VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Komentar prve regate kupa Dalmacije za 2009. godinu
16.03.2009 17:19:35   |  By: admin

Osvojili smo ukupnu pobjedu, ali i naši kadeti osvojili su prvo mjesto u konkurenciji dalmatinskih klubova. Ne smije se zaboraviti i dopirinos Antonije koja je pobijedila u kadetskom skifu. Nakon pet od sedam mogućih pobjeda trebao bih biti prezadovoljan, ipak to nisam. Veslanje tijekom trka bilo je vrlo dobro, te nemam posebne prigovore. Nije dobro što su neki veslači ostvarili pobjede, a njihov minuli rad tijekom jeseni i zime nije bio na zavidnoj razini. Svi naši veslači pokazali su svoje velike mogućnost, te prostor za daljnji napredak u rezultatskom smislu. U klubu imamo još veslača koji nisu bili na regati, a stasaju u regatne veslače. Krenimo redom:

1XKBM -Tomislav Matešić
U njegovu pobjedu nisam sumnjao. Znao da će krenuti žestoko prema prvom mjestu. Trka se tako i odvijala. Tome na ergometru nema posebno značajne rezultate, ali na vodi je pravi prvak. Motiviran uvijek potpuno i ne može nego razmišljati kao pobjednik.
1XKBM -Adrian Purušić
Drugo mjesto s veslanjem koje mi ipak nije leglo. Dosta je to kruto, zahvat je visok i zaveslaj je kratak. Loša redovitost na treningu iskazuje se kroz lošiju tehniku. Adrian je budućnost Krke, ali on mora biti redovitiji. Borbenosti nije nedostajalo, ali je svježina nestala iz zaveslaja.
2XKBM- Jakov Bumbak, Duje Bačić
Već na prvom treningu u dvojcu na pariće kazao sam da će ih se teško pobijediti na dalmatinskim regatama. Veslaju s lakoćom, imaju odličnu tehniku. Uz nervozu i tremu prije trke obojica su nakon sat vremena plutanja na startu ostvarili svoju prvu veliku pobjedu, na vrlo superioran način.
2XKBM -Kristijan Bačelić, Mihovil Škugor
Da su bili na kladionici svi koji bi tipovali na njih bi dobro zaradili. Iskreno su me iznenadili veslanjem i načinom na koji su pobijedili. Unatoč valovima, veslali su kao znatno iskusniji veslači, živo i agresivno kao da gledam Tomu u skifu. Zaista su oni bili šlag na torti našeg subotnjeg nastupa u Splitu. Jako sam sretan zbog njih dvojice.
2XKBM- Bruno Čivljak, Dario Draić
Medalja je bila tako blizu, da se u početku utrke nije dogodio sudar. Kasnije su veslali uz vjetar i valove vrlo dobro. Nakon jednog zajedničkog treninga, čak iznenađujuće dobro. Nije bilo šopavanja kao da su u samo jednom treningu uhvatili ritam. Kako su obojica 12 – godišnjaci ne sumnjam da njihovo vrijeme dolazi. Bruno i Dario uspjeli su ostvariti naš cilj, koji smo dogovorili prije utrke.
2XKAM- Toni Katalinić, Flip Grozdanić
Iako sam bio na ciljnoj ravnini pogriješio sam kada sam uzeo pobjedu našim veslačima. U neizvjesnoj utrci naši su smogli snage i osvojili pobjedu s agresivnim veslanjem. Na njih se odnosi moj komentar o odličnom regatnom veslanju, no ne tako dobrom zimskom radu. Nadam se da će ih ova pobjeda potaknuti na veću redovitost.
4XKAM- Bruno Jakelić, Roko Baljkas, Josip Laća, Tomislav Bačelić
U „ kraljevskoj “ kadetskoj disciplini ostvarili smo važnu pobjedu. Pobjeda koja nam govori o tome da imao odlične temelje za budući rad. Očekujem da će ova pobjeda dodatno motivirati veslače četverca. Dugo slaviti ne možemo niti ne smijemo. Tišnjani su vrlo dobri kao i Zadrani, ali nećemo niti mi čekati da nas sustignu. Ono što je važno da naši veslači unatoč lošim rezultatima na ergometru imaju veliku borbenosti, te vrlo dobru veslačku tehniku.

Trener: Robert Baljkas

  Verzija za Ispis


Ocijeni vijest
Ocijena: 3,01


 Komentari
Dodaj komentar
A little rationality lifts the quality of the debate here. Thanks for cobnrinutitg!
Napisao: Ox86bzNxfQGy , Datum: 20.04.2016 16:10:05
Helpful info. Lucky me I found your website by accident, and I am shocked why this coincidence did not came about earlier! I bookmarked it.
Napisao: Loyd , Datum: 14.02.2020 06:43:35
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"