VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Komentar
15.04.2009 19:24:16   |  By: Aspiriniks

Nakon malo dužeg vremena imate priliku pročitati komentar na drugu regatu za Kup Dalmacije održanu u Šibeniku kojeg je napisao trener Blažević.

Izvještaj sa druge regate za Kup Dalmacije održane u Zatonu kod Šibenika

Na ovoj regati smo nastupili sa devet veslačica  u svim disciplinama osim samca seniorki. Osvojili smo dva prva, tri druga, jedno treće i jedno četvrto mjesto, što je ukupno 10 bodova više u odnosu  na prvu regatu u Splitu.

Imamo mnogo veslačica koje smatram početnicama, pogotovo u kadetskom i mlađe juniorskom uzrastu kojima svaka regata dobro dođe za stjecanje iskustva, razbijanje straha  i prilagođavanje regatnim uvjetima. Kod tih veslačica uglavnom gledam korektno veslanje i ritam zaveslaja, dok me za sad plasman toliko ne zanima.

1XKŽ

U ovoj disciplini su nastupile četri veslačice u dvije skupine. Naglašavam vrlo dobru konkurenciju, jer su veslačice Dupina veslale u ovoj disciplini. Marijeta Luša je u prvoj skupini prošla ciljem druga, a Antonija Papak treća i tu je Marijeta ugodno iznenadila, dok je Lucija Rupić prošla ciljem posljednja.

U drugoj skupini Andrea Šikić je prošla ciljem treća sa povečim zaostatkom. Ipak, kako je ovo veslačica koja se nedavno uključila u trenažni proces rezultat je očekivan. Sa rezultatom i plasmanom, te sa samim veslanjem djelomično sam zadovoljan. Ovdje se radi uglavnom o početnicama, te za njih vrijedi ono što sam prije napisao. Ove djevojke u perspektivi vidim kao 4X za kadetkinje.

1XJŽB

U ovoj disciplini su veslale tri veslačice.  Jelena Baranović  je ciljem prošla druga u izuzetno brojnoj konkurenciji. Zadovoljan sam njenom borbenošću. Ona je veliki borac i na utrkama daje sve od sebe, da bar tako radi i na treninzima bilo bi mnogo bolje.

Irma Grubišić ciljem je prošla četvrta i sa njenim veslanjem sam zadovoljan kao i ritmom i zaveslajem. Irma često (neopravdano) sumnja u svoje mogućnosti pa u trku krene neodlučno. Uz više njezinog samopouzdanja očekujem daljnji napredak.

Tea Ogor-Mraović je ciljem prošla posljednja što je realna slika obzirom da ne trenira dovoljno za ovaj uzrast i još nije isgurna u svoj zaveslaj. Očekujem daljnji napredak jer se radi o početnici, te i za nju vrijedi ono što sam u uvodu napisao.

1XJŽA

Lucija Superina je ciljem prošla prva, Matea Slavica druga, što je očekivano. Obje su veslačice veslale u nešto večem tempu u odnosu na prvu regatu (26 zaveslaja u minuti). One bi u 2XJŽA ove godine trebale biti naša najkonkuretnija ženska posada.

2XJŽA

Veslale su Lucija Superina i Matea Slavica. Ciljem su prošle prve i to je očekivano. Veslale su u tempu 26 i to je bilo dovoljno za pobjedu. Za nešto više na nivou države trebat će se veslati u većem tempu i uz bolju uveslanost. Od njih na Prvenstvu Hrvatske očekujem borbu za medalju, a ona bi mogla biti i ona najsjajnija.

Trener: Nikica Blažević

 

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"