VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Druga regata Kupa Dalmacije
04.04.2009 14:34:03   |  By: Aspiriniks

Danas je, nakon sedmodnevne odgode zbog juga, napokon odveslana i „naša“ regata. 

 

Bilo je dobro, trke su tekle po redoslijedu, nije bilo kašnjenja, nesporazuma, ili bilo kakvih problema. Veseli nas reći da je i ovo natjecanje pokazalo da sustav Kupa Dalmacije poprilično dobro, skoro profesionalno, funkcionira. Rezultate po disciplinama objavit ćemo čim nam pristignu, a za sada možemo reći (prema izviješću šefa Organizacijskog odbora gosp. Željka Trzin) da je ukupni poredak među klubovima koji su osvojili bodove slijedeći:

1.Krka 181,

2. Jadran 176,

3.Gusar 150,

4.Mornar 116,

5.Kastela 78,

6.Osjak 78,

7.Dupin 70,

8.Biokovo53,

9.Neptun 52,

10.Jelsa 22.

<" 

      U kategoriji kadeta pobjednik je „Krka“, kod mlađih juniora to je „Jadran“, kod juniora „Gusar“, te kod seniora „Mornar“.Valja napomenuti kako smo zamijetili da su od "poznatijih faca" nedostajali Niko Bujas u dresu Krke, Marin Mladinić i Alen Banovac iz Gusara, te Josip Stojčević iz Jadrana. Niko, je kao što smo već pisali, već par dana pod visokom temperaturom, za Mladinića ne znamo razlog nenastupanja, dok su Alen i Stojko danas trebali zajedno veslati u Zagrebu (!?) na 1. Veslačkom kupu Miljenka Finderlea.

Čestitamo svim natjecateljicama i natjecateljima, njihovim trenerima, veslačkim sucima, te brojnim roditeljima i ostaloj rodbini & prijateljima koji su, uza sve ostale napore, stoički podnijeli otprilike jedan sat kiše koja nas ni jutros nije mimoišla. Velika pohvala ide svim onim veslačicama i veslačima koji su veslali dvije utrke. Samo po sebi veslati dvije utrke nije lako, a zbog jutrošnje kiše bilo je posebno neugodno. Na kraju, posebno čestitamo našim kadetkinjama i kadetima na osvojenom peharu u njihovoj kategoriji – ove godine Klub i te kako plovi na njihovim zaveslajima!

Eto, sada za odabrane slijedi veliki i značajni „Croatia Open“ u Zagrebu, a onda se svi zajedno (veslačka obitelj Dalmacije) nalazimo na III Regati za Kup Dalmacije u Dubrovniku 25. travnja.

Aspiriniks

P.S. Zahvalili smo akterima jutrošnjeg veslačkog happeninga, ali ne smijemo zaboraviti one koji su nam zaista jako pomogli oko organizacije Regate, a to su: „Centar za odgoj i obrazovanje“ Šibenik, „Gradska pekara“ Šibenik, Policijska uprava Županije Šibensko-kninske, tvrtka „Žiža“ Zaton, te brojni veterani i prijatelji Kluba.

  

  Verzija za Ispis


Ocijeni vijest
Ocijena: 3,07
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"