VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Croatia Open
17.04.2009 21:07:34   |  By: Aspiriniks

Odlazak na Croatia Open

 

Jutros je u Zagreb, radi nastupa na međunarodnoj veslačkoj regati „Croatia Open“, krenula mala ekspedicija iz V.K. „Krka“ u slijedećem sastavu:

1)      Milan Radečić, glavni trener Kluba,

2)      Nikica Blažević, trener ženskih posada,

3)      Lucija Superina, 1XJWA,

4)      Niko Bujas, 1XSMA,

5)      Leonard Šare, 1XSMB,

6)      Hrvoje Petrović, viši fizioterapeut,

7)      Paško Škarica, dipl. majstor za sve i svakoga.

Što očekujemo?

Nemamo pojma. Kao i svake godine konkurencija na „C.O.“ je solidna, prijavljenih posada je golem broj, unaprijed znamo da će regata biti vrlo dobro organizirana. Ovo je prva godina u kojoj imamo nešto ozbiljnije seniore, ali svi znamo da je i pred Nikom i pred Leom još dug i mukotrpan put (šteta zbog veslanja što se, naš treći senior, Vlatko opredijelio uglavnom samo za pripreme za fakultet). Večeras smo pogledali i kvalifikacijske skupine i naravno naša dva seniora su baš u skupinama s više veslača. Ništa novo reklo bi se. Čini nam se posebno jaka grupa SMB u kojoj je Leo, a ni Niki nisu izbjegli oni jaki. Naravno je i to da kad je netko jako dobar onda mu je baš svejedno tko mu je u grupi, ali konkurencija je, kako smo to već rekli i brojna i kvalitetna i nikom neće biti lako.

Lucija? Kod nje još manje znamo što očekivati, ali da je tijekom zime uspjela naći rješenje jednog svog specifičnog problema oko kojeg joj ni jedan trener na svijetu ne može pomoći, bili bi puno veći optimisti.

U svakom slučaju sigurno je da će svo troje dati sve od sebe i to je već unaprijed razlog za zadovoljstvo.  Kao i uvijek želimo da veslačice i veslače posluži vrijeme pa da rezultati budu što više usporedivi.

Da, napomenut ćemo nekim novinarima za koje znamo da im je puno lakše pogledati www.vkkrka.hr negoli posjetiti Klub i porazgovarati, da je gore spomenuto društvo (osim Vase, naravno) na put otišlo kombijem našeg vjernog donatora „Rivijera“ d.d. (HVALA!), a vozač je Mime, naš glavni trener. Ovo ističemo iz razloga, jer se takva okolnost (da trener vozi kombi) u nekim ranijim situacijama i kod nekih drugih klubova iz našeg Grada predstavljala kao nešto senzacionalno. Mo'š mislit!  

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"