojedinim disciplinama (ženskim): 2XKŽ; 1XJŽA; 1XJŽB nastupio  veći broj posada – 5 do7 što je dobro i što daje ipak određenu težinu.

     2xKŽ : Nastupile su dvije posade.

Antonija Papak i Lucija Rupić kao prva posada ciljem su prošle prve i time ispunile moja očekivanja. One su pojedinačno i kao posada napredovale od zadnje regate. Vrlo su motivirane i očekujem daljnji napredak.

Druga naša posada: Marijeta Luša i Andrea Šikić prošla je ciljem druga i sa plasmanom sam zadovoljan.

Obje su posade pobijedile posadu Kaštela, prvoplasiranu sa posljednje Kup regate. Ove veslačice vidim kao posadu četverca na pariće na Prvenstvo Hrvatske.

    1XJŽB : Nastupile su dvije posade.

Jelena Baranović kao prva posada prošla je ciljem prva i sa plasmanom sam zadovoljan. Jeleni je ovo prva pobjeda u Kupu - nadam se ne i posljednja. Prostora za napredak ima:kako u tehničkoj izvedbi, tako i u fizičkoj pripremi.

Druga naša samica Irma Grubišić prošla je ciljem četvrta i ja sam bez obzira na nešto slabiji plasman u odnosu na prošlu Kup regatu zadovoljan. To je mlada veslačica koja još nije sigurna u vlastite sposobnosti. U pripremama za Prvenstvo Hrvatske možda je vidim u nekoj drugoj posadi.

     1xJŽA : Nastupile su dvije posade.

Lucija Superina kao prva posada, prošla je ciljem druga. Očekivao sam da Lucija pobijedi kao i na dosadašnjim utrkama Kupa, međutim dogodilo se da je pobijedila klupska kolegica Matea Slavica koja je uvijek bila malo iza, ali nikad ispred. To je sigurno iznenađenje i treba utvrditi na treninzima dali je Lucija u krizi ili je Matea Slavica je iskoristila svoju priliku i kao druga naša samica prošla ciljem prva. Očekujem da se potpuno posveti veslanju jer uz dobru plovnost čamca važne su i funkcionalne sposobnosti koje su za sada nedovoljne.

    2XJŽA: Nastupile su dvije posade.

Lucija Superina i Matea Slavica kao prva naša posada prošle su ciljem prve. Na ovoj regati dobro su ih namučile veslačice Dupina.

Druga naša posada Lucija Juras i Tea Ogar – Mraović, inače mlađe juniorke, početnice, prošle su ciljem treće sa povećim zaostatkom, ali osjetno manjim u odnosu na prošlu Kup regatu.


Trener: Nikica Blažević

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"